שיר השבוע

מישהי 111

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלי הוא "הלוואי יהיה בי כוח" של ריטה "זומבי" של ה"קרנבריז" (באנגלית זה נישמע יותר מוצלח, אבל אין לי כוח לאנגלית) ועוד שיר אבל בגלל שרק זימזמתי אותו ועדיין לא שמעתי אותו השבוע אני אכתוב יותר מאוחר. אה.. גם "אירוניק" של אלניס.

FreakOfNature

New member
שלי../images/Emo26.gif

שאקירה: Underneath Your Clothes אנסטסיה: Heavy On My Heart You'll Never Be Alone The Saddest Part וממתי את שומעת ריטה?

נחמד!

גם אני אוהבת את Underneath Your Clothes אבל לא בביצוע של שאקירה (גם אותו אני אוהבת כן?)אבל בביצוע של אמי דיאמונד ואני אוהבת גם את ANOTHER DAY וCHAMPION שלה... ושל אנסטסיה: LOA SAT ONE DAY IN YOUR LIFE IOL ואחרון חביבוןSEASONS CHANGE כמובן שיש עוד מלא מלא מלא אבל אלה בעיקר..למרות שאני אוהבת את כולם כי הכל אצלה מושי מושי מושי מושלם!

MoWz

New member
אני

Simple Plan - Welcome To My Life וHOMH של אנסטסיה ושל שאקירה הזה עם האיפס דונט לי איןלי כוח לכתוב באנגלית..

מישהי 111

New member
עוד קצת משירי השבוע....

"one of us" של JOAN OSBORN. ו"יורם" של יהודה פוליקר. וכן, יגאל, תתפלא. נפתחתי קצת לעולם. אנסטסיה פסה... עד שהיא לא תחדש לא תשמעו ממני אנסטסיה בזמן הקרוב. ומה הקטע שלכם עם שאקירה האהבלה הזאת? זה שיר כזה מעאפן... איך אני אוהבת לחקות אותה... זה כזה מגניב.

MoWz

New member
חולקתתתת

אוי אני אוהבת לאמר את זה השירים של שאקירה כפים וזה בכלללל חוץ מזה היא עושה יפה עם הזה שלה והבטן והכוללל (מותרר לי??) קיבלתי 109@#$%^&*) במטמתיקהההה כע כע וה9 זה בונוס

למעלה