שיר השבוע

parnar

New member
שיר השבוע

כרגיל מידי שבוע מה שיר השבוע שלכם של הדגים ולא של הדגים?

FunkyGiraffe

New member
א

לא של הדג : השבט - גורם לי Sonny rollins - St. thomas Dave brubeck - Take five Dexter gordon - Blue bossa הדג - הדג נחש - לא מוותר וקמתי בהופעה בצמח 2003

shiepki

New member
חחחח עידו נדבקת חזק לסטנדרטים

זה קטעים שאם היית במגמת מוזיקה כבר היו יוצאים לך מהנחיריים.. במיוחד בלו בוסה ואם כבר... שיר השבוע של הדג: בראשית כי שמעתי את זה כל הזמן במערכת החדשה באוטו ולא של הדג: funk'n'stein - come & join me כוורת - בלעדייך

FunkyGiraffe

New member
את ST. THOMAS אני מכיר כבר 3 שנים

מכתה ו', את BLUE BOSSA מתחילת השנה הזו ואת TAKE FIVE גם משהו כזה רק שעכשיו אני באמת חורש עליהם

parnar

New member
תעשה msn

אני אביא לך

FunkyGiraffe

New member
לא מעלה לפה

זה שיר שמופיע באלבומים אני אעלה לכם הלילה כטובה אישית קליפ של קמתי בהופעה בבמה המרכזית

זה לא נכון

בוטלג הוא דבר חוקי לכל דבר. אמנים רבים מפרסמים בעצמם באתרים שלהם בוטלגים לשירים. הקלטה של ביצוע הופעה לשיר היא דבר חוקי, וכך גם הפרסום שלו.

mtny

New member
חוקי למהדרין..

להעלות את הגירסא של הדיסק זה לא חוקי... כי היא מופיעה בדיסק.. על גירסת ההופעה אין לאף אחד זכויות..

א' אוהל,ב' זה ../images/Emo82.gif,ג' זה ...

של הדג נחשים-שלום סלאם פיס
לא של הדגים-dmx-pump your fist
sum41-in too deep
שבועות שמייח !

chen2408

New member
mine

הדג - אף אחד לא של הדג - תנו לו צ'אנס (מהלללללללללללללבבבב)של מה קשור שיר שנתקע בראש ולא עוזב...

שלי

של הדג - קמתי בהופעת בכורה של "לזוז" לא של הדג - מומי לוי, מוקי, קוואמי ובייבי ג'יי - מעבדות לחירות בויאקה - קונטרה דיכאון Aerosmith - Don't want to miss a thing Bob Marley - 3 little birds מימיקה - מלכה שיר שדפק לי את השבוע - חמסה 2 - בוא גידי (כאילו הם לא הבינו שחמסה התפרקה בגלל שהם גרועות? למה לעזאזל להקים להקה שנייה?!?!?)

Da Fish Snake

New member
שלי ../images/Emo13.gif

של הדג - המכונה של התות לא של הדג - Foo Fighters - Best of you

למעלה