שיר הצופים

שיר הצופים

שלווום! מישהו יכול לרשום פה (או לצרף קובץ..) את התווים של שיר הצופים (תווים, לא אקורדים) תודה בכל מקרה.. ביייי

כן בכיף...../images/Emo13.gif

בדיוק אני מנגנת את זה בפסטישקמה
אבלקצת מסובך לרשום תווים ככה במילים, ולצרף קובץ של תוכנת תווים אי אפשר אז אני אכתוב ככה במילים, גם אם זה גבוהה או נמוךץ נמוך - מיתחת לדו המרכזי גבוהה - מעל הדו המרכזי כולל, ועם הקצב תיסתדר לבד, טוב? מי סול סול מי סולה לה דו מי פה מי רה לה (נמוך) סי (נמוך) דו רה זה: יש השואלים עלינו, איך אתכם כבר לא שומעים מי סול סול מי סול לה דו מי מי מי פה מי רה דו סול אז להם נאמר היננה הינה הצופים באים לה סי דו דו דו דו (גבוהים) לה מי סול מי אנו כאן עם הסמלים ודגל לה סי דו דוד דו דו (גבוהים) לה מי סול אנו בהיה נכון תמיד פה סול לה לה לה לה סול פה מי רה דו מי מקצווי עולם עלינו כאן לרגל רה רה רה דו רה מי פה צופים לעתיד! הפזמון: לה סי דו דו דו דו (גבוהים) לה מי סול מי זה אנחנו הצופים שבאנו לה סי דו דו דו דו (גבוהים) לה מי סול לכבודכם אנו שרים היום פה סול לה לה לה לה סול פה מי סול לה מי לחיי הרוח הנושבת בנו םה לה סול דיאז סי לה ונאמר שלום!

עקרונית בכל כלי נגינה יש תווים כאלו

כמו דו רה מי פה סול לה סי.. אבל בגיטרה זה בדרך כלל אקורדים..שאותה אני אנסה לפענח בהמשך!!!

יש לי גם אקורדים - אם מישהו רוצה

c am dm g פעמיים. זה: יש השואלים עלינו.... הנה הצופים באים am em am gm\c f\g e\am dm e זה הבית - אנו כאן עם הסמלים ודגל... פה צופים לעתיד. מה שיש סלש זה שני אקורדים בתיבה am em am gm\c f\g e\am dm\e am וזה הפזמון

חחח.... אמממ... נועה../images/Emo35.gif

ניסיתי היום לנגן בפסנתר (אחרי איזה 5 שנים שלא ניגנתי) את השיר לפי התווים שכתבת... וזה ממששששששש לא נשמע כמו שיר הצופים... את בטוחה שזו המנגינה הנכונה

למעלה