"שיר הצמרמורת"

I מ י ר ב I

New member
"שיר הצמרמורת"

בדיוק עכשיו(20:55) יש בגלגל"צ את השיר אי"ה,כשהוא התחיל פתאום התחלתי להצטמרר(כמובן במובן הטוב של המילה). אז חשבתי על שאלה-איזה שיר של קרן גורם לכם להצטמרר? *ובבקשה לא לכתוב כל השירים,מן הסתם אנחנו אוהבים את כולם. שבוע טוב

polo03

New member
אפשר שניים ../images/Emo99.gif ../images/Emo35.gif

אז ככה : מבחינת הביצוע - אם אלה החיים - ששמעתי אותו בפעם הראשונה כשיצא כסינגל היה איתי מישהו שמבין קצת במוסיקה ( יותר ממני לפחות ) ואמר שיש לסוג כזה של שיר שנבנה לאט לאט גם מילה...אבל אני כמובן לא זוכרת אותה... בכל מקרה, כל פעם שאני שומעת את השיר ואותו בניגוד לרוב השירים, גם בגרסת הדיסק, הוא מצמרר...פשוט גאוני. והשני... שיהיה לנו בית - שמהפעם הראשונה ששמעתי אותו הוא עושה לי משהו שאף שיר לא עשה ו/או יעשה... כ"כ פשוט וכ"כ יפה...
זהו.

Inbar789

New member
גם אני שמעתי../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

בקשר לשאלה - אין ספק ש"יותר מדי"
בהחלט גורם לי הצטמררויות [במיוחד בהופעות!
] אחד השירים הכי אהובים עליי.. ומבול. כי נו.. מבול
[כמה
יצא לי..]

ady18

Well-known member
אצלי

יותר מדי אם אלה החיים רצה הבייתה שוכחת אותך

OpenYourEyes

New member
טוב אז ככה

מבחינת מילים "מבול" גורם לי לצמרמורת. הוא שיר כזה חזק. מבחינת לחן ומוזיקת רקע "עוד יום" גורם לי לצמרמורת די חזקה!

hilali1

New member
יותר מדי.. בערב יום הזיכרון.. הכי מצמרר ../images/Emo70.gif

Koala Girl

New member
למרות שזה לא שיר של קרן...

אבל "לשם" שהיא שרה בהופעות
ו"שיהיה לנו בית" , בהופעה האחרונה בכלל בכיתי בו (משהו שלא קורה בד"כ,לפחות לא בשיר הזה...)

shir828

New member
אני אהיה מקורית ואגיד-

מבול
המילים שלו יכולות לגרום לי לבכות, בשתי ההופעות האחרונות שהייתי פשוט הייתי מהופנטת (גם מהבחורינה ששרה
) וכברור בגלל השיר והעוצמה. גם רצה הביתה גם הוא יכול לגרום לי לבכות. ואם אלה החיים אני חושבת שרק בגללו קניתי את את הדיסק.. ובהופעה הוא בכלל ואוו. יותר מידי שהיה את הטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל במושב רק חשבתי על השיר הזה. רק עליו. וכשביקרתי בבתי קברות הוא עלה בראש שלי.
אחד גאדול!!!

נעה 124

New member
אצלי..

אם אלה החיים
שיר כל כך חזק.. בפעם הראשונה ששמעתי אותו ממש בכיתי אביתר
מפתיע שאף אחד עוד לא כתב אותו
השיר שבזכותו התחלתי לאהוב את קרן
אני לא באמת צריכה להסביר למה הוא גורם לי לצמרמורת, נכון?

M a r y J a n e

New member
מבוללל

בפעם הראשונה ששמעתי אותו זה היה בהופעה. כולי הצטמררתי מהעוצמה של השיר. זה גם השיר הכי אהוב עלי של קרן

blackfield2

New member
אביתר..

אני רואה את השיר הזה בתור שיר שנדחק טיפה לצד.. כשרק קניתי את האלבום של קרן, ועוד לא בדיוק הכרתי את השירים ואותה כלכך, זה היה השיר שלי. בפעם הראשונה ששמעתי את האלבום שמעתי שיר אחרי שיר.. ואז שמעתי את אביתר ומאז זה סיפור אהבה...
דריה, אל תדאגי.. הוא לא בוגד בך..

לתשובה שלי יש מספר רבדים

אם מתייחסת למילים- השיר מבול מצמרר אותי גם השיר יותר מדי מצמרר אותי ולו בקשר ההקשר שיוצר אצלי בגלל אי אילו סיטוציות

oranitoosh

New member
קשה, אבל..

רצה הביתה- לגמרי, גם מבחינת מילים, וגם מבחינת לחן.

LEEkm

New member
וואו, זה כ"כ קשה../images/Emo2.gif

תרשו לי שלושה?
מבחינת הביצוע בדיסק - אא"ה. מבחינת הביצוע בהופעות - עוד יום. מבחינת המילים והחיבור האישי שלי לשיר - שיהיה לנו בית. בחרתי רק מהאלבום ולא מהחדשים, אחרת זה כבר היה הרבהההההה יותר קשה.

למעלה