*~~*~~*שיר השבוע*~~*~~~*

*~~*~~*שיר השבוע*~~*~~~*

you now the ruls... אני שמעתי <יותר מידי> שירי רוק מוזרים כי בן דוד שלי איזה שבוע פה והוא הביא חורש פה על כל מיני דיסקים<רד הוט צ'ילי פפרס, גאנס אנג רוסס, ניוררנה וכל מיני כאלה> בהתחלה חשבתי לי שזה-->
אבל גילית שזה דווקא דיי נחמד. אני מכירה פה שירים של רד הט צ'ילי פפרס בגללו <גם הכרתי כמה מלפני כי יש להם שירים טובים ומוכרים וגם לאח שלי יש כמה דיסקים שלהם>.. וכרגיל אני מספרת יותר מידי סיפורים אז אני עכשיו לשתוק

bLAck hALo

New member
רד הוט../images/Emo99.gifאוךך הייתי אמורה לפגוש

אותםםםםםםםםםםםם!! אם הם היו באים לארץץץ.. מאחורי הקלעיייייייייייייייייייייים!! זה כזה לא פיייררר בעעעעעעע חח בכיתי בגלל שהם לא באו והייתי צריכה עוד לפגוש אותם!
איך אפשר שלא לאהוב רוק? חחח עזבי אני בסוף ישפיע עלייך גם ;P אמממ השיר הכי חרוש היה.. יותר נכון האלבום אז 2 של הרוטס החדשדש -The Tipping Point Preview ושל 213- The Hard Way Advance אבל זהו נראה לי שבשבועיים האחרונים סקרתי אותם כמו שצריך :]

היית אמורה לפגוש אותם??

מאחורי הקלעים? איך???..? יש לך קשרים בכל העולם..! יאק רוק!..! למרות שיש כמה שנחמדים..

bLAck hALo

New member
זכיתתתתתתתתתי בכרטיסיםםםםם!!!!

היה מבצע באמממ אממממ לא זוכרת כבר! סעמק. בכל מקרה זכיתי ב-4 כרטיסים למופע ולראות אותם מאחורי הקלעים!!!

angela12

New member
she wiil be loved-maroon 5

שיר מקסים מקסים מקסים!!!!! אני יכולה לשמוע אותו כל יום, כל היום מצידי!!! ו-we are גם שיר נחמד

למעלה