שיר השבוע

שיר השבוע ../images/Emo79.gif../images/Emo27.gif

מישל בראנץ' - You Set Me Free, Everywhere, 1000 Miles טייסטו - Innocent, Voyage, Dream World מאריה קארי - If We והאלבום 'פאלן' של אוונסנס.

Juliann

New member
נראה לי ש1000 מיילס הוא של ונסה..?

תקן אותי אם אני טועה אבל זה שיר של ונסה קרלטון [אלא אם גם למישל יש שיר כזה ואני לא יודעת?....]

britney4u

New member
יש גם 1000 מיילס לריהאנה

או שזה מיליון מיילס, לא זוכר. בלדה מדהים

britney4u

New member
מישהי פה מתחילה לשמוע מאריה קארי?

Everywhere
אממ השיר השבועי שלי הוא Laisse moi t'aimer של מייק בראנט.

לא, לא לא, ושוב פעם לא =X

פירמטו לי את המחשב והלכה לי תיקיית המוזיקה אז אני די חיה על דיסקים, ובאיזשהו דיסק שצרבתי לעצמי פעם דחפתי אותו. שמעתי פעם אחת, המנגינה נתקעה לי בראש.. זה לא יקרה שוב
לול

Sqaure One

New member
שלי....

pussycat dolls- Wait a minute buttonz hot stuff i don't need a man bite te dust tainted love sway ולחשוב ששנאתי אותן

Mrs Brightside

New member
../images/Emo65.gif

Jo Omeara - What Hurts The Most Damien Rice - Nine Crimes Chingy feat Tyrese-Pulling Me Back Jewel-Good Day Augustana - Boston Dixie Chicks - Not Ready to Make Nice Sugababes-Easy Fergie - Big Girls Don't Cry The Veronicas - Revolution The Cure -Lovesong קרן פלס-פסק זמן עידן יניב-ונדמה שישוב מורן קריתי-שקט

MYHOT3

New member
שלי :

3 דיסקים שלמים של Janet Jackson (היא פשוט מלכה) Damita Jo All For You 20 Y.O Evanescence Fallen כל הדיסק כנ"ל -The_Open_Door

Smelly

New member
האלבום החדש והמעולה של..../images/Emo121.gif

ג'ון מאייר! ובמיוחד השירים: I'm Gonna Find Another You I Don't Trust Myself (With Loving You) Gravity והשיר האופטימי ביותר שמישהו כתב אי-פעם (נראה לי..
): The Heart Of Life... אחד האלבומים הטובים ביותר ששמעתי השנה.. ד"א אם היו מסדרים את השירים בסדר קצת שונה, האלבום היה מספר סיפור מעולה על אהבה, פרידה ושיקום לאחריה... אבל מה לעזאזל עושה "Waiting On The World To Change" באלבום הזה? עד-כדי-כך היה דחוף לו להכניס אמירה פוליטית?? במקרה הזה הייתי אומר: לא תודה! יש לנו כבר את מיוז ואלבומם (המעולה גם הוא, ד"א) BHAR...

Smelly

New member
אה! וגם...../images/Emo121.gif

MCR - Welcome to the Black Parade המפתיע לטובה בשילוב הזוי של גרין דיי וקווין... הם אמנם להקה שנשמעת חרא (כן, אין ביטוי פחות בוטה לתאר זאת) בהופעה חיה, אך השיר הזה בהחלט הצליח להפתיע ולסחוף אותי... עם זאת, קשה לי להאמין שקוספט זה יכול לסחוב אלבום שלם... הוא נחמד בתור גיחה קצרה או אפילו מחווה, אבל ממש לא לאלבום באורך מלא.. אלבום שכולו סובב סביב הסגנון הזה יכול לשגע פילים...

DAN1EL

New member
חרשתי על אלבומים ../images/Emo97.gif

Christina Aguilera - Back To Basics The Killers - Sam's Town וגם: Diddy ft. Christina Aguilera - Tell Me Sinead O'connor - Jealous

למעלה