Jagged chaos
New member
שיר השבוע; One../images/Emo36.gif
שם: One אלבום:Supposed former infatuation junkie שנה: 1998
ע ו ב ד ו ת:
#1-שיר וידויים עם לירקה של שפיטה וביקורת עצמית. #2-עוד שיר בסגנון הזה - sorry to myself. #3-פסיכולוגית - שפיטה עצמית מוחלפת בהדרגה בהכרת תודה עצמית, הערכה והפקת תועלת. #4-ברשת מסתובבת גרסה אקוסטית של השיר שנקראת One unplugged, אבל למעשה היא הוקלטה בנובמבר 1998 בברזיל, שנה לפני הופעת האנפלאגד הרשמית. #5-One הוא השיר שכותרת השיר חוזרת הכי הרבה פעמים בשיר עצמו -25 פעמים (לא כולל את הקולות ברקע בסוף). #6-המילה One חוזרת עוד 3 פעמים בכותרות השירים של אלאניס - one bad apple, twenty-one things i want in a lover, after a year like this one #7-ככה שאין מילה שחוזרת בכותרות השירים יותר מ-one חוץ מ- You. #8-למרות שתוכנות שיתוף ואתרי מילים יציינו גם את - what if god was one of us ו- one hand in my pocket. #10-המילה "One" מופיעה עוד 10 פעמים בכל Supposed former מלבד ה-25+ שיש ב-one עצמו. #11-באופן די אירוני, One ממוקם כרצועה מספר 11. #12-השיר One של U2 לקח את שיר העשור של גלגל"צ בניינטיז. #13-אלאניס הכניסה בארה"ב 7 שירים למקום הראשון (כל השירים מ-you oughta know ועד thank you, כולל uninvited). #14-heaven forbid I be criticized Heaven forbid - חס וחלילה
(באופן ציני). יותר נפוץ להגיד God forbid #15-I have abused my power abuse - להתעלל ולנצל פיזית abuse his power - ניצל את העובדה שיש לו כוח (לא פיזית). #16-I have abused my so-called power so called - מוכר לכם מאיפשהו
הביטוי so called נאמר גם ב-you owe me nothing in return. #17-freak of nature freak of nature - בריאה מעוותת של הטבע, #18-אתר הגלרייה הכי ענק של אלאניס מוריסט נקרא כך. #19-הוא ירד מהרשת לפני כחודשיים לאחר שמקימת האתר העלתה תמונה של אלאניס עם טומי לי, והצלמת שצילמה את התמונה המקורית, איימה לתבוע אותה. #20-לאנסטסיה יש אלבום בשם freak of nature ששוחרר ב-2001. #21-מה משותף בין אנסטסיה לאלאניס מוריסט
, גלן באלרד עבד והפיק לשתיהן. מה אלאניס אמרה על One:
"הרגשתי בטוחה מספיק בשביל לחשוף לאדם מסוים חלקים בעצמי שהייתי חייבת לבטא על מנת לשנות אותם. לא הייתי מסוגלת לעשות את זה בעבר כי אז היו שופטים אותי בזכות אותם חלקים. ושהייתי תחת ביקורת לא הייתי מסוגלת להשתחרר מהם. אני גם חוקרת ומבינה את הרעיון ה'התכנסות'. (י'עני עשתה אינטרוספקציה
, לא שזאת מילה יותר מובנת
..אין לי דרך להסביר..) "i was safe enough with this person to show him parts of myself that i needed to express in order to change them. i hadn't been able to do so in the past because those parts of myself would have been judged. in being judged i would not have been able to move through them. i also explore and understand the concept of our interconnectedness." ה ש א ל ו ת
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?
ONE מילים:אלאניס מוריסט לחן והפקה:אלאניס מוריסט וגלן באלרד I am the biggest hypocrite I've been undeniably jealous I have been loud and pretentious I have been utterly threatened I've gotten candy for my self-interest the sexy treadmill capitalist heaven forbid I be criticized heaven forbid I be ignored I have abused my power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one I've been out of reach and separatist heaven forbid average (whatever average means) I have compensated for my days of powerlessness I have abused my so-called power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one did you just call her amazing? surely we both can't be amazing! and give up my hard earned status as fabulous freak of nature? I have abused my power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one always looked good on paper sounded good in theory
שם: One אלבום:Supposed former infatuation junkie שנה: 1998