~*~*~*~*~*שיר השבוע~*~*~*~~**~

~*~*~*~*~*שיר השבוע~*~*~*~~**~

זה היה אמור לצאת כל שבוע קצת שחכתי מזה....... אבל קרין הזכירה לי
חחח אז אתם יודעים מה לעשות.. כל אחד לרשום את השיר שהוא הכי שמע ושהכי עשה לו ת'שבוע לא חייב של אמינם.... שלי: avril lavigne-my happy ending

k k1

New member
יאייייייייי הכל בזכותי!!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.... אממ שלי זה eamon-fuck it-ד"א מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הבחורה שהחזירה לו בשיר תגובה..?! blue-breath easy

חחחח של הבחורה יותר יפה משלו!

חחחח קרועהה האישה לגמרייייי!! זה סתם היא לא באמת חברה שלו.. סתם רצתה לקפוץ על ההצלחה... חח אני אוהבת את הקטע הזה "See I don't know why you cryin' like a bitch Talkin' shit like a snitch Why you write a song 'bout me If you really didn't care You wouldn't wanna share Tellin' everybody just how you feel " מה שנכון נכון...

k k1

New member
אז מה היא רוצה?!?!

פוסטמה...! וזה עוד הגיע למקום הראשון במצעד הבריטי
ושלו הרבהההההההה יותר יפה!!

לא יודעת של שתיהם יפה! אבל הוא מזה

מציק לי משחק אותה כזה בקליפ לא יודעת... את יודעת שטרוור נלסון זה מהליק (שבכיף הייתי מעיפה לו איזה פליק חחיחי לא יודעת מאיפה הבאתי את זה..) קיצר הוא ראיין אותו וזה אז הוא אמר לו שהרבה אומרים שהוא מזכיר את אמ'.. חחח לאאאאאאאאאא....! מאיפה הביאו את זה מה שהקטע שהיה לו שרשרת של e כי גם השם שלו מתחיל באי לא ודעת הצחיק אותי...

k k1

New member
פחחחחחחחחחחחחח

דומה לאמ?!? ממשששששש לא! וטרוור מעצבן אותי! גם איזה סיפור גדול הם עשו מה-5 שנים לליק! כאילו איזה תכנית זאת!! תרגיעווווו

כןןןןן כאילו מה זה... אבל הם מזה

אוהבים את זה גם בארצות הברית וגם בבריטניה...

lony21

New member
אחד הטובים

כלא 6- בוא שיר כ"כ יפה!!! בנבנבנזונה!!! ממליץ בטרוף

k k1

New member
יאפ עם סיון....

אני רוצה אלבום סולו שלההההההההההההההההההה

אה? אני היחידה שלא שומעת היפ הופ

ישראלי..!? למרות שלפני כמה זמן הייתי שומעת קצת כלא 6 היו זמניםםםם.. חח ואני כבר מורידה את השיר..! אה וקרין רק בישבילך רשמתי הודעה בהייד פארק.. חחח..

k k1

New member
איזה שיר את מורידה?

בוא? הוא יצא כסינגל...יש לו גם קליפ בערוץ 24.. וגם אני לא הכי שומעת היפ הופ ישראלי... חחחחחחחח בשבילי?חחחח איזה בובה! כבר הולכת לראות...

k k1

New member
למה????. ערוץ טובבבבב

פעם גם אני לא הייתי רואה אבל עכשיו הוא השתפר...

k k1

New member
כן כן אז תתחילי לאהוב!!!!

חחחחחחחחחחחחח סתם סתם בובה.... אני גם פעם שנאתי מוזיקה ישראלית.. זה לא שעכשיו אני כ"כ אוהבת אבל יש דברים נורמליים... חחחחחחחחחחחחחח מכירים ת'שיר של שראל והצל?? נכון שיר דפוק?? אבל אני מתההההההההההה על השיר הזה....וזאת רק אני או שאין קשר בין הבתים לפזמון?? זה כילו פתאום קופץ לשיר אחר...חחחחח

אני מכירה אח שלי חורש על שירים בעבר

ית בעעעעעע ולא לא שמעתי אם יש קשר או לא כי אני שומעת את זה רק כשהוא שומע על יותר מידי חזק....... ויש שיר אחד מה זה יפה לא יודעת איך קוראים לו שגם אח שלי חורש לו על החיים בפזמון זו אישה אחת שאומרת משו שמרת לי אמונים והרסת לי תחיים.. או משו כזה מכירות?..? חח קיצר אני ישאל את אח שלי שהוא יתעורר... פשוט דוב הילד הזה הוא עדיין לא קם......... טוב קיצר הלכתי ללמוד נדבר אחרכך ביי ביי

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

דוב חחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה! אבל באמת-עד עכשיו הוא ישן!?!??!?!?! ולא מזהה ת'שיר...

למעלה