שיר השבועעעע

• פותח הנושא Atza
  • פורסם בתאריך

Atza

New member
שיר השבועעעע../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

והפעם... אף אחת
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) קדימה תענו

למה נראה לי שזה כבר היה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif:-F

אני זוכרת|מבולבל|
טוב שיהיה
השורה האהובה עליי
"גיבור חמוש בנעלי בית משתיק קולות ומצנזר" דעתי על השיר
שיר מ-ד-ה-י-ם
מרגש לאללה

Atza

New member
עונה לעצמי...../images/Emo80.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? יש שלושה קטעים אהובים- "בבוקר קיבלתי אימייל קצר ונחמד, כתבת "היי איפה את?" ולא אמרת כלום כמעט" "גיבור חמוש בנעלי בית משתיק קולות ומצנזר" "נשים כמוני פעם היו שורפיייים על המוקד"
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) שיר מדהים...בין האהובים עלי...אני נורא אוהבת את המילים..הוא מיוחד...אני גם נורא אוהבת שכל פזמון הזמן משתנה
"תפסה","תופסת","תתפוס"...
הלחן גם מדהים..
זהו

hilali1

New member
עונה ../images/Emo26.gif (האמת שלא בדיוק)

לקחתי את המילים עכשיו כדי לראות איזה שורה אני אוהבת בשיר והמצחיק הוא שפתאום כשקראתי לעצמי השיר נעשה משהו אחר. תנסו שניה לקרוא את המילים בלי הלחן והשירה. יש בשיר הזו אישה עם ביטחון עצמי שנוגע בשמיים. מה שלא היא בטוחה שהאיש ההוא שהיה שלה, תמיד תהיה לו פינה בלב בשבילה והוא לא יהיה לאף אחת כמו כמו שהוא היה בשבילה. האמת שזה קצת היה מוזר להבין את זה מהמילים כי הלחן והשירה של מירי הפכו את השיר לרך ונעים יותר, והפכו את קיצוני למתון. מה דעתכם
סה"כ יופי של שיר. אני מאוד אוהבת. פתאום חשבתי על זה שבכלל יכול להיות שהוא נכתב ברגע של כאב, שלאחר פרידה, שחייבים להרגיש עם כזה ביטחון עצמי ולא מתוך רוע או משהו. טוב נראה לי שזהו. אני יעצור כאן עם הניתוח של השיר...

perrinat

New member
תמיד הסתכתי על השיר בצורה הזו...

גם מרק לקרוא את המילים וגם משמיעת השיר

perrinat

New member
אז ככה-

אני זוכרת שכשהדיסק יצא חברה שלי אמרה לי: "שימי שיר 7, השיר הכי מדהים בדיסק". ואמרתי לה שאני שומעת את הדיסק מההתחלה ועד הסוף ואז אני אגיד לה מה דעתי על שיר 7.... ואז יצא שאהבתי יותר את "טיפה טיפה"
אבל כמובן שאחרי כמה השמעות גם התאהבתי באף אחת. שורות אהובות: אף אחת לא תפסה את המקום שלי בלב שלך אף אחת לא תופסת את המקום שלי בלב שלך אף אחת לא תתפוס את המקום שלי בלב שלך

EVGIRL

New member
גם אני עונה!../images/Emo3.gif

וגם אני חושבת שהשיר הזה כבר היה
אבל לא חשוב!
השורה האהובה עליי "גיבור חמוש בנעלי בית משתיק קולות ומצנזר" שיר מדהים!!!אחד השירים האהובים עליי בדיסק!עם משמעות חזקה!אהבתי אותו מאדד!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif:]

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן),אחד האהובים עליי
,במיוחד אהבתי את הקטע בסוף שהיא שרה "אף אחת" ולא ממשיכה ושומעים את הפסנתר

דנה הוא היי../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif עונההה../images/Emo9.gif

שורה אהובה-"אבל אני מכירה אותך ורואה על מה אתה שומר...גיבור חמוש בנעלי בית משתיק קולות ומצנזר" דעתי על השיר: שיר מדהים
!!!! המילים ממש מיוחדות...גם אני אוהבת את המעבר של ה-עבר-הווה-עתיד (תפסה, תופסת, תתפוס בפזמונים)... וגם הלחן ממש ממש יפה

עונההה

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?"אני רואה לך את החלומות/ורואה ממב אתה פוחד/נשים כמוני פעם היו/שורפים על המוקד/נישקתה לי את הנשמה/ואתה לי". וגם את: "אבל אני מכירה אותך/ורואה על מה אתה חושב/גיבור חמוש בנעלי בית
/משתיק קולות ומצנזר/ויודעת שאתה חושב עליי/עליי". מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)לדעתי זה שיר מאוד יפה! שיר חמוד כזה. המילים פחות יפות מהלחן בשיר הזה, לדעתי. אני מתחברת לשירים אחרים שלה יותר מאשר לשיר הזה.... אבל בכללי שיר מאוד יפה!

בר 2

New member
עונה........./images/Emo118.gif

המשפט:"נישקתי לך את הנשמה..ואתה לי..." ו..."נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד..." זה שיר יפה כמו כולם...

עונהההההה

קטע אהוב: "ואף אחת לא תפסה את המקום שלי בלב שלך" דעה כללית: מושלםםם

עונהההה../images/Emo26.gif

אף אחת
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?לואך אחת לא תתפוס את המקום שלי בלב שלך
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) סבבה
יש שירים יותר יפים

Atza

New member
יאללה עוד תגובות!../images/Emo80.gif

יש פה המון המון המון אנשים ואני רוצה יותר תגובות
!!!