שיר הקטר.

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo6.gifועל זה../images/Emo35.gif

אביתר, בענייני תינוקות

מה אתה אומר על התינוק הזה
ועל זה

איזה חמוד

די זו בטח השעה המאוחרת

אוּףףףףףףףףף

הנה
די זו בטח השעה המאוחרת
תגידו שהוא לא מאמי ואני יודעת שזה תח"צ, אבל התינוק מחפש בעיתון עבודה בתור נהג קטר, או בתור נהג אוטובוס, הוא מוכן להתפשר
. אני הולכת לישון
לילה טוב, לילה טוב

צחקן

New member
אם יש הכשר אני בא(ואני לא מבטיח ...

ותארי לך אותי שר 10CC !!!
אני אשנה את התפריט בשבילך יקירתי: מהיום אפשר לאכול אצלי דגי קרפיון ברוטב דבש סמיך ! אני פותח את "מסעדת הגועל-נפש" המובילה בישראל !!!
חה-חה-חה !!! ומה עם כבד עוף ברוטב סנו-איקס לימון ???
ב"ה לאכול.... . אולי אני יאכל אצלך כמה גמדת... לא יותר טעים?. שים את זה ברוטב מיץ-תפוזים + ירקות חסלט של גוש קטיף +תה+רוטב קפה+חלב (אני צימחוני...) ו...... גמדא אחת! ואלי תשיג לי גם כמה דגמי קטרים נחמדים?... אה? אתה תיהיה מסוגל להכין לי זאת?... .

אצלי במסעדה של מוסטפא אוכלים

ב"ה לאכול.... . אולי אני יאכל אצלך כמה גמדת... לא יותר טעים?. שים את זה ברוטב מיץ-תפוזים + ירקות חסלט של גוש קטיף +תה+רוטב קפה+חלב (אני צימחוני...) ו...... גמדא אחת! ואלי תשיג לי גם כמה דגמי קטרים נחמדים?... אה? אתה תיהיה מסוגל להכין לי זאת?... .
קציצות "גמדא" ברוטב מרצדס חריף

צחקן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תוסיף קצת מ.א.ן..... .

קציצות "גמדא" ברוטב מרצדס חריף
תוסיף קצת מ.א.ן..... .
ב"ה +סיטרא נחמדים.... . ואת כל זה יש לשתות במיץ תפוזים בתוך קטר מעופף + אפשרות לשיט בכינרת+פסים להמראה ושיצופו על הכינרת. מה דעתך?.

בטח שאנחנו יודעים!בשנת 1976 הוא

אולי אתם לא יודעים
אבל רפי גינת היה זמר כבר לפני 30 שנה (ידע אישי בדוק).
היה חזן בביכ"נ שמחת יעקב בהדר הכרמל.הוא למד בריאלי של חיפה,ועשה חלטורה בתור חזן בביהכ"נ,אבא שלי אומר שהיה לו קול פעמונים!

ארזS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

היה חזן בביכ"נ שמחת יעקב בהדר הכרמל.הוא למד בריאלי של חיפה,ועשה חלטורה בתור חזן בביהכ"נ,אבא שלי אומר שהיה לו קול פעמונים!

איזה ידע ! משהו ! לא ידעתי איזה סמיילי לשים כאן... מצד אחד אני המום מהידע שלך ומצד שני אני צוחק... דרך אגב, למה אתה לא מספר לחבר'ה כאן שאתה טייס ? כאן מאוד אוהבים טייסים

גם פעמונים לפעמים מתקלקלים../images/Emo6.gif

גם פעמונים לפעמים מתקלקלים

על טעם וריח לא נתווכח ! ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אביתר, תרשה לי לחלוק עליך הפעם...
לדעתי רפי גינת שר את "שיר הקטר" פשוט נפלא ! את הביצוע שלו ל"הסלע האדום" לא אהבתי כל כך, אך שיר הקטר בביצועו פשוט מצויין.
על טעם וריח לא נתווכח !

55מוטי

New member
ממש לפני כמה רגעים שמעתי ברדיו

על טעם וריח לא נתווכח !
את שיר הקטר בביצוע החדש של רפי גינת ולדעתי זה ביצוע מעולה. לא יודע וגם לא אכפת לי מי שר יותר יפה. אישית מאוד אהבתי את מה ששמעתי ממש עכשיו.

על טעם וריח לא נתווכח ! ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

את שיר הקטר בביצוע החדש של רפי גינת ולדעתי זה ביצוע מעולה. לא יודע וגם לא אכפת לי מי שר יותר יפה. אישית מאוד אהבתי את מה ששמעתי ממש עכשיו.
על טעם וריח לא נתווכח !

ronatd

New member
אטרף ורפי גינת

כל הביצועים
שיר הקטר זכה, למיטב ידיעתי ל-3 ביצועים: הביצוע המקורי של אריק לביא הביצוע של אטרף מתוך עבודה עברית הביצוע של רפי גינת
אטרף ורפי גינת

ronatd

New member
עוד כמה פרטים על רפי

אטרף ורפי גינת
עוד כמה פרטים על רפי
בתכנית טלויזיה מסוימת, אינני זוכר איזה, (נדמה לי "אלגרו") רפי שר את Summertime מתוך המחזמר Porgy and Bess וכמו כן הוא הכרוז במשחקי הכדורסל של מכבי תל אביב.

בביצוע אטרף../images/Emo35.gif

כל הביצועים
שיר הקטר זכה, למיטב ידיעתי ל-3 ביצועים: הביצוע המקורי של אריק לביא הביצוע של אטרף מתוך עבודה עברית הביצוע של רפי גינת
בביצוע אטרף

זה לא שמעתי, אבל את הדיסק של אריק לביא בקישור מס' 2 יש לי.

A-T

New member
עוד אחד

כל הביצועים
עוד אחד
ראיתי פעם בערוץ 33 תוכנית ישנה בשחור לבן עם צביקה פיק. הוא הביא שם גרסה מביכה לשיר הקטר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה