שיר הנושא איפה אני יכול להשיג מילים לשיר: "משחק החיים"?
A amc22 New member 1/3/03 #3 אופס! שכחתי את הקישור ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif אז הנה הוא!!
ל ליאן. New member 2/3/03 #4 ואם כבר שירים..... איפה אפשר להשיג את המילים לשיר שהיה בפרק הראשון כשירון ניגן על הפסנתר ? 'אי החלומות' או משהו כזה..
ואם כבר שירים..... איפה אפשר להשיג את המילים לשיר שהיה בפרק הראשון כשירון ניגן על הפסנתר ? 'אי החלומות' או משהו כזה..
D dht160 New member 2/3/03 #6 יש לי מילים לשיר כנסי לכתובת: thelife.vze.com לכי להורדות ויש שם "שיר נושא" שאת לוחצת כניסה נפתח לך דף ובו תוכלי ללכת לדף שרואים בו את המילים , להוריד שיר וקליף, תגידי לי אם לא תסתדרי thelife.vze.com
יש לי מילים לשיר כנסי לכתובת: thelife.vze.com לכי להורדות ויש שם "שיר נושא" שאת לוחצת כניסה נפתח לך דף ובו תוכלי ללכת לדף שרואים בו את המילים , להוריד שיר וקליף, תגידי לי אם לא תסתדרי thelife.vze.com
ש שקט נעים New member 2/3/03 #9 עדיין לא עובד אולי זה קשור להגדרות אבטחה של המחשב? פתחתי בחלון דש, וזה פתח לי את הדף בלא זמין בדקת שזה עובד? זה הקישור שזה פותח לי
עדיין לא עובד אולי זה קשור להגדרות אבטחה של המחשב? פתחתי בחלון דש, וזה פתח לי את הדף בלא זמין בדקת שזה עובד? זה הקישור שזה פותח לי
ל ליאן. New member 2/3/03 #10 טוב אז... קודם כל, לא ביקשתי את שיר הנושא. ודבר שני, הקישור להורדת שיר הפתיחה ב MP3 באמת לא עובד. <זה העמוד שהגעתי אליו>
טוב אז... קודם כל, לא ביקשתי את שיר הנושא. ודבר שני, הקישור להורדת שיר הפתיחה ב MP3 באמת לא עובד. <זה העמוד שהגעתי אליו>
ש שירן המלכה היחידה New member 4/3/03 #14 אני זוכרת את הפזמון ../images/Emo168.gif עוד אקח אותך רחוק מכאן לקצה העולם יש שם אי קטן זה האי האי שלנו אי האהבה מקווה שעזרתי
אני זוכרת את הפזמון ../images/Emo168.gif עוד אקח אותך רחוק מכאן לקצה העולם יש שם אי קטן זה האי האי שלנו אי האהבה מקווה שעזרתי
A amc22 New member 4/3/03 #16 לא נראה לי שיש בכלל שיר כזה../images/Emo26.gif נראה לי שרק המציאו כמה מילים בשביל הסדרה...
S shirakl New member 4/3/03 #17 הרגע בפרק...../images/Emo79.gif רק לשמוע קולה את הצחוק המקסים ושפתיה שרות כשירת מלאכים רק לגנוב עוד ליטוף שערה הרטוב רק ללחוש באזנה לא אפסיק לאהוב
הרגע בפרק...../images/Emo79.gif רק לשמוע קולה את הצחוק המקסים ושפתיה שרות כשירת מלאכים רק לגנוב עוד ליטוף שערה הרטוב רק ללחוש באזנה לא אפסיק לאהוב