שיר השבוע

שיר השבוע

אז מהו שיר השבוע שלכם- של ברי ולא של ברי. אתם מוזמנים לפרט גם למה: שלי של ברי-הכל או כלום-כי התלהבתי ממנו ממש! לא של ברי-מאיר אריאל-טרמינל לומילנט, כי השבוע שמעתי אותו פעמיים (!!) בגלגלץ(!!!) לא רק שזה עשה לי טוב על הלב, זה גם אומר שגלגלץ השתפרו.

T S F1

New member
גלגלץ בהחלט השתפרו..

בזמן האחרון יצא לי לשמוע המווווון תיסלם ויזהר אשדות[זה משו שאף פעם לא יצא לי לשמוע..] שיר של ברי - כל סימנים. השבוע חרשתי עליו כמו שצריך[במיוחד בשיעור שיווק..] שיר לא של ברי - יזהר אשדות - עולם של גברים. שיר טוב, אלבום טוב, זמר טוב :)

קרייטון

New member
שלי.

ניצוצות של סחרופורטיס, כי יש לי התמכרות עויינת לשיר מאז שקניתי את הדיסק ?1900.

מתןפ

New member
אני

ברי - סרט, פשוט מטריף ומשכר חושים נקמת הטרקטור - חולות ובכלל כל האלבום "לאן הולכים פתאום כולם?"

אוקיי אז תורי?

ארץ זרה - כי הזמן התכווץ לי לשבריר של שניה:) Janis Joplin - Mercedes Benz כי היא פשוט מלכה:) חוץ מזה שהשיר התאים לי ב=ו=ל לסיטואציה מסויימת:)

הנהההה../images/Emo13.gif

שיר שעשה לי את השבוע-של ברי- "שוב שיגעון". סתם כי התמכרתי ל"האחר" וזה שולט אצלי כרגע.. לא של ברי- "שלמונזה" של משינה.. סתם כי נחמד לשמוע אותו במזג- אוויר חורפי

israel1986

New member
ושלי...

של ברי - בואי הביתה. גם הביצוע היפה עם אהוד בגל"צ, וגם סתם כי ניגנתי אותו עשרות פעמים השבוע. לא של ברי - נשל הנחש. הוא לא ממש "עשה לי את השבוע" אבל סתם שמעתי אותו השבוע אחרי הרבה זמן ונזכרתי שהוא שיר טוב

JohnnyGirl

New member
אממ...

פורטיסחרוף - עצבות התמכרתי! כי אין, זה שיר מדהים, מרגש ועצוב כל-כך (השם מסגיר קצת, הא?). והוא לא זוכה להערכה שמגיע לו. ו... Scorpions - Always Somewhere כי מה לעשות, לכל אחד יש את התקופות האלה.. תקופות שכל הזיכרונות עולים להם
"לא, זוהי לא עצבות, זהו רק הלב שהלך קצת לאיבוד".

Niv Ishaki 0034

New member
אני.....

של ברי, עמוק בקצפת (זמן האחרון אומרים שאני לא זז, כאילו לוקח ת'זמן, אני אישית אוהב את זה. אז לא יודע קצת קישרתי את זה לשיר, כמובן שאני לא חושב שכסף זה זמן חחחח) שיר לא של ברי: trouble של coldpaly

Big bear

New member
שלי ../images/Emo26.gif

ברי: באים אותך לקחת. לא של ברי: can't stop - red hot chili peppers.

Big bear

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gif and me

ברי- חבל שאת לא. ו- בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד. שבוע טוב שיהיה

הוווו שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

שיר של ברי
חתול מפלצת. נו, עם פורטיס. כי שמעתי אותו השבוע אחרי מיליון שנה שלא שמעתי אותו והוא כזה מצחיק אותי
לא של ברי (
)
ואנחנו שניים של משינה. כי שוב חזרתי לחרוש על הדיסקים של משינה, וזה שיר כזה יפה ועצוב. והייתי עצובה השבוע, אז התאים

neta 17

New member
שבוע גשוםםםם

שבוע גשום ומצויין לכולם ברי-הפוך התאים לי השבוע. אחר- "איך זה מרגיש" - כנסיית השכל. המשך שבוע נפלא -נטע-

למעלה