שיר השבוע

parnar

New member
שיר השבוע

ממה ששמעתי של הדג: המכונה של הגרוב לא של הדג: לא היה זמן להנות משיר מסוים הרבה זמן אז מה שיר השבוע שלכם? אחד של הדג, אחד לא של הדג

Symbolic

New member
שיר השבוע

של הדג - גן התות לא של הדג- אלגי'ר - נאמנות ותשוקה (ובעצם כל האלבום "נאמנות ותשוקה")

FunkyGiraffe

New member
נאמנות ותשוקה הוא אלבום נורמלי

במנועים קדימה הם חיפשו לעשות כותרות ובדרך אביב גדג' קטל את שאנן, הוא איש שלדעתו מבייש את התרבות בישראל. ולתפארת המדינה שלנו... פתאום כולם שכחו בזכות מי יש לנו פסטיבל בשקל. פחח.

הלו אני מצטער!

ב"מנועים קדימה" הם חיפשו דרך לעשות כותרות? למה אתה רומז? מנועים קדימה הוא אחד האלבומים הכי טובים שיצאו בארץ בשנה שעברה אם לא הטוב שבהם, השילוב הקטלני בין מוזיקת רוק למוזיקה אתנית, בין פינק פלויד להשפעות מהארץ, זה כל כך מטורף! שירים כמו "תפתח האדמה", "דם על הים" וכמובן "ירח במזל עקרב" הן יצירות מדהימות שלא שמעתי כאלה בארץ, אלבום כל כך ענק! יצירה מדהימה, אני חושב שלקטול אותו (כמו שעשו בערוץ 24) זאת הטעות הכי חמורה שהמדינה שלנו עשתה, ורק מוכיח למה אמנים חדשים בלי שם כבר לא יכולים יותר להוציא מוזיקה טובה. בקשר לנאמנות ותשוקה, אני מכיר ממנו רק את שיר הנושא (המטורף יש לומר! 10 דקות של תענוג) את קח את הזעם ואזהרות לנפש, כך שקשה לי להביע דעה.

FunkyGiraffe

New member
שמעתי היום בMP3 הרבה מוזיקה חדשה

דנדשה וטובה הדג - במצעד הפזמונים מליונר נותן בראש שבוע שלישי רצוף, אבל זה סתם כי אני חייב כי חרשתי על כל החומרים שלהם כבר וזה יצא מהתחת יאללה אלבום רביעי! לא של הדג - פישי הגדול וסילברדון - ישראל (!) עוזי חיטמן - מי ידע שכך יהיה (!)

טיפקסית

New member
שיר השבוע שלי

של הדג-קוסאמאמק בהופעה חיה בספיישל הבכורה של חומר מקומי בעסק שחור לא של הדג-האמת הרמיקס של דודוש וקרני פוסטל לשיר "לישון בלי לחלום" של מטרופולין [פרוייקט של עופר מאירי למי שלא מכיר],והאמת שגם הגרסה המקורית שלו מדהימה אבל הרמיקס ממש חזק

Shani276

New member
שלי שלי שלי

של הדג:קוסאמאמק לא של הדג:וואלה קשה...נמנמ נראה לי ש"יש לי סיכוי"
של אביתר בנאי

Symbolic

New member
אלגי'ר

אפשר להגיד עליהם הרבה דברים. אבל הם מוסיקאים ענקיים. הדבר הכי בועט והכי מקורי שהיה ברוק הישראלי בעשור האחרון בערך..

Amber68

New member
..

לא מוותר ( ולא רק בגלל הקליפ שעידו שם..) ובתוך הדממה של מומי לוי.. שאין לי מושג למה נזכרתי בו פתאום אבל הוא יפייפה..

/

הדג: לשחק מת לא הדג: לא לשחק מת חח סתם.. לא של הדג: מנצור אורגינלי, MC מנצור והגב

° w a v e °

New member
נמנמ..

של הדגים - רק פה לא של הדגים - אמסי מנצור, חיטאתי טיטאתיייייי את ה*ביפ* ניקיתיייייייי

שלי

של הדג: שביתה לא של הדג: אבי גרייניק - ההוא מהאלה שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!! De La Soul - Me, myself and I השיר שדפק לי את השבוע: בוסקילז והדס - כסף

למעלה