שיר השבוע

inbal287

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בלו: שיר השבוע של סיי/לי/דאנק: שיר השבוע לא של בלו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע: המלצת השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: סופ"ש נעים לכולם
.

oreloosh

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בלו: --- שיר השבוע של סיי/לי/דאנק: --- שיר השבוע לא של בלו: כפיר עטיה-שובי אליי דבר טוב שקרה השבוע: זה כבר אישי
דבר רע שקרה השבוע: הרגע רבתי עם האמא המעצבנת שליי! אוף! ציטוט השבוע: "..אולי ה' רוצה שתפגוש הרבה אנשים לא נכונים, לפני שתפגוש את האדם הנכון.." המלצת השבוע: תעשו מה שהלב שלכם אומר לכם לעשות.. תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: את שיר השבוע שלי
שבת שלום

lidor love lee

New member
../images/Emo41.gifשלי...../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בלו: walk away
שיר השבוע של סיי/לי/דאנק: Amazed
שיר השבוע לא של בלו: say it right של נלי פורטדו
היא מדהימה בקליפפ והשיר בכלל מהמם
דבר טוב שקרה השבוע: לא קרה אני בדיכיייי
דבר רע שקרה השבוע: מה לא קרה
יש לי הרגשה חרא וזה בהחלט מספיק לי..
ציטוט השבוע: "אני מתגעגעת אליוו
"
המלצת השבוע: אין
תמונת השבוע:
מושלם שלייי
מה אתם שומעים עכשיו: say it right

ronaldiniho3

New member
שלי

שיר השבוע של בלו: Breath easy שיר השבוע של סיי/לי/דאנק: SIMON WEBBE - MY SOUL PLEADS FOR YOU שיר השבוע לא של בלו: BABY, I LOVE YOU - LEMAR דבר טוב שקרה השבוע: חופשש דבר רע שקרה השבוע: --- ציטוט השבוע: --- המלצת השבוע: --- תמונת השבוע: איך? שני הזמרים האהובים עליי בתמונה אחת! (למר וסיימון) מה אתם שומעים עכשיו: BABY, I LOVE YOU - LEMAR

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gifשלום../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בלו: @@ שיר השבוע של סיי/לי/דאנק: @@ שיר השבוע לא של בלו: FOO FIGHTERS- BEST OF YOU RED HOT- כל שיר שהם איי פעם הקליטו
דבר טוב שקרה השבוע: חופש!!!!!!!!!1111111111111
דבר רע שקרה השבוע: נאמ.. הרגשתי קצת לבד ציטוט השבוע: @@ המלצת השבוע: נצלו את השבועיים האלו טוב
תמונת השבוע: @@ מה אתם שומעים עכשיו: רד הוט
שבוע מצויין אני אוהבת אתכם!

למעלה