נזכרתי בעוד שיר.. נובמבר - קרן וירמי אל תגידו שלא
H hilali1 New member 30/9/07 #21 נזכרתי בעוד שיר.. נובמבר - קרן וירמי../images/Emo70.gif אל תגידו שלא
Y yaharoola New member 30/9/07 #23 מה נסגר רק אני נורא אהבתי את הקצב האיטי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
Y yaharoola New member 1/10/07 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
K Koala Girl New member 1/10/07 #33 גם אני אהבתי.... כנראה מהשורה שלנו שמעו יותר טוב חח (אין פה חובבי ירמי הא? )
Y yaharoola New member 4/10/07 #36 חחח כן כנראה, אני אהבתי את ירמי, לפני ההופעה לא ידעתי מי זה בכלל..
R Red Daniel New member 1/10/07 #28 כל השירים!!! אין ספק, אביתר. נותן לי אסוציאציות מהעבר, פלאבשקים מהילדות. הפשטות, העצב של השיר, זה שרק קרן מנגנת. כמה הייתי נותן בשביל שקרן תשיר אותו בהופעות, כמה...
כל השירים!!! אין ספק, אביתר. נותן לי אסוציאציות מהעבר, פלאבשקים מהילדות. הפשטות, העצב של השיר, זה שרק קרן מנגנת. כמה הייתי נותן בשביל שקרן תשיר אותו בהופעות, כמה...
B blackfield2 New member 1/10/07 #30 כנ"ל! בפעם הראשונה שהלכתי להופעה של קרן כלכך חיכיתי שהיא תשיר את אביתר.. ובסוף היא לא שרה ואז התברר לי שהיא לא שרה אותו בהופעות...
כנ"ל! בפעם הראשונה שהלכתי להופעה של קרן כלכך חיכיתי שהיא תשיר את אביתר.. ובסוף היא לא שרה ואז התברר לי שהיא לא שרה אותו בהופעות...
פ פ ל פ ל ת18 New member 1/10/07 #32 כל פעם שאני באה לרשום שיר עולה לי שיר אחר אז אני מבולבלת לגמרי ולא יודעת מה לכתוב