שיר השבוע שלכם

NoNick3000

New member
שיר השבוע שלכם ../images/Emo119.gif

אתם כבר יודעים מה צריך לעשות . . .
שיר(י) השבוע : השיר המעצבן של השבוע : אלבום השבוע (במידה ויש) :

NoNick3000

New member
שלי ../images/Emo40.gif

שיר(י) השבוע : Girls Aloud-Long Hot Summer (שיר שתמיד כיף לשמוע,ובמיוחד עכשיו כשהקיץ אוטוטו בפתח) Daniel Powter-Lie To Me Sugababes-I Bet You Look Good On The Dancefloor השיר המעצבן של השבוע : אין אלבום השבוע : החדש והמעולה של ניו-יו -In My Own Words מומלץ בחום!

dor307

New member
דווקא אצל ארקיט

לא היבנתי כלום כי הוא שר מהר ומוזר ואצל שוגא היבנתי מה הן שרות... ואם כבר הארקיט מה קורא איתם? הוציאו 2 סינגלים אחד אחרי השני בכ"כ מהירות ועכשיו הם נתקעו?

DesertRose7

New member
שלי

שיר(י) השבוע : Matt Wills - Up All Night Matt Wills - Hey Kid למישהו יצא לשמוע אותו חוץ מלדניאל? השיר המעצבן של השבוע : Madonna - Sorry די, חרשנו!! אלבום השבוע (במידה ויש) : בית הבובות - מדפים

שלי../images/Emo118.gif

שיר(י) השבוע : Pink - Stupid Girls Girls Aloud - See The Day [גרסאת סולו של נאדין, מדהימה], Crazy Fool, I Don't Really Hate You Rihanna - SOS השיר המעצבן של השבוע : The Feeling - Sewn - כוסאמק, זה נתקע לי בראש ולא יוצא, וזה שיר כ"כ מפגר
הצילו אין אלבום :$ אגב, יש שמועות שאלאוד מוציאות את Models והקליפ יצולם במונטה קרלו

meital f

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר(י) השבוע : chris brown-gimme that SOS-Rhianna השיר המעצבן של השבוע : Beep-The Pussycat Dolls אלבום השבוע (במידה ויש) :אין

Bleed for Me

New member
עונה

שיר(י) השבוע : Panic! at the disco- London Beckoned Songs About Money Written By Machines Fall Out Boy-I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me Haley James Scott-Halo Matt Willis-Broken Kelly Clarkson-You found me השיר המעצבן של השבוע :אין אלבום השבוע (במידה ויש) :Fall Out Boy-From Under The Cork Tree

jenngirl

New member
P:../images/Emo82.gif

שיר(י) השבוע:Guns & Roses-Estranged
השיר המעצבן של השבוע:קיץ-איה כורם אלבום השבוע (במידה ויש):Live CD של עברי לידר.

למעלה