שיר השבוע

A t z a

New member
שיר השבוע../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

הגיע הזמן להחזיר את הפינה
והפעם.. שני כוכבים
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)

just dana

New member
../images/Emo9.gifדנעעע../images/Emo70.gif 2 כוכבים ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

שורה אהובה
כמו זוג נוודים באוטוסטרדה כחולה אהבה היא תמיד קצת קללה החלום שחולמים מושך אותנו הלאה..... ו-רחוק מכאן יש אלף אנשים עם אלף אהבות כאן יש לך אותי עם אלף חלומות אתה אומר שאלף חלומות באים לשווא אולי תבוא עכשיו..... שיר יפההה כמו כולם...מוזר שמירי כמעט ולא שרה אותו בהופעות..

EVGIRL

New member
שני כוכבים!!../images/Emo9.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? כמו זוג נוודים באוטוסטרדה כחולה אהבה היא תמיד קצת קללה ו.. רחוק מכאן יש אלף אנשים עם אלף אהבות כאן יש לך אותי עם אלף חלומות אתה אומר שאלף חלומות באים לשווא אולי תבוא עכשיו מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) שיר יפההה!!..שקט,רגוע ונעים כזה!..אוחח שיר מדהיםם

../images/Emo41.gifשני כוכבים../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? ה=כ=ל=
=
אני לא יכולה לבחור! אני מתחברת לכל מילה ומילה מהשיר המדהים הזה (זה ככה גם בשיר "תן לי סימן"
)
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) זה שיר מדהים. הוא כתוב "בגובה העיניים" וזה כל כך מקסים. אני מיתחברת לכל מילה ומילה בשיר המדהים הזה... בימים האחרונים אני חורשת עליו המון
זה שיר עם מילים ולחן מדהימים!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

השורה האהובה עליי בשיר היא "כמו זוג נוודים באוטוסטרדה כחולה אהבה היא תמיד קצת קללה חלום שחולמים מושך אותנו הלאה..." דעתי הכללית על השיר- שיר מקסים

A t z a

New member
עונה לעצמי../images/Emo80.gif

שורה- כמו זוג נוודים באוטוסטרדה כחולה אהבה היא תמיד קצת קללה דעה- המילים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת בעיניי...פשוט שיר מיוחד
הלחן גם מקסים ואני גם גאה במירי על השותפות בו
מה שנותן לשיר עוד יותר קרדיט אצלי
שיר שולט

נאאאטלי

New member
שני כוכבים../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

שיר מדהים
חבל שהיא לא שרה אותו בהופעות
עונה
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר
שני כוכבים לעד יאירו עלינו
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)