שיר השבוע: Princes familiar

Jagged chaos

New member
שיר השבוע: Princes familiar../images/Emo36.gif

שם:Princes Familiar אלבום: MTV unplugged 1999, The Collection 2005 שנה: 1999 עובדות
1# - בתוכנית, הוא נכתב ל- supposed, בגלל שהאלבום עמוס, הוא לא נכנס. 2#- אותו סיפור גם עם These R the thoughts. 3#- בוצע סה"כ פעמיים בלייב – ספטמבר 1999 בדטרויט וביולי 2005. 4#- השיר היחיד מהאנפלאגד שנכנס אל האוסף. 5#- כשהציגה את השיר בהופעה אמרה "this is a song called Princes Familiar and it goes exactly like this" 6#- הוא לא הלך אקסקלי לייק טיס, בפזמון הראשון אלאניס שרה loving במקום gentle. 7#- בשיר מדובר על נסיכים, בשירים אחרים היא שרה על מלכים של כפיות וכאב ועל המלכה שתשאר טובה גם אם היא לא תיהיה עוד מלכה
8#- פרויד פיתח תאוריה שלפיה כל ילד נמשך בצורה מינית להורה שלו 9#- הוא מסביר שדרכי ההתבטאות הם ההתרחקות והרגשת היריבות מההורה מאותו המין (הילדה מתרחקת מהאימא, והבן מהאבא) ודרך האמירה המילולית ב-"אימא, אני רוצה להתחתן איתך". 10#- קוראים לשלב הזה "שלב הגניטאלי" והוא שייך לשלב התפתחות ועיצוב האשיות אצל האדם בגיל 4-5. 11#- "בבקשה תיהיה מחובר לצד הנשי שלך" – מחקרים פסיכולוגים חדשים טוענים שאין דבר כזה סטרייט ב-100% עוד. 12#- למי שרוצה לקרוא קצת על סקסהוליזם - http://www.authorsden.com/visit/viewarticle.asp?AuthorID=1367&id=16843 13#- בבית השני היא מבקשת פעמיים מהמאהב סוג כלשהי של התמכרות – האחת היא לסקס, השניה לא משנה למה. ב- "21 דברים" אחת הדרישות היא "אל תיהיה מכור" 14#- ואפרופרו התמכרות, כריס צ'ייני, הבאסיסיט של אלאניס מ-95 עד 2001 עבר בשנת 2003 לאחת הלהקות האהובות על אלאניס – Jane's addiction. 15#- לאלאניס יש איזה קטע לעשות משחק מילים מבלבל עם השמות של השירים שלה - חוץ מ-princes familiar (שלא ממש מובן למה השם תואר בא לפני השם עצם) יש גם את hands clean (ולא clean hands, הכוונה היא לא ל'ידיים נקיות,) ו-Under rug swept (ולא – under the swept rug, הכוונה היא לא ל "מתחת שטיח מטואטא", אלה ל-"חפץ" שמטואטא מתחת לשטיח). 16#- בהופעה בדטרויט ב-1999 היתה הגרסה היחידה של princes familiar עם גיטרות חשמליות. מה אלאניס אומרת
I just see so many relationships breaking up when there’s the inevitable time of conflict. For me I see that as the beginning--not the end--in a lot of cases. This song is my beseeching the child’s father (and ultimately, parent) because I know how we tend to be attracted to that which is familiar when we start choosing romantic partners. It’s about going back to the horse rather than cutting off the cart. It’s about going back to that place when the blueprint to our psyches was being formed, and having a greater understanding of why we choose the partners we do ולי שאין מה להגיד......
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? Princes Familiar מילים והפקה - אלאניס מוריסט לחן - אלאניס מוריסט וגלן באלרד please be philosophical please be tapped into your femininity please be able to take the wheel from me please be crazy and curious papa love your princess so that she will find loving princes familiar papa cry for your princess so that she will find gentle princes familiar please be a sexaholic please be unpredictably miserable please be self absorbed much (not the good kind) please be addicted to some substance papa listen to your princess so that she will find attentive princes familiar papa hear your princess so that she will find curious princes familiar please be the jerk of my knee I've fit you always you finish my sentences I think I love you what is your name again no matter i'm guessing your thoughts again correctly and I love the way you press my buttons so much sometimes I could strangle you papa laugh with your princess so that she will find funny princes familiar papa respect your princess so that she will find respectful princes familiar please be strangely enigmatic please be just like my

Jagged chaos

New member
ניתוח; Princes familiar I

הרעיון של השיר
אלאניס מבקשת היפותטית בקשה לאביה שיעביר לה צורת חינוך מסוימת, תוך כדי אמונה שהחינוך ואישיותו של אביה ישפיעו על הדברים שהיא תחפש אצל בנזוגה העתידי, בשביל למצוא את המאהב האידאלי. # תוך כדי ניתוח יהיו גם השוואות וכל מיני דברים מ-Twenty one things # הצורה התחבירית של המשפט אמורה להיות "love your princess so that she will find that loving princes is something familiar", לכן - הכוונה היא לא ל'נסיכים מוכרים', אלה ל- "נסיכים נפוצים\שכיחים". בבקשה תהיה פילוסוף בקשה לחוכמת חיים
ב-21 היא מתארת את זה ב- "Do you have a big intellectual capacity but know that it alone does not equate wisdom".
לא יודע כמה דברים השתנו מלפני שנתיים, בכל מקרה ככה המורה שלי הסבירה לי, פילוסופיה זה אחד המקצועות הקשים והמורכבים ללמידה. ובכל זאת, תנאי הקבלה ללמידת המקצוע נמוכים יחסית. הסיבה = חוכמת חיים לא עושה כסף וכמות הפילוסופים המשפיעים הם קטן פצצות, אז אנשים מוותרים |ליצן בבקשה תהיה מחובר לנשיות שלך ב-21 היא אומרת את זה "Are you both masculine and feminine?".
ב-2002 בראיון עם עתיון גרמני אמרה שהיא רוצה שהבן שלה יהיה הומו, כי ככה היא בטוח יהיה מחובר לנשיות שלו. בבקשה תהיה מסוגל לקחת ממני את ההגה בקשה לאחריות ומן רצון של אלאניס להיות תלותית. בבקשה תהיה משוגע וסקרן הקטע עם ה-curious (סקרן) כנראה חשוב לה באמת
, מופיע גם ב-21 עם "curious and communicativce", ומופיע יותר מאוחר שוב בשיר בפזמון השני. משוגע - על גבול השפיות
י'עני שרוט
אבא, אהב את נסיכתך כך שהיא תחשוב שנסיכים אהובים שכיחים אבא, בכה בשביל הנסיכה שלך כך שהיא תחשוב שנסיכים עדינים שכיחים זו בקשה של ילדה קטנה, papa = אבא'לה בשפת הילדים האמריקאים
. בגלל שילדה בת 5 בחיים לא תוכל לבקש דבר כזה מאבא שלה (ועוד בשיר זה ציווי - papa, love you princess!) זה הופך את כל הסיפור הזה לסוריאלסטי קצת
הבקשה שלה לנסיכון עדין נפש מראה שהבקשה למישהו 'מטורף' היא על גבול ה'שרוט-גאון-מצחיק-נחמד'.

Jagged chaos

New member
ניתוח; Princes familiar II

שימו לב שבבית השני יש הדרדרות בהעדפות שלה בבנזוג. בבית הראשון היא מבקשת אותו עם חוכמת חיים, נשי בצורה כלשהי (
לבנות זה כנראה חשוב כמו שבנים אוהבים את הילדות טום בוי
), מקור של תלותיות ואחריות, סקרן ומטורף (על גבול הגאון). ב
השני יש לה מן בקשות דווקא לגבר שנשמע פחות אטרקטיבי ומלא בחוסר ביטחון ובאובססיביות, מתישהו שתתבגר עם ה- 21 הבקשות האלה כבר לא יהיו עדכניות מבחינתה. בקשה תיהיה סקסוהוליסט שימוש ב-holic מראה על תלותיות, חוסר ביטחון ואובססיה לגבי משהו. אז חוץ מהעובדה שאלאניס חרמנית רצח (
), יש צד עקרוני, למן משהו לא אטקרטיבי. ב-21 זה משהו כמו "are you uninhibited in bed more than 3 times a week? up for being experimental"
(אתה חית מיטה ליותר מ-3 פעמים בשבוע ויותר ממנוסה..?
). על גדר השמועות הדפוקות ביותר שיצאו, ב-1996 יצאו שתי שמועות על אלאניס - 1 - שהיא ירדה לסוס שגמר לה בפה והיא התעלפה. 2 - שהיא התעלפה, ושעשו לה שטיפת קיבה מצאו למעלה מ-30 סוגי זרעים והשמועה אמרה שאחרי הופעה אלאניס, החברים ללהקה ועוד 25 גברים היו באורגיה מטורפת. שמועות הזויות ולא נכונות
, אבל קורעות. בבקשה תהיה באופן לא צפוי אומלל בבקשה תהיה שקוע בעצמך (לא בצורה החיובית) לא ברור לי למה אלאניס כל כך שואפת לגבר כזה, אני רק משער שזה כנראה הדחף שלה לשליטה מלאה, ורק דרך גבר חסר ביטחון היא יכולה להשיג את זה. 21 אומר - are you funny? a la self deprecting? (אתה מצחיק? בעל שנאה עצמית?)
בבקשה תהיה מכור לתוכן מסוים ככה היא היתה יכולה למצוא מכנה משותף
, השיר נכתב ל-supposed, מה שאומר - בין 1997 ל-1998, ב-Uninvited היא מתוודה שגם היא כזאת "כמו כל אישה כועסת בסה"כ רציתי תוכן אליו להשתוקק". ב-21 היא אומרת "are you not addicted"
שקצת מלמד על ההתבגרות שלה ועל הרצון לגבר עם קצת ביטחון וזה... אבא, הקשב לנסיכה שלך כך שהיא תחשוב שנסיכים קשובים שכיחים אבא, שמע את נסיכתך כך שהיא תחשוב שנסיכים מסוקרנים שכיחים אז מה ההבדל בין listen ו-hear
ולמה זה עקרוני
אז זה עקרוני כי היא כותבת את שני הפעלים האלה באותה שורה = רוצה להדגיש את ההבדל. אבא שיקשיב ימצא את הבת שלו מחפשת נסיך קשוב - סבלני, מקשיב, לא מפריע, נותן לאלאניס לזרום עם השיחה, פחות מדבר. שאבא יאזין\ישמע, היא תחפש נסיך סקרן - פחות סבלני, רוצה לחקור, יותר פעלתני
, לא מסתפק במה שאלאניס אומרת - אלה שואל עוד ועוד.

Jagged chaos

New member
ניתוח; Princes familiar

בקשה תיהיה הזעזוע של ברכיי, התאמתי עלייך בקשה לפיק רגליים - למישהו שיפיל אותה מהרגליים. משהו מרטיט. זאת לא הפעם הראשונה שאלאניס מתארת מה קורה ביולוגית לגוף שלה שהיא מרוגשת
- ב-so pure - יש לה חנק בגרון, ב-simple together יש לה שורף בבטן וכאבי חזה...
אני משלים את המשפטים שלי אני חושבת שאני אוהבת אותך איך קוראים לך עוד פעם..? לא חשוב.. אני מניחה שחשבת על זה נכון ואני אוהבת את איך שאתה לוחץ על הכפתורים שלי כל כך שלפעמים אני יכולה למחוץ אותך היא ב-infatuation, היא מסוחררת ומרוגשת, לא יודעת איך קוראים לו..לא חשוב לה
, הוא לוחץ לה על הכפתורים שמניעים אותה. אבא, צחק עם הנסיכה שלך כך שהיא תחשוב שנסיכים מצחיקים שכיחים אבא, כבד את נסיכתך כך שהיא תחשוב שנסיכים מכבדים שכיחים כולנו יודעים כמה חשוב למוריסט הומור
ב-21 היא שואלת "are you funny".
בקשה אהיה אניגמה מסתורית אניגמה = תעלומה, מסתורין. בשילוב המסתורין עם כל הבנאדם עם יצר הרס העצמי שבבית השני אלאניס מחפשת סקס אפיל או אולי סתם הזדהות, כמו שאמרה ב-unsent - "נהגתי לחשוב שיותר טוב אם יותר טרגי". בקשה אהיה בדיוק כמו ה....שלי
אהה משפט שמשלים את המשפט שמלעלה, תיהיה תעלומה ומסתורי כמו בערך המשפט הזה שרק אללה יודע כמו מה אני רוצה שתיהיה
בסופו של דבר,
אלה הדברים שאלאניס בסופו של דבר רוצה
פילוסוף
חכם נשי אחד ש"מסוגל לקחת ממנה את ההגה"
אחד שיקח עליה אחריות ואת התלותיות מטורף
על גבול הטעם הטוב
סקרן X 2
גם בפזמון וגם בבית הראשון מכור למין בצורה הלא צפויה, שיהיה אומלל מרוכז בעצמו בדרך של שפיטה וביקורת עצמית נוקשה מכור למשהו שיגרום לרטט ברגליים מסתורי בצורה מוזרה כמו ה...שלה
גבר אוהב גבר עדין\רגיש גבר קשוב גבר מצחיק גבר מכבד

AlanisJunkie

New member
יפה,../images/Emo51.gif, השקעה מטורפת

אהבתי את את הבחירה לשיר ואת הפירוש, כמובן. לדעתי אחד השירים הטובים שיצאו תחת ידיה של אלאניס. גם מבחינת הלחן, המילים וההתאמה לקול של אלאניס - השיר מצליח לגרום לה לרגש עוד יותר מבדרך כלל. לדעתי. אמיל, עם כל התרגומים שלך לשירים של אלאניס נדמה לי שהאנגלית שלך היא אחת הטובות בביה"ס בו אתה לומד, לא?

O r a c l e

New member
וואו

איך אני שמח שביקשתי את השיר הזה... קיבלתי מהפירוש המצויין שלך אמיל פרספקטיבה שונה לחלוטין על השיר! כדי לא להביך את עצמי יותר מידי אני לא אגיד מה חשבתי על השיר קודם (משהו אחר לגמרי מעכשיו). האמת שזה גורם לשיר להתחבב עליי יותר ויותר. פירוש מצויין ובאמת יש הרבה קווי דימיון בינו לבין 21. אבל עדיין 21 זה שיר מעצבן ופרינס זה שיר מצויין. אני עוד רגע אענה על השאלות... כל הכבוד אמיל ותודה!

Rוית

New member
פירוש שונה לגשר...

כן, דיליי מטורף, אבל בגלל הפסיכומטרי (כן, התחלתי) אני ממש קצת באינטרנט וגם שאני פה לא תמיד יש לי הרבה זמן. אז, רק רציתי להגיד שלי יש פירוש מילולי שונה לגשר: "please be the jerk of my knee בבקשה תהייה פיק ברכי כמו שלא מזמן יוסי ניסה להסביר לי (והצליח
). אלאניס רוצה מישהו שיגרום לה לרעד בברכיים. ולא סתם לרעד שהוא עצמו יהיה הרעד הזה.. קשה לי להסביר אבל שוב, הכוונה לאדם שיש לו השפעה עצומה עליה. I've fit you always מאז ומעולם התאמתי לך לדעתי הכוונה לזה שאלאניס אומרת שלא משנה מה, זה היה ברור שהיא מתאימה לאותו בחור. ולא מדובר פה במובן רומנטי או אחר. אלה פשוט - מתאימה. you finish my sentences I think I love you אתה משלים את משפטי, אני חושבת שאני אוהבת אותך אחד המשפטים השולטים בשיר לדעתי
אלאניס מציינת דבר אחד 'חמוד' שאותו אחד עושה - מסיים לה את המשפט. אבל היא כל כך להוטה לגבי אותו אחד שהיא ישר מציינת (ואפילו שרה את זה בנשימה אחת!) שהיא אוהבת אותו. what is your name again no matter i'm guessing your thoughts again correctly מה שמך שוב? לא משנה, אני שוב מנחשת את מחשבותיך בצורה נכונה שני משפטים קיצוניים. באחד אלאניס אומרת שהיא לא זוכרת אפילו את שמו אבל בחלק השני שלו היא מציינת שהיא יודעת לקרוא את המחשבות של הצד שני בצורה נכונה וזו לא הפעם הראשונה ("again"). לדעתי זה בסיגנון ה'פיק ברכיים=התאהבות'. כלומר זה לא שאלאניס לא יודעת את שמו (כי אולי לא מדובר על אדם ספציפי שעכשיו בחייה) אבל היא יודעת שזה יהיה אדם שהיא תקרא את המחשבות שלו ותכיר אותו טוב. and I love the way you press my buttons ואני אוהבת את הדרך בה אתה לוחץ על הכפתורים שלי so much sometimes I could strangle you (אוהבת את זה-)כל כך שלפעמים אני מסוגלת לחנוק אותך." עוד אחד מהמשפטים החזקים עם סתירה מאוד מעניינת אבל די צפויה לאלאניס - היא אוהבת שלוחצים לה על הכפתורים, שלא לדבר על זה כשהוא לוחץ וכשהוא עושה את זה בדרך המיוחדת שלו (במילים אחרות יש לו את השיטות שלו לעלות לה על העצבים). וכן, היא אוהבת שיש לו את הדרך המיוחדת הזאת כי זה מראה שיש להם קשר מיוחד אבל מצד שני, היי, הבחור מעצבן אותה, ברור שהיא תרצה לחנוק אותו
קיצר, זה רק הגשר, אני בספק אם יהיה לי זמן לנתח את זה כמו שרציתי כי זה שיר מדהים (מדהים!), אבל זה גם משהו..

O r a c l e

New member
Princes Familiar

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? יש שניים: please be the jerk of my knee i've fit you always you finish my sentences I think I love you please be strangely enigmatic please be just like my הסיום הפתוח הזה כובש אותי מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מצויין מצויין מצויין! מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] גבוה למעלה! זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- קרנבריס- לא משתלב לי... זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: פיונה אפל נראה לי... שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים מאוד האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא סופר מתאים לSFIJ וכל כך חבל שהוא לא נכנס כי הוא תפור בשבילו! מבחינת אנפלאגד- מתאים בהחלט, כנ"ל לגבי האוסף. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בכל זמן. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? שום דבר! השיר מצויין איך שהוא! במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אני חושב שאלאניס באנפלאגד שרה אותו זה קליפ מצויין. פשוט בלי יותר מידי גימיקים. לדעתי זה יהלום אותו. רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? ד"ש חם...

Woodstock99

New member
ניתוח יפה!

למרות שזה ממש לא אחד השירים האהובים עלי... מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? בהחלט השורה האחרונה - please be just like my העובדה שהיא לא משלימה אותה עם המילה אבא, שדי ברור שלזה היא מתכוונת, עושה אותה מיוחדת, מסתורית... מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני חושבת שהלחן זו הסיבה שהשיר לא ממש תופס אותי... מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] ככה באמצע זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- גרין דיי ישחטו אותו
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ... קייס צ'ויס? שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני לא יודעת, אני בדר"כ מעבירה אותו באנפלגד ובאוסף... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני שומעת את האנפלגד ואין לי כוח להעביר שירים... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? שוב, לחן כנראה במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? לא יודעת
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? בא לי

Jagged chaos

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo189.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? אוהב את הקטע שאחרי הגשר יש שקט ואז נכנס התוף
אוהב אוהב את הקטע בבית השני איך שאלאניס שרה - please be unpredicatably miserable mis-er-a'ble"
שורה אהובה
כמעט כולן
הכי הרבה you finish my sentences i think i love you i love the way you press my buttons
תותחית
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) ליגה. אחלה לחן. אחד השירים של אלאניס שהכי כיף לנגן
מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] אחד המעודפים עליי. זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- דיידו
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: או סוזן וגה או הקורז. שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מתאים לאנפלאגד
לא מתאים לאוסף
לאוסף התאים יותר no pressure over cappuccino. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- שאני עיף
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? כלום. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אין לי ראש ליצרתיות עכשיו
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? הקטע הזה של ה-"you finish my sentences i think i love you" עובד רצח. אחת השיטות....

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif

אמיל, אתה רוצה להגיד לי שאתה פשוט אומר למושא אהבתך "יו פיניש מיי סנטנסס איי ט'ינק איי לאב יו" ואז לבבות מתעופפים באויר? LOL

j u n k

New member
../images/Emo6.gif אני אומרת לכם הבנות של היום

זה לא מה שהיה פעם

Jagged chaos

New member
../images/Emo122.gif ../images/Emo6.gif

חלאס... הרבה שיטות למדתי מאלאניס ...
ובלה בלה בלה זה באמת עובד.... להשלים למישהי ת'משפט..
גם פעם היתה לי שיחה עם מישהי שכל השיחה היתה head over feet, סו פאקינג ווטא?
יותר מידי וידויים יש פההההה

AlanisJunkie

New member
באמת? אם עושים לי דבר כזה אני ישר

חותך. כאילו, אני רוצה לסיים את המשפט? אני רוצה לדבר? לא להפריע

Jagged chaos

New member
נו עושים את זה בחינניות ../images/Emo122.gif../images/Emo8.gif

לא בצורה מציקה
פעם אחת סתם דיברתי עם מישהי... היא רצתה להגיד מילה ולא ידעה איך לתאר אותה... זה הלך ככה
-"לא יודעת איך להסביר..אני הולכת למקום הזה ואז אני שמחה...אני מאושרת... ואני חייבת ללכת מידי פעם לשם...כי....כי...כי..." -"...כי המקום הזה ממלא אותך..?
" - "
" נ.ב. השיחה היא לא על סמים!
נ.ג. סתם רציתי לשתף

stupidWhore

New member
שיר מקסים.

בכלל אני מעריצה מושבעת, הייתי גם בהופעה בסן פרנסיסקו לפני שנה. אני אחזור :)

Jagged chaos

New member
../images/Emo12.gif תחזרי לפה../images/Emo124.gif

ילדה בת 15 מצוטטת את one ואת פיונה אפל..?
המקום הזה זה גן עדן וירטואלי לאנשים כמוך

למעלה