"שיר הפטנטים"

גלי®

New member
"שיר הפטנטים"

מכירים ? ועוד כמה פרסומות שמתנגנות לי בראש : "כל אישה בוחרת אמה , כל אישה יודעת למה" "על כל לשון , ליבר תמיד ראשון" זוכרים עוד ?

ליילנד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"התפוזים התפוזים שווים באלף אחוזים מן הזהב מן הזהב שמחפשים אותו לשוא" "סה סי בון אוליביה הסבון עץ הזית מגיש לכל אישה ואיש"

דרדרית

New member
ויש עוד..

על כל לשון- ליבר תמיד ראשון יותר חשמל - פחות עמל... (הילדים שלי יסכימו עם זה אבל חשבון החשמל שלי לא) לא טעית- זהו ויטה שמתם לב שגם אז לא כל השמות היו בעברית?

גלי®

New member
ויש עוד ..

"ננס ננס , אל המטבח נכנס, עושה לך טוב , עושה לך קל ... ננס ננס" (שלא תדעו איך אנחנו שרנו את זה ...-) )

אריק7554

New member
ואת זה שכחתם????

סה סיבו אוליביה הסבון עץ הזית מגיש לכל אישה ואיש וכמובן זה:רענן וטרי כמו הטבע אלסבון מצוין נקה 7

ליילנד

New member
זה טוב זה טוב זה אוסם

אחותי הגרילה תקליט '45 שבשני צידיו מופיע השיר "זה טוב זה טוב זה אוסם" באותה המנגינה, אבל בצד אחד זה היה בקצב ואלס ובצד השני בקצב הצ'ה צ'ה צ'ה. כמו כן הי לנו תקליט של "עץ הזית" קצת יותר "משוכלל" - שני שירים בכל צד שיר פרסומת ל"עץ הזית" ושיר של האיטלקי מרינו מריני.

ליבר היה פעם מתוק אבל הרכוזיות

הנוסטלגיה צריכה להחליט אם הצנטרליזציה ( הריכוזיות) טוב או רע. אם אנחנו מתגעגעים לעסקים הקטנים שהיו איטימיים יותר או שאנחנו שואפים לקדמה, לקפיטליות הגדולה. לחברות בינלאומיות, לקניונים במקום מכולת,ועוד. הראש היהודי ממציא לנו פטנטים.

דרדרית

New member
אני מתגעגעת רק לשוקולד של ליבר

וממש לא מעניין אותי אם זה עסק משפחתי קטנטן או מונופול אדיר חובק יבשות.

גלי®

New member
הנוסטלגיה לא צריכה להחליט שום

דבר ! ההחלטה כולה נתונה בידי האנשים בהווה , ולא בידי אלו מהעבר ....

"איזה זיפ שותים היום?"

אני מכירה את זה מילדותי, אמא שלי אומרת שהיה להם משהו דומה כשהיא היתה ילדה. אז מתי הזיפ הגיע לארץ?

גלי®

New member
אני חושבת ש"זיפ" זו המצאה ישראלית..

מה שכן , אם אינני טועה , בילדותה של אימך , היה משהו בשם "סוכר - קנדי" , גרגירים בטעם פטל או לימון , שבאו בשקית קטנה ( ההרכב שלהם היה סוכר , חומצה וצבע מאכל) , ובעקרון היו אמורים לשמש להכנת משקה , אבל אצלי , מעולם לא הגיעו עד המים ... :))))))

למעלה