שיר השבוע; One

Jagged chaos

New member
שיר השבוע; One../images/Emo36.gif

שם: One אלבום:Supposed former infatuation junkie שנה: 1998
ע ו ב ד ו ת:
#1-שיר וידויים עם לירקה של שפיטה וביקורת עצמית. #2-עוד שיר בסגנון הזה - sorry to myself. #3-פסיכולוגית - שפיטה עצמית מוחלפת בהדרגה בהכרת תודה עצמית, הערכה והפקת תועלת. #4-ברשת מסתובבת גרסה אקוסטית של השיר שנקראת One unplugged, אבל למעשה היא הוקלטה בנובמבר 1998 בברזיל, שנה לפני הופעת האנפלאגד הרשמית. #5-One הוא השיר שכותרת השיר חוזרת הכי הרבה פעמים בשיר עצמו -25 פעמים (לא כולל את הקולות ברקע בסוף). #6-המילה One חוזרת עוד 3 פעמים בכותרות השירים של אלאניס - one bad apple, twenty-one things i want in a lover, after a year like this one #7-ככה שאין מילה שחוזרת בכותרות השירים יותר מ-one חוץ מ- You. #8-למרות שתוכנות שיתוף ואתרי מילים יציינו גם את - what if god was one of us ו- one hand in my pocket. #10-המילה "One" מופיעה עוד 10 פעמים בכל Supposed former מלבד ה-25+ שיש ב-one עצמו. #11-באופן די אירוני, One ממוקם כרצועה מספר 11. #12-השיר One של U2 לקח את שיר העשור של גלגל"צ בניינטיז. #13-אלאניס הכניסה בארה"ב 7 שירים למקום הראשון (כל השירים מ-you oughta know ועד thank you, כולל uninvited). #14-heaven forbid I be criticized Heaven forbid - חס וחלילה
(באופן ציני). יותר נפוץ להגיד God forbid #15-I have abused my power abuse - להתעלל ולנצל פיזית abuse his power - ניצל את העובדה שיש לו כוח (לא פיזית). #16-I have abused my so-called power so called - מוכר לכם מאיפשהו
הביטוי so called נאמר גם ב-you owe me nothing in return. #17-freak of nature freak of nature - בריאה מעוותת של הטבע, #18-אתר הגלרייה הכי ענק של אלאניס מוריסט נקרא כך. #19-הוא ירד מהרשת לפני כחודשיים לאחר שמקימת האתר העלתה תמונה של אלאניס עם טומי לי, והצלמת שצילמה את התמונה המקורית, איימה לתבוע אותה. #20-לאנסטסיה יש אלבום בשם freak of nature ששוחרר ב-2001. #21-מה משותף בין אנסטסיה לאלאניס מוריסט
, גלן באלרד עבד והפיק לשתיהן. מה אלאניס אמרה על One:
"הרגשתי בטוחה מספיק בשביל לחשוף לאדם מסוים חלקים בעצמי שהייתי חייבת לבטא על מנת לשנות אותם. לא הייתי מסוגלת לעשות את זה בעבר כי אז היו שופטים אותי בזכות אותם חלקים. ושהייתי תחת ביקורת לא הייתי מסוגלת להשתחרר מהם. אני גם חוקרת ומבינה את הרעיון ה'התכנסות'. (י'עני עשתה אינטרוספקציה
, לא שזאת מילה יותר מובנת
..אין לי דרך להסביר..) "i was safe enough with this person to show him parts of myself that i needed to express in order to change them. i hadn't been able to do so in the past because those parts of myself would have been judged. in being judged i would not have been able to move through them. i also explore and understand the concept of our interconnectedness." ה ש א ל ו ת
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?
ONE
מילים:אלאניס מוריסט לחן והפקה:אלאניס מוריסט וגלן באלרד I am the biggest hypocrite I've been undeniably jealous I have been loud and pretentious I have been utterly threatened I've gotten candy for my self-interest the sexy treadmill capitalist heaven forbid I be criticized heaven forbid I be ignored I have abused my power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one I've been out of reach and separatist heaven forbid average (whatever average means) I have compensated for my days of powerlessness I have abused my so-called power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one did you just call her amazing? surely we both can't be amazing! and give up my hard earned status as fabulous freak of nature? I have abused my power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one always looked good on paper sounded good in theory

Rוית

New member
"interconnectedness" המילה המסובכת

הזאת היא יותר בכיוון של חיבור\קשר הדדי.. אפילו בבליון מאשר איתי
למה התכנסות? *מילה מגעילה שכזאת, בתקווה שהיא לא תופיע בפסיכומטרי!* והאמת, השיר הזה מאז ומעולם היה גדול עלי, אז אני לא מרגישה כנה מספיק בשביל לענות על השאלות.. אולי יותר מאוחר..

Jagged chaos

New member
ניתוח; One I

One נכתב על התדמית והפרסונה של מה שהיתה אלאניס ב-1995-1996. אלאניס הודתה בראיונות שבמהלך השנים האלה היא היתה מרוחקת, מנותקת ומבולבלת. היא התרחקה מהחברים והמשפחה שלה והיתה חסרת ביטחון כי לא ידעה מי מסתובב איתה בגלל המעמד והכסף שלה ומי לא. חבר טוב של אלאניס, טראנס משהו, אמר שב-1997 אלאניס התקשרה אליו ולכל החברים שלה ואמרה "הייתי מגעילה, הייתי מרוחקת, הייתי קצת משוגעת, סלח לי". יכול להיות שזה מה שהביא לה את ההשראה לכתיבה. אז מה היא היתה בעצם: אני הצבועה הגדולה מכולם, ללא ספקות הייתי קנאית - הקנאה יותר מתאימה בהגדרה שלה לרכושניות. רכושניות במה?.. בחברים, בכסף, בעצמה. הרכושניות סימן לסגרירות שהיתה לה. הייתי קולנית ויומרנית - חסרת ביטחון ועכשיו ההסבר למה בעצם - הייתי לגמרי מאוימת - מאוימת מהתהילה שבאה לה במפתיעה ומכל ההשלכות הפנימיות והחיצוניות שבאות מזה. שב-thank you היא סוגרת מעגל שהיא שואלת "מה דעתי להיות תהילה שאף אחד לא זוכר
" (elusive kudo)
2 קיבלתי סוכריה על האוגאיסטיות שלי השגרה הקפיטליסטית הסקסית הפארדוקס שהיה לאלאניס להתמודד ולכל "אומן רוק מתוסכל" - לשדר סקס אפיל. ואיך עושים את זה
צריכים להיות אדישים (=קרים), מוזרים, ציניים, מסתוריים, להצהיר לעולם איך הוא על הזין שלו - וככה אלאניס פעלה. אז היא היתה אגואיסטית (=שמה זין, במילים שתרצו לשמוע) וככה התדמית שלה היתה מגניבה ודאגה להביא לה הכנסות של מיליונים מיליונים. אומני רוק שהתחילו ממקום של כעס ותסכול אסור להם כביכול להיות שמחים, ובגלל זה הם תמיד בפוזה של אדישות אגואיסטית. קיצור..זו חפירה מטורפת המשפט הזה..
חס וחלילה מבוקרת
חס וחלילה דחויה
- שני סרטים שאלאניס אכלה אותם, משפטים שנאמרים בציניות.

Jagged chaos

New member
ניתוח; One II

השתמשתי בכוחותיי לרעה, סלח לי אתה מתכוון בעצם שכולנו אחד
אחד אחד אחד אחד
אז אלאניס בשיחה עם מישהו, נותנת וידוי ומבקשת סליחה. וזה יכול להיות:
אלוהים
- שזה מן בקשה לאדון עולם להתנקות מחט ההיבריס. תת מודע או לא, ה"אחד" ו-"אלוהים" תמיד הלך טוב ביחד. וההוא מלמעלה אומר לה שאין לה להתנשאות ולהרגיש מעל כולם - כי כולנו שווים ("כולנו אחד"). זה מן משחק מילים קשה מידי - אלוהים אחד (יחיד ומיוחד) ואומר לה שבני האדם הם אחד (אבל "אחד" במקרה שכולם קבוצה אחת שצריכה להיות מאוחדת), אבל בכל זאת - אלוהים תמיד הבהיר שיש אי שיוויון בינו לבין האדם (מגדל בבל וכל הבלה בלה הזה, ויסלחו לי כל המאמינים - לא מתוך חוסר כבוד
מתוך מיגרנה מטורפת דברים נאמרים פה בזלזול..)
חברים, משפחה, מעריצים - כי הסיפור שסיפר טראנס שאלאניס התקשרה לכל אחד ואמרה "הייתי קצת משוגעת, דברים יצאו מכלל שליטה, בוא נפתח דף חדש
" נשמע מתאים. אז אני בגישה שהפזמון זה וידוי וחשבון נפש של אלאניס בינה לבין האלוהים שלה. הייתי מחוץ להשג יד ובדלנית - הניתוק וההתרחקות.... חס וחלילה ממוצעת
(או כל מה ש"ממוצעת" אמור להביע)
הסוגריים אמורות להראות את העקשנות הילדותית והטיפשית של אלאניס להיות מעל כולם. אין לה כביכול מושג מה זה "ממוצע" - אבל היא רוצה להיות יותר מזה. שחצנות והתנשאות כבר נאמר פה
עליי לפצות את ימיי החולשה שלי - שתי אפשרויות - א- ימי החולשה שלה היו |בדגש|לפני ש-Jagged יצא והיא היתה תמימה שנבגדה ע"י גברים, ואז המשפט מסביר את האובססיה שלה להיות שחצנית ורעה - בגלל שהיא מרגישה שככה היא תפצה על הזמנים שבהם היתה "טיפשה" ונאיבית. ב- ימי החולשה שלה היו בזמן התהילה של Jagged, שבו היתה תשושה מנטלית ופיזית מכל הלחץ וההופעות, ועכשיו, כשלקחה הפסקה של 18 חודשים, הגיע הזמן לנוח ולפצות את הימים האבודים האלו. האם קראת לה מדהימה
לעולם לא נוכל להיות מדהימות ביחד
משפט אחד שאפשר להבין ממנו שאלאניס קנאית, חרושנית, תחרותית, ילדותית, לא סבלנית (כי היא לא נותנת לו "חופש"). ועכשיו אחד המשפטים הגדולים
- וויתור על המעמד שזכיתי בו יהיה כמו בריאה אגדית מוזרה של הטבע
freak of nature זה דימוי שלילי, ו-fabolous זה העצמה. וזה הקונפילקט והאמביוולנטיות שלה. דרמה רצינית יש במשפט ויצרתיות מבריקה
אלאניס זכתה בכוחות עצמה במה שחלמה משהיתה ילדה קטנה - סטטוס סלבריטי, ועכשיו היא מצד אחד רוצה להיות להשאר במעמד הזה של תהילה, מצד שני - היא לא אוהבת מה שיצא ממנה בעקבות המעמד הזה, אז היא היתה חייבת לבחור בפרישה\ויתור. ואיך היא תיהיה
כמו בריאה מעוותת ואגדית של הטבע. תיהיה אמביוולנטית, קצת שמח קצת עצוב. משפט של שכנוע עצמי והכרה מטורפת. אני אוהף ת'משפט הזה
זה תמיד נראה טוב על הנייר תמיד יישמע טוב בתאוריה מעמד הסלבריטאות שתמיד נותן אסוטיציה של כסף, מעריצים, אהבה, זיונים - מה שנשמע טוב תאורטית. זה חרא
אלאניס אומרת. הפירוש הזה נכתב עם מיגרנה מטורפת ועם ריכוז של תחת.. אז פשוט זרמתי אם מה שיצא בלי לחשוב הרבה.. אז לא חייבים להתייחס להכל ברצינות

Rוית

New member
אמיל עבודה מעולה!

אהבתי את הפירוש, למרות שפה ושם נאבדתי

O r a c l e

New member
אמיל כל הכבוד!

ניתוח מצויין! אני שמח שעוד אנשים חולקים את אהבתי והערצתי לשיר הזה. פירוש מצויין- באמת מסביר את השיר הלא כל כך פשוט הזה. כל הכבוד!

Jagged chaos

New member
../images/Emo151.gifתשובות ../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? give up my hard earned status? as fabolous freak of nature גאוני
, אמיתי
, יצרתי
, חושפני
, אופטימי
, אמביוולנטי
, עצוב
, שמח
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) גאוני, מלנכולי, כבד, חושפני, אחת היצירות והשיאים של אלאניס. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם? גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- כמעט כולם.. שיר אישי מידי בשביל לחדש אותו. זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי אולי אולי אנוק
שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
טעון, מסתורי, מורכב. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- רק בדיכי
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? מוסיף גיטרה אקוסטית, ומשנה משהו, בלייב היא עשתה לו עיבוד רוקיסטי מטורף עם סולו גיטרה יותר מגניב בסוף. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אלאניס בתוך כניסייה מתוודה לכומר
...
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? לא

stupidWhore

New member
השורה האהובה עלייך

היא בהחלט בין הטובות. אוף זה שיר כלכך טוב.

stupidWhore

New member
מממ

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? Heaven forbid average. whatever avarage mean. מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) למען האמת אני לא מטורפת על הלחן, אבל מה שהיא מעבירה עם הליריקה כל כך נוגע בי. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] הוא, uninvited, וNot the doctor ביחד אצלי. אני לא יודעת למה. בין המועדפים בהחלט. זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- ממ. הייתי שמחה לשמוע כל גרסאת כיסוי לשיר. :) זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: במיוחד? אינלימושג. שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים. באמאשלי מתאים. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני מרגישה חזק שכן. גם העיבוד מאוד SFIJ. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני מוזנחת. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? חס וחלילה. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? לא הייתי רוצה קליפ לשיר הזה, הצגה חזותית שלו תהרוס לי. רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?כלכך מזדהה איתו. היא מצטיירת בשיר כאחת שמאוד מרוכזת בעצמה, עם הרבה ביטחון עצמי ועקשנות, שכיביכול לא באים לידי ביטוי כלפיי חוץ, כאילו הגישה הנרקסיסיטית הזאת היא יותר וידוי, שכנוע עצמי, ולא דפוסי התנהגות אמיתיים. למרות זאת היא מעבירה על עצמה ביקורת קשה, שלמען האמת לא ממש משכנעת אותי. זה מרגיש יותר כאילו הביקורת העצמית שלה נובעת מביקורת שהעבירו עליה, מה שהופך אותה ליותר חשופה, פגיעה בשיר. שוב, ההתנצלות שלה על ניצול הכוח שלה לא משכנע אותי. זה מרגיש כאילו היא אפילו מעט מוחמאת מהעובדה שהיא גילתה שיש לה כוח והשפעה. אוח. יש לי הרבה מה להגיד. לא מצליחה להתנסח. תהיו בריאים. 3>

stupidWhore

New member
עוד דבר קטן.

אולי הבנתי את השיר לגמרי לא נכון, אבל נוח לי ככה. :)

Jagged chaos

New member
.........

לא הבנתי אם את אוהבת את השיר או לא
מצד אחד - כתבת שהוא בין הפייבורטים שלך, מצד שני אמרת שהלירקה לא משכנעת אותך.
דעות (וביקורות) של אחרים משפיעה עלינו בצורה כזו או אחרת, אני לא רואה משהו רע במצב התאורטי של "נראה כאילו הביקורת העצמית שלה נובעת ממביקורת שהעבירו עליה", כי כמו שאמרת זה מוציא אותה יותר פגועה מיחס אישי ממישהו אחר. "ההתנצלות שלה על ניצול הכוח שלה לא משכנע אותי" - למה..?
לפי השיר יש לה אפילו אינטרס אישי לבקש מחילה - הכוח סינוור ושינה אותה לאדם נגטיבי. ניצול בכוח שלה גרם לה להיות יומרנית, צעקנית וכל מה שהיא מעבירה עליה שם. "זה מרגיש כאילו היא אפילו מעט מוחמאת מהעובדה שהיא גילתה שיש לה כוח והשפעה" - זה הרעיון של השיר. וה"מעט" לא במקום. היא הסתנוורה והיתה מוחמאת אחושרמוטהההההההה מהגילוי שיש לה כוח, בגלל זה היא חושבת שרק בריאה אגדית של הטבע תוכל להציל אותה. קיצור... לא נראה לי יש "צביעות" עצמית בשיר הזה, הקול שלה נשמע מצער ומחובר מידי ללירקה בשביל זה.. לא?

stupidWhore

New member
תראה

לא הבנת אותי נכון. זה לא שכל הליריקה לא משכנעת אותי, זה נראה לי כאילו הכל נכתב במין ציניות רק כדי להדגיש את האירוניה והכאב באלוהיות שהקנו לה (ושהיא הקנתה לעצמה), ואתה צודק, זאת בדיוק המטרה של כל השיר, וזה בדיוק מה שאני אוהבת בו. וגם אני לא רואה משהו רע במצב התאורטי של "נראה כאילו הביקורת העצמית שלה נובעת ממביקורת שהעבירו עליה" זה לגיטימי לחלוטין כשאתה כזה סלבריטאי, זה פשוט מרגיש כאילו היא לא הייתה חושפת את כל הפגמים האלה, אם מישהו אחר לא היה עושה את זה. לא התכוונתי לצביעות עצמית, התכוונתי לגישה הנרקיססטית שבה היא יורדת על עצמה. היא כל כך מודעת לפגמים שלה ולמרות זאת זה נראה לי כאילו כל הבית הראשון נכתב עם תחושת עלבון מרירה בפה ולא התנצלות. אל תתייחס לפרשנות שלך כחד-משמעית, זה לא פייר, כי גם אם שלי לא עוקבת אחרי סיפור החיים המדויק שלה, זאת עוד נקודת מבט לראות את השיר, וזה בעצם כל העיניין בלדבר על ליריקה. באמת שיר מקסים. :)

O r a c l e

New member
../images/Emo189.gifתשובות../images/Emo153.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? השורה האגדית שגם אמיל ציין- did you just call her amazing surly we both can't be amazing! and give up my hard earn status as FABULOUS FREAK OF NATURE מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מושלם מושלם מושלם מושלם! מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] למעלה בפסגה! זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- כל אומן אחר חוץ מאלאניס! זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד! זה שיר כל כך אישי שכל מי שישיר אותו מלבד אלאניס יהרוס אותו! שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האמת שדווקא השם לא הכי מתאים.... הייתי מעדיף שיקראו לו fabulouse freak of nature- זה השם שימצה את המוסר השכל שנובע ממנו. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ברור שמתאים! רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בכל זמן! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? שום דבר! במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? זה לא שיר שאני חושב שיתאים לו קליפ... רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? שיהיה בריא ויחיה עד מאה ועשרים!

אני כל כך אוהב את השיר הזה! ../images/Emo99.gif

במיוחד את הסוף שלו כשברקע זעקתה המרגשת של אלאניס: always looked good on paper sounded good in theory תודה אמיל! (אתה צריך לכתוב על אלאניס ביוגרפיה עם כל הידע הזה
).

j u n k

New member
איזה שיר מעולה!

אחד מהחזקים ביותר בעיקר לירית. יש לי התחברות מאוד עמוקה איתו. גרסת ה so called unplugged שלה לטעמי יותר חזקה. תמיד ראיתי את השיר הזה כביקורת על החברה המערבית, ולי אישית הוא באמת לחץ על כמה כפתורים.

kerry cordano

New member
עכשיו אני ../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif השיר הכי שלי

התשובות מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? did you just call her amazing? surely we both can't be amazing! and give up my hard earned status as fabulous freak of nature? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)מעולה, ייתכן, שזה השיר שאני הכי אוהבת.. לגמרי מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] מעולה, מעולה, הכי טוב של אלאניס זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן-אף אחד, לא צריך חידושים זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר:כנ"ל שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? פביולס פריק אוף נייטשור, היה מעולה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לגמרי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשהייתי בצבא, בעמדת שמירה, בגבול עם ירדן, הייתי סוגרת את הדלת ושמה את השיר בפול ווליום.. אני בטוחה שהערתי כמה ירדנים באיזה 4 בבוקר.. שש.. אל תספרו לאף אחד..
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?לא. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?אין קליפ? נכון? מתאים בחורה שמרגישה לבד בחדר מלא אנשים. רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? חבל שהוא לא ממש מוכר.. אבל מעולה. וכל הכבוד למי שעשה את הסיכום!

AlanisJunkie

New member
מקסים ביותר. ../images/Emo13.gif

אחד השירים שחודרים ללב. אמיל, שוב כל הכבוד על ההשקעה. אין לי מילים להערכה כלפי הדברים האלה שאתה עושה, לא היית מבייש תחקירן של כלבוטק.

למעלה