שיר השבוע

Atza

New member
שיר השבוע../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif

שיר תקווה
(יש לי חיבה מיוחדת לשיר הזה
בגלל זה יש עודף אייקונים
) תתחילו לענות
-
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר
?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) כולם להגיב בלי יוצא מן הכלל

Atza

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

יש יותר מדי קטעים אהובים
-
"ביום הזה תישא תפילה,תדע שיש מי ששומע...אל תוותר מיד...ויש לך מרחק ללכת...אל תוותר מיד...אם לא עכשיו אולי עוד שנה"
"אל תפחד עכשיו,כי לא אבדה לך הדרך"
"יש בדידות,יש כאב-והתקווה איתך נשארת...אל תאבד אותה- תשמור עליה...מה יהיה מחר,אין איש יודע"
"ביום הזה הניצחון ועצם זה שלא נשברת...אל תתייאש עכשיו,האמונה אותך שומרת.. אל תתייאש עכשיו- גם חלפה עברה עוד שנה "
והקטע האהובבבב עלי
-בסוף בסוף ...כשהיא צועקת את ה"אין איש יודע" האחרון...זה הקטע הכי עוצמתי ששמעתי בחיים שלי
תמיד מעביר צמרמורת נוראית
דעה כללית- שיר מדהים בעייני....פשוט שיר אופטימי ומעודד בכל מצב...ברגע שמרגישים טיפה רע או מיואשים-זה פשוט עוזר
...שיר מדהים ומרגש והמילים כל כך נכונות ומקסימות...הלחן של שמעון(
)גם מדהים... פשוט אחד השירים הכי טובים ומצמררים ומדהימיייייייים שיש בעולם
!

Atza

New member
אגב שכחתי../images/Emo80.gif

אני גם אוהבת את הקטע שמילות השיר אופטימיות וטובות-והלחן בכל זאת רגוע
אין את זה בהרבה שירים
... מדהים

ענבץ בץ

New member
אופטימי זו המילה!

אין דבר שאני אוהבת יותר משירים אופטימים!!!!!!!!! מהיותי אופטימית מושבעת לגמרי :):):):):):):):):):):):) היום הזה הוא התחלה תחשוב אתה יכול אחרת והתשובה לשאלה בתוכך היא מסתתרת אל תפחד עכשיו כי לא אבדה לך הדרך אל תפחד עכשיו אם לא היום אולי עוד שנה אני אוהבת את הבית הזה כי אני תמיד מעודדת אנשים ואומרת להם שיהיה טוב אין דבר שמשמח אותיי יותר מלראות מישהו עצוב מתעודד וזה קטע שאומר לך יהיה טוב אם לא היום אז מחר אם לא מחר עוד שנה ידש לך תקווה והיא לא תעלם...... :) ובכלל אני אוהבת את השיר הזה..... נשיקות נשיקות לכולם....

שיר תקווה...

1.אם לא היום אולי עוד שנה...(זו לא ממש שורה אבל בכל זאת) 2.שיר עם המון המון אופטימיות,למרות שתמיד אני בוכה בו. אין על שמעון בוסקילה על הלחן... אחד השירים של מירי האהובים עלי ביותר

שיר פשוט מדהים..

מצמררר, מרגששש, אופטימי, שיר עם המון מסר... פשוט מאוהבת בשיר הזה!!! סורי, אבל אין לי כוח לצטט שורות..חח

just dana

New member
שיר חזק...מחזק..

שיר מהמם..כמו שכתבת בכותרת ..הוא מחזק....נותן תקווה.. משפט: כל הפזמון....

perrinat

New member
ואיי... שיר תקווה

שיר חזק ביותר! למרות שבהתחלה לא ממש התיחסתי אליו, וכשהקשבתי למילים אמרתי- ואו! המשפט האהוב: ביום הזה הניצחון ועצם זה שלא נשברת. לא עושה לכם צמרמורת?

שיר מדהים, בעיקר המילים../images/Emo132.gif

השורה האהובה שלי: "ביום הזה הניצחון בעצם זה שלא נשברת"

The only Shpitz

New member
עונה...

קצת באיחור! התאהבתי בשיר הזה בהופעה, הוא פשוט ממש ריגש אותי. מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? - תסתכלו בחתימה שלי ותדעו!
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) - השיר מדהים!!! המילים פשוט מרגשות, הן יכולות לגעת בכל אחד. היה יום אחד שחזרתי הביתה והשגתי משהו שרציתי המון זמן, ובשנייה שנכנסתי הביתה שמתי את השיר הזה, הוא ממש ריגש אותי ושימח אותי עוד יותר!

EVGIRL

New member
עונה!!../images/Emo6.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "היום הזה אתה ראשון,בעצמך אתה בחרת,ביום הזה הניצחון,בעצם זה שלא נשברת אל תתייאש עכשיו,האמונה אותך שומרת..." מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)שיר מדהים!!...שיר שבאמת נותן כוח והמון תקווה!!
שיר מדהים!!!

hilali1

New member
אחד השיר היותר מרגשים ../images/Emo7.gif

אין לי ספק שהולכים לשיר אותו בכל מיני מסיבות סיום בי"ס/קורס/צבא/תנועה וכל דבר דומה אחר. אותי השיר מאוד מאוד מרגש... נדמה לי שהוא היחיד בדיסק שלא ממש מדבר על אהבה/פרידה/זוגיות.. אלא יותר כללי ואז יש פרשנויות שונות. בעיניי כל מילה זהב
והשיר נכנס לרשימת השירים שהם בבחינת מנטרה לחיים

../images/Emo99.gifשיר תקווה../images/Emo99.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?"ביום הזה אתה ראשון/בעצמך אתה בחרת/ביום הזה הניצחון/בעצם זה שלא נישברת/אל תתייאש עכשיו/האמונה אותך שומרת/אל תתיאש עכשיו/גם אם חלפה עברה עוד שנה". בעצם אני אוהבת כל מילה ומילה בשיר, אבל זה הקטע שמרגש אותי במיוחד. מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני חייבת לציין שאני ממש מרגישה שהשיר הזה נכתב עליי. כאילו באמת מיכאל וקנין (המשורר שכתב את השיר), כתב את השיר בשבילי. גם הלחן של שמעון בוסקילה מדהים לדעתי. השיר הזה מרגש ומקסים גם יחד. נותן כוח להמשיך להתמודד על כל מה שקורה לך..... נותן הרבה כוח ותקווה. כבר נגמרו לי המילים כדי לתאר את השיר המקסים הזה...

../images/Emo184.gifעונה

רינת
איזה שיר
"היום הזה הוא התחלה, בדף חדש אתה נוגע. ביום הזה תישא תפילה, תדע שיש מי ששומע. אל תוותר מיד ויש לך מרחק ללכת, אל תוותר עכשיו אם לא היום אולי עוד שנה."
שיר מדהים
עם מילים חזקות כאלה.. קצת פחות אוהבת את הלחן
אבל בכלליות הוא מרגש...

למעלה