שיר השבוע של ג'ניפר לא של ג'ניםר דיסק השבוע
Q QueIronia New member 15/4/06 #2 שלי../images/Emo26.gif של ג'ניפר - אין לא של ג'ניפר: rearview - anastacia דיסק השבוע - אצלי זה DVD, החדש של אנסטסיה, של מסע ההופעות שלה. מומלץ!
שלי../images/Emo26.gif של ג'ניפר - אין לא של ג'ניפר: rearview - anastacia דיסק השבוע - אצלי זה DVD, החדש של אנסטסיה, של מסע ההופעות שלה. מומלץ!
I Itay101088 היחיד New member 15/4/06 #3 ../images/Emo26.gif של ג'ניפר: כל This Is Me... Then לא של ג'ניפר: Rihanna - SOS שיר ממכר שמעתי אותו בפלופים כל השבוע... Shakira - Hips Don't Lie שיר רגטון מעולה, חורשים עליו ברדיו בארץ, וגם בארה"ב השיר הזה זוכה שם לחרישה עצומה, הוא מושמע שם בממצוע כל 10 דקות
../images/Emo26.gif של ג'ניפר: כל This Is Me... Then לא של ג'ניפר: Rihanna - SOS שיר ממכר שמעתי אותו בפלופים כל השבוע... Shakira - Hips Don't Lie שיר רגטון מעולה, חורשים עליו ברדיו בארץ, וגם בארה"ב השיר הזה זוכה שם לחרישה עצומה, הוא מושמע שם בממצוע כל 10 דקות
Q QueIronia New member 15/4/06 #4 איתי, אני בהלם! TIMT?!?!?!?!?!?!? ו-HDL שיר מעולה. השיר רגאטון הטוב היחיד! גם זה, גם DB מעולים!
פ פאנטה שוקאטה New member 15/4/06 #5 שלי של ג'ניפר-control myself לא של ג'ניפר-offer nissim ft maya - perfect love דיסק השבוע-אין
N nof13 New member 15/4/06 #6 שלי../images/Emo27.gif של ג'ניפר- all i have לא של ג'ניפר- עברי לידר- ואולי דיסק-אין
T this is me then New member 16/4/06 #15 חחחח כהה מה אני ייעשה הייתי צריך דיסק לאוטו ואבא שלי מלווה אז הוא שונא ראפ ושונא צרוב אז זה הדיסק המקורי היחיד שהיה לי אבל דווקא דיסק טוב בלאדות אר אנד בי חמודות...
חחחח כהה מה אני ייעשה הייתי צריך דיסק לאוטו ואבא שלי מלווה אז הוא שונא ראפ ושונא צרוב אז זה הדיסק המקורי היחיד שהיה לי אבל דווקא דיסק טוב בלאדות אר אנד בי חמודות...
מ מיסטר זנגביל New member 16/4/06 #7 שלי ../images/Emo27.gif של ג'ניפר: jftb לא שלה: prince-black sweat
O oren456 New member 16/4/06 #14 שלי של ג'ני: PLAY לא של ג'ני: יהודית רבית -הקיץ האחרון דין דין אביב סודותי NE YO-SO SICK