שיר השבוע!

Atza

New member
ואוו../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

נעצו הודעה שלי
! איזו התרגשות

"כול חלומותי השותקים - התחילו לדבר"

חוץ מהשורה המצויינת הזאת שציינתי בכותרת (היא גם נתנה לי השראה לאחד השירים הטובים האישיים שלי), אז המילים, טוב, אממ.. די טיפשיות. הן גם מעוררות קונוטציות שליליות, וזה לא כול כך טוב ליחסי ציבור. הלחן די טוב, קליט, קצת צעקני מידי לטעמי. נו, אבל מה, כול השירים של מירי טובים...

EVGIRL

New member
עונהה../images/Emo9.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "ועכשיו האור שונא אותי החושך משקר כל חלומותיי השותקים התחילו לדבר ובמקום ךךטף מתחשק לי לשנוא,כל חיוך שחולף רק מזכיר לי אותו והעצב הזה רק נותן לי עוד כוח כשהיום ייגמר כבר לא נהיה יותר" מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) שיר מדהיםםםם עם הרבה משמעות!!
..מילים חזקות כאלה!! אני אוהבת את השיר הזה מאדד!!!

EVGIRL

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חייבים להכניס לפה אייקון נוטי!!!!
אפשר?

עונה../images/Emo26.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "ועכשיו האור שונא אותי/החושך משקר/כל חלומותיי השותקים התחילו לדבר/ובמקום ללטף-מתחשק לי לשנוא/כל חיוך שחולף/רק מזכיר לי אותו/והעצב הזה/רק נותן לי עוד כוח/כשהיום יגמר/ כבר לא ניהיה יותר". "הנה כבר החושך מתרחק/השמש מאירה". מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) לפי דעתי השיר הזה ממש מדהים. אני כל כך מתחברת למילים שבו. כאילו נכתב ממש עליי.ממש בשבילי. "והעצב הזה-רק נותן לי עוד כוח". זה כל כך נכון. כל כך נכון שכשכועסים קל לעשות מה שבא בראש....ולא משנה מה.... ואחר-כך גם מצטערים..... ואחר כך "החושך מתרחק/השמש מאירה"-גם זה כל כך נכון. החושך פירושו-העצב, הכעס, הרוגז. השמש פרושה-השמחה, השקט והשלווה שאחרי העצבים והכעס.... השיר הזה כל כך נכון וכלל כך מרגש, כך פעם מחדש. שיר מדהים מתוך דיסק מדהים!

למעלה