שיר השבוע

מישהי 111

New member
שיר השבוע ../images/Emo79.gif

שלי זה ללא ספק "מקום לדאגה" של מתי כספי וריקי גל. שמעתי אותו ברדיו, שרתי אותו המקלחת ומיד אחריי היה אותו בטלויזיה בכוכב נולד.

רובע

New member
שלי../images/Emo3.gif

HOMH-תמיד שיר השבוע אבל השבוע במיוחד HCTWWS וHGSTR....ואממ..זהו... אה כה שמעתי גם קצת את אם אלה החיים של קרן פלס..אני אומרת לכם היא מדהימה..:$

מישהי 111

New member
צר לי, אבל לא קרן פלס, לא מירי

מסיקה ובמיוחד לא איה כורם, עשו לי משהו.. את איה כורם, אני לא יודעת למה אבל אני פשוט לא מסוגלת לשמוע... השירים שלה מחרידים להפליא.. אולי כי אין שום דר מיוחד בכתיבה שלה או אולי כי זה בלי חרוזים או אולי בגלל שהטונים שלה לא משתנים אף פעם או אולי בגלל השיניים או הכל ביחד... אבל היא משעממת אותי מאד. שירים על הפנים!!!! איפה שלמה שיכתוב אלבום חדש ובלי הדוחף הזה שלום חנוך.. אני אוהבת אותו סוליקו.... ומה עם אנסטסיה? מה עם IYE? אני מבינה שהיא לא מתכוונת להוציא את הסינגל... שתזדיין... סתם חיכיתי לו.

נכון

איה כורם מזעזעת... היא שרה נורא... נראת נורא והשירים שלה באמת מחרידים... קודם כל שתסדר את השניים שלה... לא יודעת היא מעצבנת
וכנראה IYE יצא ב2007 מתי שהיא תוציא עוד דיסק...

מישהי 111

New member
אה ואלה, היא תוציא אלבום רק לקראת

2008, כך שאין יותר מדיי למה לחכות בזמן הקרוב.

אבל אולי היא תוציא לפני האלבום

את הסינגל? הרי היא צריכה לעבוד על שירים חדשים... וסביר מאד להניח שIYE יהיה ואז בתקווה זה יצא כסינגל לפני האלבום. יש מצב שזה יקרה בכלל?!

מישהי 111

New member
זה באמת מה שהיה אמור לקרות

אבל זה לא קרה.. בגלל זה נמאס לי לחכות כבר... אפילו לא מדברים על זה.. לפי שמועות הקליפ כבר מוכן רק צריך להוציא אותו וזה לא קורה משום מה. בגלל זה אני בספק אם יצא בכלל איי פעם. מבינה?

תראי

לפי ראיונות היא מתכוונת להוציא ב2008 ואם היום 2006 ועוד 6 חודשים 2007 זה בדיוק שנה וחצי. ושנה וחצי זה לא הרבה זמן לעבודה... מה שעוד יותר מוכיח שזה לא יהיה ב2008 אלבום שמכיל מעל 10 שירים... ואם היא הייתה עובדת מלא והיה לה זמן אז מילא אבל בנתיים היא עסוקה בבושם ובקולקצייה של הבגדים... צריך לבדוק... היא עושה הפסקה ממש גדולה אם היא מתכוונת להוציא אלבום מתישהו, אחרי הכל היא זמרת ולא דוגמנית ואם היא אומרת בראיונות שב2008 היא תוציא אלבום אז למה שהיא תשקר? מי יודע אולי יש לה כוחות אל טבעיים?

רובע

New member
היא לא צריכה שנה וחצי לכתוב אלבום

חדש..היא כתבה את FON בחודשיים...כאילו כתבה והקליטה ועשתה את כל מה שצריך....היא אמרה שהיא פשוט עסוקה עכשיו עם שאר הדברים שהיא עושה...ואולי היא גם נחה קצת... וזה שהיא זמרת לא אומר שהיא לא משקרת...זה שהיא היא עצמה גורם לנו להאמין שהיא לא משקרת..בכל מקרה..אין מה לשקר בקשר לדבר כזה כי זה לא משו רע או אסור שהיא עשתה זה פשוט התכניות שלה...ואם זה יצא לפועל אז סבבה אם לא...אז גם סבבה...[למרות שגמני רוצה שהיא תוציא כבר אלבום...או סינגל..או משו:$ POAD היה אוסף, למרות שהיו בו 4 שירים חדשים, וההרגשה שלי זה כאילו היא לא הוציאה אלבום מאז "אנסטסיה" וזה הרבה זמן...היא צריכה לחדש...ועדיף מהר:$]

נכון...

כדאי לה לחדש... אבל זה כנראה לא בתכנונים שלה, אחרי הכל היא הוציאה כמעט ברצף את ANACTASIA POAD וIBTY... נקווה שהיא תוציא וזהו

מישהי 111

New member
על מה אתן מדברות???

שאלת מתי אמור לצאת IYE, נכון? איך הגענו שמדברים על אלבום ועוד שהיא משקרת? בואו נעשה סדר בדברים. לפי טענתם של אתרי המעריצים שלה, אנסטסיה כבר סיימה את הצילומים לקליפ של IYE שהיה אמור להיות משודר מיד בתום הקליפ של IBTY. היא הוסיפה ל-GH עוד שלושה שירים שמתוכם יצאו רק שני סינגלים ומשום מה לא יצא הקליפ של IYE עוד לא יצא ולא מדברים עליו גם.. כאילו נשכח כבר. בגלל זה טענתי שהיא כבר בטח לא תוציא... כי IBTY ירד מהמסכים לפניי כשלושה חודשים בערך ולא מדברים על שום יציאה של הסינגל לרדיו או לטלויזיה, אז הסקתי שהיא כבר לא תשחחר את הסינגל. לגביי האלבום החדש שלה... נאמר שהיא תוציא אותו ב-2008, כמה שנמאס לי לחכות לדעתי זה יהיה מצויין מכמה בחינות: ברגע שהיא תישכח אז היא תפרוץ עם השניים שלושה להיטים הראשונים שלה (כמו תמיד), כי סה"כ זה טוב שזמר נעלם לתקופה. אי אפשר לשמוע כל פעם את אותו זמר.. וככה זה בארץ.. ברגע שוצאים לה שניים עד שלושה סינגלים כבר לא הולך לה יותר... לכן לדעתי הזמן הזה ייתן קצת זמן מנוחה ממנה וגם לה זה יתרום. הדבר השני הוא שזה שהיא הצליחה בחודשיים בלבד להרכיב אלבום, זה לא אומר שזה כזה טוב... בסה"כ לשבת שנה בערך על הכל ביחד זה זמן מצויין.. ובינינו אנחנו יודעים שאנסטסיה לא נחה לרגע אז זאת לא בעיה בשבילה... ומה שכתבת שהיא עשתה ברצף... אז קודם כל, "אנסטסיה" זה אלבום שירים, לא סינגל! POAD ו-IBTY אלה סינגלים בלבד שלא קשורים לאלבום. (שכחת לציין את EB). ולחדש תמיד כדאי, אבל לדעתי כמו שאמרתי הנ"ל לא כדאי לה כ"כ מהר.. שתמתין קצת...

אני התכוונתי

לאנסטסיה בתור אלבום... ולPOAD ו IBTY בתור סינגלים למרות שבPOAD היא הוציאה עוד שירים בדיסק. אבל התכוונתי להכל.
אני חושבת שחודשיים זה באמת זמן קצר מאד!!! לאלבום! במיוחד למישהי כמו אנה... צריך להשקיע בכל שיר... לדעתי כל שיר צריך להיות כתוב תוך חודש ומולחן תוך חודש ויחד חודשיים... אבל לא כל האלבום שמדובר ב 15 ויותר שירים... אבל עדי, מצד אחד טוב שהיא תנוח ותשכח ואז תפרוץ שוב אבל זה תלוי מי ותלוי מתי... אם היא תפרוץ עם הסינגלים המתאימים בזמן המתאים זה יהיה מאד טוב לקריירה שלה... לדעתי EB לא פרץ טוב בכלל... וIBTY שכבר לא משודר וסינגלים כאלה צריכים להמשיך אחרי שנה... מצד שני לא צריך לחשוב שהיא לא תוציא, היא מאד עסוקה, ויש לה הופעות והיא מדגמנת וכל מיני... לכן כל דבר בעתו שהיא תסיים עם זה היא תוציא את הסינגל... צריך לחכות...
אה וממש לא התכוונתי לזה שהיא משקרת לנו!!! ממש לא! זה נאמר בציניות גמורה.... למה שהיא תשקר? מלאך כמוה?!?! חח...
בכל מקרה, אם היא אמרה היא תעשה, והיא לא תעלם בכלל כי היא ממשיכה להופיע וממשיכים להראות אותה בטלוויזיה ולהשמיע אותה ברדיו

מישהי 111

New member
אחות שלי, עזבי... את ממש לא מבינה

אותי אבל ממש! קודם כל אלבום הוא בד"כ 12 שירים... ולא 15 ויותר! ואין לי כוח להגיב לשאר כי את לא מבינה אותי בשיט... בכל מקרה, כשהיא תוציא אלבום כולנו נשמח בשמחתה...

רובע

New member
בדרך כלל אני לא אוהבת שירים בעברית

אבל אני אוהבת את השירים שלה...הם חמודים כאלה..ויש בהם סוג של יאוש כזה.. וגמני לא שומעת מירי מסיקה או איה כורם..לא בגלל שאני לא אוהבת אלא פשוט בגלל שלא ניסיתי..ואין לי כוונה לנסות..את קרן פלס רק במקרה שמעתי כי ידיד שלח לי את השיר איתי ואהבתי אותו...

FreakOfNature

New member
טוב אני כבר החלטתי לקנות את

האלבום של קרן פלס. הסיבה שלא קניתי אותו אתמול (אתמול הוא יצא) היא שהייתי בחנות של צליל בפ"ת והם רוצים עליו 67 וחבר שלי נוסע שבוע הבא לאילת ושם הוא כבר יקנה לי ב-50 ש"ח. אבל הקשבתי לו ואני חייב לומר שמשמיעה ראשונה נראה לי שהוא מצוין. אולי לא כמו של מירי מסיקה אבל אלבום טוב מאוד! ולגבי מירי מסיקה - אלילה
אבל את זה אתם כבר יודעים
ואיה כורם - חביבה... לא עשתה לי את זה יותר מדי.

מישהי 111

New member
היי אתה...

רק שומע את אחת הדיוות שלך וכבר כותב.. אבל לא מתקשר לא כלום.. אתה יודע כמה פעמים חשבתי עליך רק אתמול? התלבטתי אם להתקשר ולקבוע איתך.. אבל נהייתה לי סמטוחה בראש כי מלא לא ראיתי כבר מלא זמן והם לפחות מתקשרים ויוצרים קשר ורוצים לראות אותי.. חשבתי אם תרצה אולי מחר? מה דעתך? כי נמאסת עליי... אני פשוט היום רוצה לצאת למסיבה... בתקווה שזה יקרה....

FreakOfNature

New member
מחר בכיף ../images/Emo13.gif

קבענו
(אני רק צריך לבדוק שיש לי אוטו כדי שאני אבוא לראשון... לא בא לי הרצליה/ת"א)

למעלה