שיר השבוע איזה שני שירים עשו לכם את השבוע אחד של הדג אחד לא של הדג?
P parnar New member 6/6/05 #1 שיר השבוע../images/Emo125.gif איזה שני שירים עשו לכם את השבוע אחד של הדג אחד לא של הדג?
F FunkyGiraffe New member 6/6/05 #2 ע אריק לביא - בדרכי שלי גידי גוב - יש אי שם הדג נחש: רמיקסים לקמתי - הוג'א בוי ואחיו
M mtny New member 6/6/05 #3 ככה- של הדג- המחפשים בע"מ לא של הדג יש כמה- מירי מסיקה- באה אליכם דודו טסה- בדיוק בזמן שירי מימון- השקט שנשאר (גירסה אנגלית) זהו
ככה- של הדג- המחפשים בע"מ לא של הדג יש כמה- מירי מסיקה- באה אליכם דודו טסה- בדיוק בזמן שירי מימון- השקט שנשאר (גירסה אנגלית) זהו
ע עומר קאופמן New member 6/6/05 #4 שלי של הדג: הכאפה המצלצלת מתוך כל לילה עם אסף הראל לא של הדג: טיפקס - סוף שבוע מסיבה רמי קליינשטיין - רוחות מלחמה קאשי - פזמון שיר שדפק לי את השבוע: Not that kind'a girl - Jojo
שלי של הדג: הכאפה המצלצלת מתוך כל לילה עם אסף הראל לא של הדג: טיפקס - סוף שבוע מסיבה רמי קליינשטיין - רוחות מלחמה קאשי - פזמון שיר שדפק לי את השבוע: Not that kind'a girl - Jojo
ט טיפקסית New member 6/6/05 #5 שלי של הדג-המחפשים בע"מ לא של הדג [אבל הגעתי אליו דרך משה]-Dog Jenico ותודה משה שחשפת אותי אליו
א אוהבת את אסי New member 6/6/05 #6 אעע של הדג-אף אחד לא של הדג-בוב מארלי&לורן היל-turn your lights down low
ש שוחה ומקיש New member 6/6/05 #8 ,. דג- אני הדג נחש!!!! לא דג- (איזה שיר חרשתי..) אהה כן! עולה שלב של דנידין =]
D Da Fish Snake New member 6/6/05 #9 ... של הדג - חליפות לא של הדג- Green Day - Holiday Nickelback - Never Again
J Jimmiet New member 6/6/05 #11 אממ של הדג - אני הדג נחש! (תודה עידו! שוב ) לא שלהם ממממ... לא בדיוק עשה לי את השבוע, אבל עשה משו בשבוע.. Simple Plan - Welcome To My Life אביב גפן - השיר שלנו
אממ של הדג - אני הדג נחש! (תודה עידו! שוב ) לא שלהם ממממ... לא בדיוק עשה לי את השבוע, אבל עשה משו בשבוע.. Simple Plan - Welcome To My Life אביב גפן - השיר שלנו
C chen2408 New member 6/6/05 #13 mine דג - המחפשים בע"מ לא של הדג- DON'T PHUNK WITH MY HEART AALIYAH - I CARE 4 U
ע עוקפת מלמעלה New member 7/6/05 #14 אני דג נחש- כאפה מצלצלת לא דג נחש. ממ יש הרבה. באתי ממך- מוקי. וגם "יבנה"- ש"ס [חחח] ו"נפלת חזק"- איפה הילד
אני דג נחש- כאפה מצלצלת לא דג נחש. ממ יש הרבה. באתי ממך- מוקי. וגם "יבנה"- ש"ס [חחח] ו"נפלת חזק"- איפה הילד