~*~*~שיר השבוע~**~~*

~*~*~שיר השבוע~**~~*

כל אחד רושם שיר שהוא חרש- אין חדשים אין צורך להסביר... אני חרשתי על Aerosmith - Don't Wanna Miss a Thing סתם עשיתי דיסק של שירים שקטים <כמו שלילוש יודעת> וחרשתי על השיר הזה... עכשיו אתם..!. שבוע טוב לכולםם

bLAck hALo

New member
Immortal Technique

כל Revolutionary 2!!! מזמן לא שמעתי..אז חרשתי על הכלל כמו לא יודעת מה

angela12

New member
עצוב להגיד...

אפילו עצוב מאוד, אבל חרשתי השבוע רק על שיעורים
אני לא אשמה, שנה שעברה בחציון האחרון מזה חיפפתי והייתה לי תעודה ג-ר-ו-ע-ה אז אני חייבת (אם לא, אין טלויזיה, אין מחשב, אין חיים. לפי אימא שלי)ואני לא יכולה לשאת(אימאלה! כבר התחלתי לדבר יפה! הכל מהחרישה) את העובדה שאני לא יוכל לבקר אותכם

k k1

New member
חחח חמודה../images/Emo23.gif

ומזכיר לי את ההורים שלי..כל דבר-מאיימים על ניתוק הכבלים/טלוויזיה חחחחח עכשיו האחים הקטנים שלי עוברים את זה..אני כבר גדולה חיחי ותלמדי עם מוזיקה!!!!!! איך אפשר בלי?!

bLAck hALo

New member
עדין עושים את זה?! לי לא עשו את

מאז גיל 10 בערך וגם אז זה לא היה טלוויזיה/מחשב זה היה: "המערכת שלך תעלם מהחדר!"/"את לא תקני שום דיסק השבוע"/או שהם העלימו לי אלבומים וונילים.. בעע כמה בעיות הייתי עושה להם על כל משפט כזה שיצא מהפה שלהם. אף אחדדדדדדדדדדדדדדד לא נוגע במוזיקה שלי!!!!!!!! בטח שלא מעלים לי אותה אני יכולה להתפחלץ מזה. ובאמת איך אפשר לעשות שיעורים בלי מוזיקה?! אני יקנה (או יגנוב מה שישגיע קודם) מחשב נייד ותיכנסי בסתר!

angela12

New member
חחח מוזיקה...

הדיסקמן שלי טמבל, ואם אני מפעילה את המערכת ישר אחותי המלשנית מלשינה לאימא שלי שאני לא לומדת

bLAck hALo

New member
כן, מוזיקה..

זה נעשה גם ה-חולשה שלי.. חח יש לי 7 דיסקמנים 2 מיני דיסקים ו-3 מערכות חחחח ויש לי בוקסותתתתתתת שהן יחסית חדשותת!! בנות 3 חודשים עוד שבוע!!!!!

k k1

New member
הילה את אוהבת את סינרגיה????!!!!

חיחי אני מכירה אותם ממזמןןןןן! לפני השיר הזה! כי הסולן הבלונדיני(והחמוד
חחחח) חבר טוב של בן דוד שלי! כבודדדדדד! טחחחחחח סתם..חחח איזה צרחות אני ובת דודה שלי דפקנו שראינו אותם בערוץ 24!

bLAck hALo

New member
בטח שאני אוהבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה להכיר את בן דוד שלך וחברים שלו!!! לעזאזל בובה..גם הזה עם נימי וגם זה?!?!?! אללה, יש לך עוד משהו לספר לי? O_O

k k1

New member
חח יכול להיות שיש לי..

אבל אני לא זוכרת עכשיו... אחחחח נימי
חיחיחי

bLAck hALo

New member
אתה באה לעשות עם נימי נימיניים?

אוךךךךךךךך שיוציא סולווווווווווווווווווווווו סולוווווווווווו!!! כזה כישרוןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! כל כך עצוב

k k1

New member
נימיניניניניניניניניםםםםםםםם

חחחחחח יאאאאאאפ סולווווו!! או ששבק ס' יתאחדווווו!! עוד יותר שווה! הילה יא יבניית(חח מיבנה)-תפעילי קשרים עם השבק!

bLAck hALo

New member
ללללללל

סולו וגם איחוד!!!!! חח הם לא כל כך ביבנה עכשיו...

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לללללללללללללללללללללללללללל-הרגת אותייייייי וכן אבל עדיין! הם משם במקור! חח וכן אם אפשר סולו וגם איחוד-הכי טוב!

למעלה