בשבילי?? אתה זה שהגבת לי...
ע ערן1987 New member 12/9/04 #66 נופ.. פשוט חבל שהיא אומרת משהו ואפילו לא בודקת אותו,אפילו אחרי שאומרים לה שזה לא נכון
B backstreet girl New member 13/9/04 #74 אתה יודע מה!! אתה לא מבין אותי אני לא מבינה אותך בוא נסיים כאן את השיחה יו..יצא לי חרוז..
F flowers girl New member 11/9/04 #26 בגלל שחרשו עליו בMTV...../images/Emo26.gif Pieces Of Me- Ashlee Simpson
F flowers girl New member 11/9/04 #35 אולי.. המראה../images/Emo35.gif מעצבן אותי נוראא הסנטר שלה, האף.. גאד. כמה ניתוחים והיא תהיה פצצה גם מעצבנת אותי העובדה שהיא קצת רוכבת על התהילה של ג'סיקה ובעזרת ג'סיקה היא בעצם עוברת אותה, קופצת מעליה. הייתי חונקת אותה עם חוט דנטלי אם הייתי היא.
אולי.. המראה../images/Emo35.gif מעצבן אותי נוראא הסנטר שלה, האף.. גאד. כמה ניתוחים והיא תהיה פצצה גם מעצבנת אותי העובדה שהיא קצת רוכבת על התהילה של ג'סיקה ובעזרת ג'סיקה היא בעצם עוברת אותה, קופצת מעליה. הייתי חונקת אותה עם חוט דנטלי אם הייתי היא.
C christina the best New member 11/9/04 #38 זה רק אתה../images/Emo3.gif ושיר השבוע שלי הוא: SPERA TINE או משהו כזה של O-ZONE שיר מ-ע-ו-ל-ה!