שיר השבוע

A t z a

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif

אל תפסיק
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"כל היום יורד הגשם ויור הגשם מחפשת את הקשת..אני רוצה צהוב אתה רוצה כחול..אני כבר מיואשת מיואשת מחפשת את הקשת אבל אתה מסתיר ענן אחד גדול.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהההייייייםםםםםםםםםםםם
על מה לדעתך השיר מדבר?-אמ..לא יודעת.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-כלום,הכל מושלם! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-ברורררררר....הקליפ מהממםםםםםם!!!! רגש שהשיר מעורר בך-צמרמורת מלירזוש..היא שרה כל כך יפה..
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-X

המהממת6

New member
מעריב הכטבה

זוכרים אותי המהממת 6 שיצאתם עלי כי לא שרשרתי טוב אני מקווה שהפעם הצלחתי וגם אם לא פליז לא לצאת עלי

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה..

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אני לא מפחדת ממה שאמרת אתמול, רק קצת רועדת, קצת רועדת.. אז אז אל תפסיק, אל תפסיק עכשיו... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- יפה מאוד! על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהו שהיא אוהבת?? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד.. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- ממ לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- כן, הוא מדהים! רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

מאיה911

New member
עונה../images/Emo185.gif../images/Emo210.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- " כל היום אני חושבת שבעצם אין שום קסם אין שום קסם אני רוצה אותך אתה רוצה אותי " " כל היום יורד הגשם ויורד הגשם מחפשת את הקשת " דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן) – אחד השירים המדהימים... בעיקר את הלחן ממש אהבתי על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהו שהיא אוהבת רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כמעט תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כולם במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- קליפ ממש יפה רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר IXI

עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כל היום אני כועסת רגע רגע מחפשת רגע רגע מחפשת מקורה איתך ומה קורה איתי דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מלים יפות ועמוקות בקיצור שיר מושלם על מה לדעתך השיר מדבר?- על קשר לא מובן רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- סתם בכל פעם אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום אני בחיים לא הייתי נוגעת בשירים של לירז כי הם מושלמים במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לאני לא כל כך יודעת כי אני לא יכולה להחלית על דבר כזה רגש שהשיר מעורר בך- אני מתחילה לדמיין קיליפים בתוך הראש סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כלום

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אל תפסיק עכשיו"
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- יפה
על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהו שהיא לא רוצה שהוא יפסיק לעשות משהו
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא יודעת , יש לו קליפ
:-X רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אמרתי לו לא להפסיק , אבל הוא הפסיק

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אז אז אל תפסיק, אל תפסיק עכשיו... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחלה כמו כל שיר של לירז!! ל מה לדעתך השיר מדבר?- שמי שהיא יוהבת לא יפסיק לאהוב אותה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- לא יודעת אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אחלה קליפפפפפ רגש שהשיר מעורר בך- לא להפסיק לאהוב?
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני לא מפחדת ממה שאמרת אתמול, רק קצת רועדת, זה הכל" , "כל היום יורד הגשם ויורד הגשם מחפשת את הקשת, אני רוצה צהוב אתה רוצה כחול, אני כבר מיואשת, מיואשת מחפשת את הקשת, אבל אותה מסתיר ענן אחד גדול" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מקסים מקסים מקסים על מה לדעתך השיר מדבר?- שהיא נמצאת בזוגיות שמשום מה הם רחוקים והיא לא מבינה למה כי "אני רוצה אותך, אתה רוצה אותי" אז היא רוצה להפסיק עם ההצגות ולהיות זוג נורמלי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני שומע לירז אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- נואופ במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- מאוד רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה