שיר השבוע

מישהי 111

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif

"שיר בעיפרון" של בית הבובות. ו"מי אוהב אותך יותר ממני" של ארקדי דוכין, כי זה השיר של המצגת של ההורים שלי. אה.. יודעים מה. עוד שיר של בית הבובות- "למעני".

adii1201

New member
אנ../images/Emo26.gif

Anastacia- The Saddest Part ו- YNBA, HOMH מההופעה שלה... איזה ביצוע מושלם

מישהי 111

New member
|נצל"ש| ראיתי את ה-DVD סוף-סוף!

קודם כל ההופעה פחות ריגשה אותי.. אהבתי שהיא עשתה במיוחד קליפ ל-I DO. וחזרו לי בערך הרגשות... היא ממהמת! אין מילים!!!! לראות כ"כ הרבה שעות ברצף אנסטסיה ודברים שרובם חדשים לי, זה כייף... אני פחות אוהבת את כל הניסיון להרשים בכך שהיא מעודדת את המעריצים שלה לאהוב אותה וכל מיני חרטות. הבכי לא ממש קנה, אם כי זה היה ממש חמוד... יותר אהבתי את ה-גהג השני מההופעה, כי ההופעה קצת העיקה. שמתם לב שהמלווה הכושי שלה לא שר בהופעה הזאת? ושמתם לב איך היא דיברה לווין כאילו הוא שומר ראש? (אני יודעת, זה היה לפניי הרומן, אבל עדיין), זה מצחיק לדעת דברים בדיעבד. ת'זיעה דווקא פחות ראיתי ושמתי לב.. אבל הגראפס היה ענקי.. או שהיא אכלה ואמרה שהיא אוהבת את זה וזה וזה וזה בלה בלה בלה ואז היא שרה על התחת הענק שלה.. מגניף... זהו... היה ממש יפה.. היא ממש פצצה... פרט לתרוקת עם השיער האסוף שהיא נראית זוועתית כמו תמיד. וב-UGA היא כוסית חבל"ז. קיצר, ממש נהנתי לראות את זה. צריכה די וי די כמה שיותר מהר!!!! לא נעים להתקרצץ לאנשים ועוד להכריח אותם לראות את זה ביחד איתי. במילה אחת: יפיפיה!!!!!

adii1201

New member
אכן כן ../images/Emo3.gif יפיפה ברמות!!!!

אגב, היה מצחיק גם השיר שהיא הייתה עם הכובע של הקאובוי!!! איזו אהבלה היא! ולגבי המלווה הכושי ב-DVD השני אז היא אמרה שהוא לא היה כי היא אמרה שהיא החליפה את הסאונד מנג'ר שלה כדי לשנות את ההופעה בסיבוב של האנקור... היה רק משו אחד שהפריע לי בכל הסיפור זה שבמהלך ההופעה בדיסק ה-1 היא אומרת כמה שהיא אוהבת אותו ומודה לו ובלה בלה בלה ואז היא מחליפה אותו?!

מישהי 111

New member
זהו.. אתמול שישבתי עם יגאל וחברה

שלי, בחזרה מהשירותים נזכרתי בקטע קאוובויז שלה... זה היה חמוד גם, אבל היא יצאה קצת אהבלה.... ו-REARVIW, הייתי בטוחה שהקליפ הוא איתה. איזה באסה... כזה קליפ איתה זה יכל להיות יפה! וראיתם איך צמח לה ציצים פתאום בקליפ של I DO? זה רק מראה שהכל עניין של לבוש.... היא הייתה מהממת כמעט בהכל פרט לשיער האסוף. (כבר ציינתי בפניכם את העובדה הזאת). אתם יודעים מה גורם לי לתהות אם היא גבר? זה באמת הדבר היחידי.. הצוואר שלה... לנשים יש צוואר דק וארוך (לא תמיד, אבל לרוב), אבל דק הוא תמיד! היא למעשה הבחורה היחידה שאני מכירה עם צוואר שהוא כמעט בגודל הראש שלה... ולא רק שזה מחריד זה גם מעלה ספקות. טוב, אני ממהרת לחברה, היינו אמורות ללכת לים, אבל קריר קצת. נראה מה נעשה. לאב יה.

רוני1002

New member
נכון. היום בדיוק חשבתי לעצמי שהרבה

זמן לא שמו את הקליפ Pieces Of A Dream ובדיוק חמש דקות אחרי זה שמו את זה ב-vh-1.

למעלה