~~~שיר השבוע~~~

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
~~~שיר השבוע~~~

<עדידה פתחתי במקומך כי את לא פה!
> כתבו ת'שיר שעשה לכם את השבוע או שחרשתם עליו הכי הרבה..! שלי- כלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6!! שליטה!! כל האלבום!!!!!!!! המענטזת-חופשששש פרחים בקנה-סאב והצל והיו עוד,אני לא זוכרת..

bLAck hALo

New member
....

אלבום-שייגעעעעעעעעעעעעעעעעעעצ-משקאות חריפים.. שירים: קאשייייייי-לך עם זה צ'ה וטאבו בחורות זה בחורות Aaliyah - I Miss You-ועוד להאמין ש-3 שנים היא כבר איננה

Envenom

New member
האא!!

הסינגל החדש של ראמשטיין
Amerika (שורה נמצאת בחתימה שלי
)

../images/Emo45.gif

לא הייתי פה... אמפפפ לא יודעת אפילו על איזה שירים חרשתיייי כנראה שלא היו כאלה השבוע.. אבל משום מה התחלתי לשמוע הרבה את אינפינט של אמינם. מוסקטריותתת.! אני זזה עכשיו אבל אני יהיה פה אחרי צהריים ככה תיהיו? שנקבע והכול. טוב בכל זת אני כמעט בטוח יהיה פההה.. לוב יווווווו

k k1

New member
נראה לי שאני יהיה

וכן נקבע הכל שלושתינו!! לאב יו 2!!!!!

k k1

New member
כן אבל את לא

ואני גם הולכת עוד מעט... בעע לא הלך לנו היום...

שיט לא יצא לי להכנס! מצטערתת ../images/Emo7.gif

שלחתי לכן מסרים קיבלתם?..? אני לא יודעת אם זה שולח או לא המסרים נדפקו..
אז שלחתי כמה פעמים שזה בטוח ישלח אבל אני עדיין לא בטוחה שנשלח אז או שלא תקבלו בכלל או שתקבלו איזה 5 אותו דבר... אז אל תבהלו זה לא המחשב שלכן נדפק.. זאת אני ....

lony21

New member
סאב, הצל ושי-מה כבר תעשו

שיר די ישן, מפורים אבל הוא יחסית "נדיר" לא הרבה שמעו עליו, התמכרתי לשיר הזה שמעתי אותו משהו כמו 20 ומשהו פעמים רצוף

k k1

New member
חחחח לוני יא מגזימן!!

אני בחיים לא הייתי מסוגלת לשמוע שיר כ"כ הרבה פעמים רצוף..אפילו שיר שאני ממש אוהבת..יימאס לי ממנו.. אהה ואתה יודע שראיתי לוני קטן!! כן כן ראיתי גירסא קטנה שלך! ילד קטן שמה זה דומה לך!(ראיתי תמנות שלך מהייד)..וגם הילה ראתה אחד שדומה לך! קיצר בנאדם אתה משתלט על העולם!

lony21

New member
בזמן האחרון אני דומה לכולם

כולם אומרים לי שהם ראו מישהו שדומה לי או שאני מזכיר להם מישהו יש לי מתחזה!!!! לאורגינל יש עגיל בגבה ושיער קצר! שלא יעבדו עליכם

bLAck hALo

New member
יש הרבה לוניים שמתרוצצים להם

ברחבי ישראל. אתה מתרבה בנאדם

lony21

New member
שמעתי גם על כמה ברוסיה

סעמק כולם מתחזים! אני האורגינל, אני האמיתי (כי אני אמיתי טגדם טגדם
)

lony21

New member
אמממממ

קודם כל תבדקי בגבה זה כבר מצמצם אפשרויות.... אח"כ תבדקי שזה לא גמד או שפשוט תבואי אליו ותשאלי אם הוא יודע מי את :) אם לא אז תני מכות למתחזה הבנזונה

למעלה