שיר השבוע-

RaSTA La Vista

New member
שיר השבוע-

מהו השיר ששמעתם מרצונכם האישי, הכי הרבה פעמים השבוע? שלי הוא alice in chains-i know somethin' (bout you) אחד הגדולים..

dirty frank

New member
river of decit

של mad season אבל אני לא סגור כי יש מצב שהשיר הנשמע ביותר הוא גם: immortality של פרל ג'אם. מצטער, אבל לא ממש ספרתי....:))

When I Die

New member
Kyuss - Thong Song

קיוסס, הם יותר סטונר מטאל.. אבל עדיין, קבלו את זה.. ממש טובים, ממליץ..

whatever4

New member
שלי-

tremor christ של פרל ג'אם. שיר מדהים שיצא לי לשמוע אותו השבוע הרבה מאוד פעמים. אהה ואני בערך חדשה פה. אני מידי פעם קוראת פה וסתם התחשק לי לרשום ולהצטרף.

RaSTA La Vista

New member
ברוכים הבאים כולם

את ודירטי פראנק. מקווה שתהנו בשהותכם בפורומינו הצנוע. יום טוב ניר.

stone cold jane

New member
חחח גם שלי לא קשור...

sunday של ניק דרייק קטע אינסטרומנטלי מדהים! ג'יין

George W Bush

New member
אוי ושלי כ"כ לא קשור

David Allan Coe - Nigger Fucker ובתחרות צמודה איתו - Don't Bite the Dick

E GirL

New member
fatal של pearl jam

שיר פשוט מדהים! אה וגם מסטר אוף פאפטס של מטאליקה, אבל זה לא קשור=]

sukyel

New member
נראה לי....

שהשיר או השניים ששמעתי הכי הרבה השבוע הם: manic srteet preachers- born a girl ו- dinosaur jr.-out there אבל שניהם לא גראנג' ככה ש.... היום הייתי מדוכא משהו טאז פשוט החלפתי דיסקים אחד אחרי השניושמתי את השירים הדכאוניים משהו משם שכללו בין היתר את: alice in chains- shame in you pearl jam- footsteps chris cornell- preaching the end of the world temple of the dog- say hello 2 heaven mad season- wake up יענו, אלה מהגראנג'... סתם, היה לי עצוב לכמה רגעים...

RaSTA La Vista

New member
אהההההה..

דינוזאור ג'וניור הם לא ממש גראנג' אך יש להם חלק בלתי נפרד מן הגראנג' כמו הפיקסיז ואחיהם. בכל אופן, להקה די טובה שהשפיע די הרבה על הסצינה. ובקשר לשירי דיכאון.... נכון זה כיף!? יום טוב ניר. ושנה *לועזית* טובה לכולם!

prophet1

New member
אצלי זה לא שירים

אלא זה דיסקים... דיסק השבוע שלי הוא BADMOTORFINGER קניתי אותו לפני שבועיים ואני שומע אותו הכי הרבה כרגע הוא מזה יפההההההה

RaSTA La Vista

New member
דיסק ענק..

פשוט גאוני.. שילובים של כ"כ הרבה זרמי מוזיקה וליריקות מושקעות וגדולות לא פחות, אך למרות זאת תמיד שירים הזויים וקולעים. תתמקד בdrawing flies שיר ענק.

prophet1

New member
אני כל כך אוהב את ההתחולת של השירים

בדיסק הזה.... וכמובן שאני אוהב את כל השירים כן :) אני שומע את כל הדיסק וזה מדהיםםםםםםםםםםםם אחחח :) אני כבר זוכר הרוב בעל פה :) חוץ מהשמות כמובן :) "אנד יור ג'יזס קרייסט פוסססס" יו הגיטרה שםםם יווו ואז מאט קמרון דופק שם את הקטע הגאוני הזההההההההה (אני מדבר על הבית השני) אחח אחח אחח אני מרוצה מהקניה שלי :)

למעלה