> כתבו ת'שיר שעשה לכם את השבוע או שחרשתם עליו הכי הרבה..! שלי- כלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6!! שליטה!! כל האלבום!!!!!!!! המענטזת-חופשששש פרחים בקנה-סאב והצל והיו עוד,אני לא זוכרת..
אלבום-שייגעעעעעעעעעעעעעעעעעעצ-משקאות חריפים.. שירים: קאשייייייי-לך עם זה צ'ה וטאבו בחורות זה בחורות Aaliyah - I Miss You-ועוד להאמין ש-3 שנים היא כבר איננה
לא הייתי פה... אמפפפ לא יודעת אפילו על איזה שירים חרשתיייי כנראה שלא היו כאלה השבוע.. אבל משום מה התחלתי לשמוע הרבה את אינפינט של אמינם. מוסקטריותתת.! אני זזה עכשיו אבל אני יהיה פה אחרי צהריים ככה תיהיו? שנקבע והכול. טוב בכל זת אני כמעט בטוח יהיה פההה.. לוב יווווווו
שלחתי לכן מסרים קיבלתם?..? אני לא יודעת אם זה שולח או לא המסרים נדפקו..
אז שלחתי כמה פעמים שזה בטוח ישלח אבל אני עדיין לא בטוחה שנשלח אז או שלא תקבלו בכלל או שתקבלו איזה 5 אותו דבר... אז אל תבהלו זה לא המחשב שלכן נדפק.. זאת אני ....
אני בחיים לא הייתי מסוגלת לשמוע שיר כ"כ הרבה פעמים רצוף..אפילו שיר שאני ממש אוהבת..יימאס לי ממנו.. אהה ואתה יודע שראיתי לוני קטן!! כן כן ראיתי גירסא קטנה שלך! ילד קטן שמה זה דומה לך!(ראיתי תמנות שלך מהייד)..וגם הילה ראתה אחד שדומה לך! קיצר בנאדם אתה משתלט על העולם!