שיר השבועעעעעע

• פותח הנושא Atza
  • פורסם בתאריך

Atza

New member
שיר השבועעעעעע../images/Emo80.gif

והפעםםםםםםםם... טיפה טיפה
|טיפה|
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) ת-ג-י-ב-ו

Atza

New member
יופי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אין יותר אייקון של טיפה
? או שרק אני מוגבלת
!? ואל תענו על זה!!

../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifמ-ג-י-ב-ה../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

השורה האהובה עליי
שוב שומעת שירים שאהבת מבלי להעביר תחנה וכשמישהוא בדלת כבר לא מחסירה פעימה
מה דעתי הכללית על השיר
שיר נורא יפה אחד האהובים עליי [טוב בעצם כל הדיסק אהוב עליי
] שמספר על בחורה שלאט לאט מתגברת על הפרידה

אני!

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "תשעים וחמש דקות סרט לגמרי שכחתי אותנו השחקן לא הזכיר לי אותך הסיפור לא מזכיר את שלנו והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר בשבע או שתיים וככל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים" מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני אוהבת את המשמעות של השיר יעני לאט לאט היא מתגברת עליו.. והביצוע ממש טוב!

../images/Emo41.gifעונה..../images/Emo41.gif

השורה האהובה עליי?
כל השיר!! שיר לימים קשים שהיו לי בזמן האחרון אבל הכי הכי : "והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר ב7 או 2 וככל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים" וגם "וכשמישהו בדלת כבר לא מחסירה פעימה"
דעתי הכללית על השיר
שיר מהמם ומרגש שגרם לי לבכות לא פעם, מילים מדהימות ולחן מרגש, אם אני לא טועה אז זה עוד אחת מיצירותיה של קרן פלס לא?

Atza

New member
אני../images/Emo80.gif

קטע אהוב- גם אני הכי אוהבת את "תשעים וחמש דקות סרט לגמרי שכחתי אותנו השחקן לא הזכיר לי אותך הסיפור לא מזכיר את שלנו והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר בשבע או שתיים וככל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים" ודעתי הכללית-שיר מדהים...אחד ההכי יפים בדיסק...מילים מדהימות ולחן מדהים!!!

perrinat

New member
טיפה טיפה ../images/Emo99.gif

שורה אהובה- טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי. מה דעתכם הכללית על השיר? שיר מהמם ומרגש! [ואין לי מה להוסיף יותר
]

perrinat

New member
../images/Emo3.gif אצלי-שורות קצרות ומילים מסוימות

עושות את זה, לא צריך התפלספויות ופלצנויות...

אניייייי../images/Emo26.gif

שורה אהובה
שוב שומעת שירים שאהבת בלי להעביר תחנה&%^*%^*
שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Atza

New member
אעאעאע../images/Emo80.gif

קפיץץץ קפוץץץץץץ תעלי למעלה הודעה חמודה ויפההההההההה

EVGIRL

New member
מגיבגיבה../images/Emo3.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? תשעים וחמש דקות סרט לגמרי שכחתי אותנו השחקן לא הזכיר לי אותך הסיפור לא מזכיר את שלנו והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר בשבע או שתיים וככל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים" מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני מאד אוהבת את השיר...זה שיר עם הרבה משמעות ושיר מאד מרגש! אוהבבתת את הביצוע שיר מקסים בעיניי!

The only Shpitz

New member
אני...

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? - יש שתי שורות: "שוב שומעת שירים שאהב בלי להעביר תחנה..." "וככל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים..."
מה דעתכם הכללית על השיר? - שיר מאוד יפה, המילים מהממות והלחן מאוד מתאים.

מ-ג-י-ב-ה-../images/Emo123.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?"טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי/טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי/אולי אפילו מתייפה/טיפה טיפה". וגם את:"תשעים וחמש דקות סרט/לגמרי שחכתי אותנו/השחקן לא הזכיר לי אותך/הסיפור לא מזכיר את שלנו/והמספר עצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר בשבע או שתיים/וככל שאתה נעלם/שוב חוזר לי הדם ללחיים".
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני חושבת שזה שיר מקסים ומרגש וכמובן גם מירי מאוד ריגשה אותי בשירה הדהימה שלה. לפי דעתי, השיר הזה לא מדבר רק על התגברות לאחר פרידה, כמו שזה נראה. זה יכול להיות כל התגברות על משהו... איזה שיר מקסים
מתוך דיסק מקסים
של זמרת מקסימה

שיר נפלא ומקסים../images/Emo13.gif

שורה אהובה וקצת כאובה כי אני לא גיבור כמוה: "שוב שומעת שירים שאהבת בלי להעביר תחנה"

Atza

New member
ואוו הפעם הגבתם הרבה../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

המשחק הזה מתחיל להצליח
!!! וכשייגמרו השירים של הדיסק-נעבור לתמונה שבועית
עד שיצא עוד דיסק
תמשיכו להגיבבבבבבבבבב

למעלה