שיר השבוע

amazing mf

New member
שיר השבוע

שלום לכל חברי פורום מדונה! לאחר שבוע גועש בידיעות, חג ומאכלי חלב, מגיע סוף השבוע ובו הזמן לנוח וליהנות. אנו יכולים להתחיל להתרגש מהידיעה שמאדי "קורעת את התחת" בעבודה על אלבום חדש, ושהדוקומנטרי ו- הDVD מתקרבים (רק שיגיעו!). על שיר השבוע שעבר לא היו הרבה מגיבים, דבר שאכזב אותי מאוד, במיוחד שמדובר בקלאסיקה מודרנית בסדר גודל ענק (שאולי תבוצע ב"לייב 8" הממשמש ובא). Ray of Light בעיניכם הוא לא פחות ממדהים, שיר דאנס שנפתח שקט והופך למקצב שמפיל אתכם מהרגליים! בקיצור שיר מדונאי מופתי. רק חבל שרובכם בכלל לא התייחסתם אליו. בברכת שבוע נהדר (אני בטוח שלי יהיה כזה) והמון אהבה!

amazing mf

New member
Amazing - Info

Amazing by Madonna & William Orbit Music 2000 You took a pretty picture And you smashed into bits Sank me into blackness And you sealed it with a kiss If only I could let you go Why do I need you so It's amazing what a boy can do I cannot stop myself Wish I didn't want you like I do Want you and no one else You took a poison arrow And you aimed it at my heart It's heavy and it's bitter And it's tearing me apart If only I could set you free You worked your way inside of me It's amazing what a boy can do I cannot stop myself Wish I didn't want you like I do Want you and no one else It's amazing what a boy can say I cannot stop myself Seems I love you more than yesterday Love you and no one else Oh it's amazing It's amazing what a boy can do I cannot stop myself Wish I didn't want you like I do Want you and no one else It's amazing what a boy can say I cannot stop myself Seems I love you more than yesterday Love you and no one else It's amazing Oh it's amazing I cannot stop myself Wish I didn't Love you and no one else

amazing mf

New member
MFacts

Amazing הוא החמישית באלבום Music משנת 2000. זהו אחד משלושת השירים באלבום שהופקו על- ידי וויליאם אורביט.
Amazing תוכנן להיות הסינגל הרביעי מתוך האלבום באירופה. ביוני 2001 וורנר- גרמניה שחררו הודעה רשמית על הסינגל, פרומו- סינגלס כבר יוצרו ונשלחו לתחנות הרדיו ברחבי אירופה וכולם חיכו בציפייה. באופן תמוה למדיי, ולמרות שהעיתוי היה מושלם (תחילת סיבוב הDWT באירופה) הוחלט לבטל את הוצאתו מסחרית ולהחזיר את כל הסינגלים שחולקו.
ולמרות שהוחזר, מספר תחנות כבר הכניסו את הסינגל למצעדים שלהם, והשיר זכה להצלחה יחסית לפני שנמג...
השיר ספג ביקורות רבות בגלל הדימיון (הלא מוסתר בכלל) לשיר אחר של הצמד מדונה את אורביט- Beautiful Stranger.
הידעת?!- זהו השיר היחיד מתוך האלבום Music שמעולם לא זכה לביצוע חי כלשהו- אם במסגרת סיבוב הופעות, חלטורות או טלוויזיה.

קרנוק

New member
יש לי חיבה בלתי מוסברת לשיר הזה

הוא מהווה יותר שיר המשך ל"זר יפהיפה" מאשר ה"תאום" שלו.ממש כמו אצל הראפרים שיש חלק א' ושיר המשך..כאילו היא תכננה מראש הכול.ואפילו בשיר הראשון יש רמזים מטרימים להתנהגות שמתוארת בשיר הזה.גם בתור זר יפהיפה הוא היה נראה כמביא נזק פוטנציאלי. השיר,בעל מילים די פשוטות,אבל יש בהן בכל זאת משהו כמו מוחשי שלי בכל אופן,מצליח להעביר את הכאב- You took a pretty picture And you smashed into bits Sank me into blackness And you sealed it with a kiss You took a poison arrow And you aimed it at my heart It's heavy and it's bitter And it's tearing me apart דבר נוסף שגורם לי לתחושת הזדהות מעבר למילים שבפשטותן מעבירות את הכאב הוא גם החזרתיות.לאורך כל כל השיר איך זה מדהים כמה מישהו יכול לפגוע בהוכמה שהיא הייתה רוצהלא לאהוב אותו כמו שהיא אוהבת.כמו מעביר את ההלם שלה-המילה אמייזינג היא המפתח כאן לשיברון ולהלם. היא משתמשת במילה boy ולא man-אולי כי היא התאהבה כמו נערה ובאותה מידה ככה גם נשבר לה הלב-ממש כמו בפעם הראשונה.מדגיש את עוצמת הכאב. אני חושבת שהשיר הזה לא זכה להופעה חיה און לצאת כסינגל בין היתר כי זה שיר אישי כזה.אם נלך אחורה בזדמן נגלה שלמדוה היו הרב שירים על שיברון לב וזה בעצם האחרון ונקווה שגם לא יהיו לה יותר-לפחות לא כאלו שיקשםו את המציאות.אל תשכחו כשהאלבום יצא מדונה וגיא היו כבר חזק בזוגיות והשיר היה על אנדי בירד-אותו אחד שגיא "גנב" ממנו את מדונה,אותו אחד שגיא הלך איתו מכות בקטטת שיכורים בפאב.לא בטוח אם הוא היה רואה באור חיובי יציאה של השיר כסינגל-זה כמו לאשר את זה שהרגשות האילו עדיין קיימים. לא ניכנס לספקולציות אבל סה"כ שיר טוב.לא יודעת למה אבל מאוד התחברתי אליו.

AnacondA2000

New member
מה שאני אוהב בשיר הזה..

זה מנגינה של הסוף הפסנתר או מה שזה לא יהיה..

אני מאוד אוהב את השיר הזה

לא יודע למה אבל יש בו משהו מקסים המילים הפשוטות והכל כך כנות ונכונות. שיר טוב וטוב שלא ייצא כסינגל. אני במיוחד אוהב את הקטע You took a poison arrow And you aimed it at my heart

ronnl

New member
שיר מעולה רק ההפקה קצת מפריעה לי

הוא אמנם סוג של המשך לBS אבל ההפקה לדעתי פה הייתה צריכה להיות קצת אחרת ופחות דומה לBS

Carlo Cest Moi

New member
שיר מחלוקת עם מטען רגשי כבד..

אני לא יודע אם יש עוד זמרות בעולם שמצליחות להביא אחלה שירי דאנס לרחבות הריקודים ובאותו זמן השירים יבטאו כאב עמוק ופגיעה, זה דוגמא יפה לשיר כזה. בזמן שהשיר היה מתוכנן לצאת כסינגל, יצא פרומו-סינגל לתחנות הרדיו כדי לשדר את השיר, היום הפרומו-סינגלים האלה הם בין הפריטי מדונה הכי יקרים שיש, חלומו של כל אספן
. אני חושב שהסיבה לכך שמדונה אף פעם לא בצעה את השיר היא בגלל וורנר, הם כל כך רצו שהשיר יצא סינגל ומדונה רצתה להוציא את "אמפרסיב אנסטנט" כסינגל רביעי, היא החזירה להם ולא שמה אותו ב- DWT. מממ.. יש לי את האנסטרמנטל של השיר (והוא נדיר), הוא ממש מדליק עם הגיטרות החשמליות והכל, העליתי אותו בשבילכם..תהנו

אופס.... אז ככה...

אחלה אחלה אחלה שיר, אחד היפים ממיוזיק, מאוד שונה מהקונספט האלקטרוני של האלבום, הוייס של מדונה נמשע מהמם בשיר שיר סוחף עם מלודיה סוחפת... בין הטובים באלבום ...

shayosh

New member
אממ.. לא יודע . לא מת על השיר הזה

הוא שיר פאן ואחלה כזה אבל הוא לא מהאהובים עליי באלבום ונחשב לצד החלש שבו לדעתי.

למעלה