שיר השבוע

מישהי 111

New member
ללא ספק...

ODIYL. שמעתי אותו פעמיים. פעם אחת ברדיו בדיוק שעליתי מהתחנה המרכזית בת"א לכיוון טבריה, ביום שלישי. אותמול בטבריה במשביר לצרכן כשהיינו באפטר.. יש לי ים חוויות, כמו תמיד.. בכלל על מהלך השבוע האחרון, אבל אחריי שוטטות לא קטנה פה, אני זזה לנוח קצת ולהתקלח ולצאת יותר מאוחר. יש תמונות.. ממש ממש נהנתי... וכרגיל, בלי הרצון יש לי כניסה חופשית לחוף לבנון כל מתי שמתחשק לי וכל מיני פעילויות כמו שייט וכאלה חינם! אני בטוחה שגם שתייה והכל... אחח.. כייף להכיר את האנשים הנכונים. לייטר...

FreakOfNature

New member
שכחתי לומר לך שאני כבר לא אוהב אותך

בזמן שאני קבור אי שם בפרברי ת"א עם הספרים, המחברות והמעגלים החשמליים, את נוסעת פעמיים לכנרת + פעם אחת לים המלח ועדיין מוצאת זמן להסתובב בעזריאלי. כפרעעעעעעעעעעע

מישהי 111

New member
תיקון!

פעמיים בים המלח+_ פעמיים בכינרת+ לא בבסיס בכלל+ אפטרים+ תרבות יום א'+ מתי הייתי בעזראלי? זה קרה בטבריה. המשביר היה בטבריה עצמה.. היה לנו אפטר שם של כמה שעות... ואם אתה מדבר על ת"א, אז זאתה ייתה תחנה מרכזית ושמעתי את זה באוטובוס כבר שהתחלנו רק לנסוע.... זה היה הכי מצחיק במשביר... רק נכנסו בדיוק השיר שלה התחיל ואני כזה אומרת לחברה שלי "אה.. " אז היא: " ראית מה זה? ספיישל פור יו".

adii1201

New member
הלו ../images/Emo3.gif

לא היית אמורה להיות בכינרת?
לא הבנתי איפה היית השבוע

Ana Lyn Newkirk

New member
קשה לעקוב ../images/Emo6.gif

צריכים לסחור בלש פרטי כדי להספיק לעקוב אחרי כל מסעותיה של קיווע
מזרועותיו של נמרוד (ככה קוראים לו?) למיטת שיזוף בכינרת ומשם לעיסוי סיני בים המלח
ככה זה כשיש לאנשים כסף

מישהי 111

New member
צביקה, אתה עושה את זה עוד פעם!!!

אתה חייב להפסיק לכתוב שמות בפורום. אני והוא סיימנו בכלל אתמול... אמרתי לך שאני גומרת איתו (משהו שמעולם לא התחיל) בכל מקרה, עדי הייתי בכינרת. שלישי, רביעי, חמישי זה לא מספיק זמן לכינרת? כתבתי שהייתי... יש לי אפילו כניסה חינם! יש מלא חוויות, אבל לסבא וסבתא שלי יש יומלדת ואנ נוסעת לשם עוד מעט... מחר אני כנראה אספר את כל מה שהיה בכינרת. היה מדהים!!!! נהנתי כ"כ איזה באסה לחזור לבסיס עוד יומיים. שיגרה מעצבנת...

adii1201

New member
אז מתי היית בבסיס השבוע? ../images/Emo12.gif

או שלא היית בבסיס??

מה זה התמונה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אגב,סבא וסבתא שלך תאומים?או שבמקרה יש להם יומולדת יחד
חחח
נחמד לשמוע שהיה לך כייף...ושגרה באמת מעצבנת אבל לפעמים זה נחמד

מישהי 111

New member
לא הייתי בבסיס השבוע בכלל ולא, סבא

וסבתא שלי ממש לא תאומים, פשו יש להם יומלדת שבוע אחרי שבוע ואם אני לא טועה סבא שלי גדול מסבתא שלי בשנה. התמונה מוכרת פה בפורום מצאתי אותה כבר לא זוכרת איפה, אבל אחת המגניבות... ואין אצלי דבר כזה "שגרה" תשאלו חברים שלי.. אצלי החיים משתנים מיום ליום לא משנה לשנה... מי שלא מתעדכן אצלי חודש זה אסון... אפילו עדי, יגאל וליהי יודעים את זה.

../images/Emo26.gif

1.התמונה אמיתית
אנה באמת עושה את הפרצוף המפגר הזה
2.מה זאת אומרת מי שלא מתעדכן אצלך חודש זה אסון
לא הבנתי...

adii1201

New member
1. כן... זה מאיזו תוכנית עליה

שכחתי איזו... ו2. שהכל אצלה מתחלף כ"כ מהר... עזבי צריך להכיר אותה יותר טוב

למעלה