שיר השבוע

שיר השבוע ../images/Emo26.gif

אוקי.. שלי זה World, Hold On - של אינלימושגשלמי... ו-IRONIC ואחד ה-שירים.. She Will Be Loved

adii1201

New member
ויייי אין לי מושג ../images/Emo6.gif

אמממ נדבקתי ל- Hips Don't Lie זה שיר דיי חמוד... ואמממממממ IYE ואמממממ וואי שמעתי השבוע שיר שלא יצא לי מהראש כל השבוע ודווקא היום שכחתי ממנו
לא משנה
אגב, She Will Be Lover זה אכן שיר ממש טוב! כל הדיסק של מארון 5 מעולה אגב

וואי האמת, מHDL דווקא מה זה לא

התלהבתי.. כאילו.. בעבר התלהבתי, אבל שיר כזה שהוא גם חרוש מדי מתחיל לעצבן אותי.. קחי לדוגמא את SWBL.. בחיים לא יעצבן אותי.. שיר מדהים!

דניאל1992

New member
שלי...

של אנסטסיה: time(lal) tsp (lal) rearview )lal( br )lal( כללי: World Hold On Lindsay Lohan - Confessions of a Broken Heart p!nk- Who Knew Red Dress Gnarles Barkley - Crazy מיקה קרני-פשוט וטוב (מי שראה מתישהו או יראה את הקליפ של זה:לא פחות ולא יותר העתקה של הקליפ של אנה "WYLTM" אבל זה רק בהתחלה היא כזה על המיטה ומעל יש עננים כופי

adii1201

New member
מה זה SWBL???

ולא אמרתי שHDL יפה הוא סתם נדבק כזה... מסוג השירים שאם אתה שומע אותם ברדיו אתה לא יכול להפסיק לשיר
וחוצמזה שבלי שום קשה יש לו מקצב מדליק כזה...

אני אהבתי את המילים...../images/Emo3.gif

I never really knew that she could dance like this She makes a man wants to speak Spanish Como se llama, bonita, mi casa, su casa Shakira, Shakira במיוחד מילים כאלה לא קשורות... מישהו מכיר את הדורבנים

notthatkind

New member
../images/Emo6.gif

אני כל הזמן צוחקת על השיר הזה...המילים כלכך טיפשיות
אבל גם לי הוא היה תקוע בראש לפני כמה זמן ולא הסכים לעזוב

adii1201

New member
דווקא המילים מאוד קשורות!

ובלי שום קשר כן ברור שמכירה את הדורבנים!!! חוצמזה שהסולן שלם, איתי גלוסקא, הוא הבן של המחנכת שהייתה לי בכיתה ו'... אחח איזו חמודה היא הייתה!

אני חולה על הדורבנים!!

ואת מכירה את השירים שלהם? ואיזה עולם קטן בחיי...

notthatkind

New member
המילים קשורות אבל טיפשיות../images/Emo3.gif

וגמני אוהבת את הדורבנים
יש להם שירים ממש חמודים

נניח בשיר

אלפקה-"אין לנו משפט סיום אז תחשבו לבד בעצמכם.." קרנבל-לילה טוב ילדים-אבא,אפשר לשנות את השם שלי לקובי? ואלה בעיקר.. אבל גם באחלהבחלה ובעוד כמה שירים יש דברים כאלה..

notthatkind

New member
מארון 5 שולטים../images/Emo9.gif

וגמני מתה על SWBL
אין לי שירים השבוע
אני פשוט שומעת את הרשימה של אנסטסיה

אמ.... פה ושם אנה אבל יש שיר שממש

חרשתי עליו בימים האחרונים (כשהיה לי זמן וזה גם לא הרבה בגלל הבגרות בהיסטוריה ביום חמישי) והוא Who Knew של Pink שהוא שיר מדהים. למי שלא שמע אני ממליץ

FreakOfNature

New member
שלי

עטוף ברחמים - אמנם השיר הזה של ריטה אבל ב- iPod היה לי את הביצוע של שירי מכוכב נולד אז זה מה ששמעתי. One של מרי ג'יי בלייג' וU2 (שוב) ובסה"כ לא ממש יצא לי לשמוע מוזיקה בשבוע האחרון

למעלה