שיר הציפור

אירית י

New member
שיר הציפור

שיר הציפור ציפור מצייצת ציף ציף, ציף ציף בגינה מתרוצצת טרילילילילי טרילילילילי במקור היא טועמת פיק פיק, פיק פיק זרעונים, תולעים טעימים מימ מימ מימ משיקה כנפיים ........ ועפה לשמים טרילילילי לי לי לי לי

אירית י

New member
וללא הצלילמילים../images/Emo8.gif

צפור מצייצת בגינה מתרוצצת במקור היא טועמת זרעונים, תולעים, משיקה כנפיים ועפה לשמים.

אירית י

New member
אני זקוקה לביקורת בונה../images/Emo132.gif

השתדלתי שהשיר יעביר מסר אמין, שהשפה לא תהייה דלה, שתהייה חריזה, שיהיה קליט וקל ליישום בתנועה. מעבר לכך, השיר עם הצלילים הנלווים אמור לסייע לי בשיעורי המוסיקה ללימוד סטקטו ולגאטו. תעזרו לי בביקורת?

אירית י

New member
מ-ק

חניני

New member
אירית י , ממש מתאים לי

אפילו איירתי אותו. אלא שיש לי בעיה עם הזכרון ואני לא מצליחה לשלוח לך. אני חושבת שהגירסה הראשונה מתאימה יותר. והבובה מדהימההההההההה, מאיפה? וזו הזדמנות גם לומר לך שאני מאד אוהבת את ההתייחסויות שלך כאן בפורום

אירית י

New member
תודה רבה חניני../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

את הבובה הביאה לי חברה שהיא גננת. את הבובה היא קנתה פעם בבזאר. מחמיא לי שהחלטת להשתמש בו. בעתיד הקרוב אני מתכוונת לאסוף כמה שירים שכתבתי, להוסיף להם לחנים ולהקליט באולפן. לכן חשובה לי מאד ביקורת. אני רוצה שהחומרים יהיו איכותיים מבחינה טקסטואלית. אני לא כותבת הרבה, רק כשאני זקוקה לחומר מסויים ואין אותו אז אני כותבת לעצמי. אז שוב תודה על התגובה

חניני

New member
אירית הצעה

כשהציפור עפה לשמים האם יתאים לך מים מים מים ? גם במתרוצצת צצת צצת צצת?

אירית י

New member
תודה חניני שאת ממשיכה להקדיש

מחשבה
. אמנם מקובל בחריזה להכפיל הברה אחרונה. אבל הסיבה שבחלקים מסויימים לא עשיתי זאת היא משום שהייתי זקוקה לקטעי לגאטו, וכשאני מכפילה הברות מסיימות אני בעצם עושה סטקטו. כתבי לי עוד ביקורת אם יש. אני מקבל הכל באהבה ובודקת

אירית י

New member
שינוי קטן לאחר הערתה של מאיגל../images/Emo13.gif

הוספתי קטע עצירה לפני האכילה. הנה השיר שוב: שיר הציפור ציפור מצייצת ציף ציף, ציף ציף (סטקטו) בגינה מתרוצצת טרילילילילי (לגאטו) ועוצרת (הפסקה) במקור היא טועמת, פיק פיק, פיק, פיק (סטקטו) זרעונים, תולעים טעימים,מימ מימ מימ מימ (סטקטו) משיקה כנפיים ..........(סטקטו) ועפה לשמים טרילילילילילילילילי (הצלילים מדו נמוך לדו גבוה)- לגאטו.

קרני12

New member
אירית....

לא נכנסתי לפורום כבר הרבה ימים, ורק עכשיו ראיתי את השיר. אהבתי ואימצתי.

קדן

New member
אירית קניתי

כל כך חסרה לי המוסיקה בשיר. אהבתי את התנועה בשיר ובעיקר את האפשרות להשתמש בשיר דווקה עם הגיל הצעיר בגלל האימון שניתן לעשות בתרגול שפתיים פיק פיק מימ מי מימ ציץ ציף .. אני מקווה שהסברתי את עצמי ברור .

למעלה