p r u d e n s
New member
שיר המ.ק../images/Emo176.gif
אההמ זה שיר די דפוק, משתתפים בו שולמן, חנוכה, שוקרון, לווינשטיין, גודאר ובאבר, מח#ה לנירוטניק
*מפרטי גיטרה עדינים, הקדמה* שולמן: היי חנוכה חנוכה: היי שולמן שולמן: היי חנוכה חנוכה: היי שולמן שולמן: היי חנוכה חנוכה: היי שולמן שולמן: היי חנוכה חנוכה: היי שולמן שולמן: היי חנוכה חנוכה: היי שולמן שולמן: היי חנוכה חנוכה: היי שולמן לוינשטיין: היי חנוכה, היי שולמן חנוכה: מה את מתערבת יא נכה *רעש של שריטות תקליטים, שומעים את אילה לוינשטיין שרה לפי המנגינה מכוכב נולד* אילה: מצאתי לי בוהן! עכשיו אני עשיר! מצאתי לי בוהההההההההן מיטל: מה קרה לך, זאת הבוהן שלי! שלי אני אומרת לך! הרי היינו תאומות סיאמיות... תאומות סיאמיות... תאומות סיאמיות... *מיקס* *קצב של מאיה היא* שולמן: הלו? שוקרון? שוקרון: זה דייגו? לא! שולמוּן! חנוכה: שיט, דרור! כוסראבאק ערס. יו, בירה! שולמן: מה? לווינשטיין: אני אתן לכם את הרעיון שלי אם תכינו לי... עם אש תה. חנוכה: יאללה לכי יא פאטי שירה שולמן: הלו? האאאאלו? שוקרון: יה! פיקאסו! *מראים אוטובוס לוקח את הציור לבסיס* חנוכה: שולמן, שים דביק. שולמן: לא רוצה, תבקש מג'סי וויניק חנוכה: טוב, אני הולך לגנדר לי שתינה, איפה נימיק? שוקרון: רגע! קח את זה. חנוכה: אבל מה זה, זה בשטר! שוקרון: ברור, זה פלקס. טוב יאללה, שעת שינה. נומה נומה יה נומה נומה יה נומה נומה נומה יה חנוכה: היי, הנה באבר! דראג, תביא לי תה באבר: לך תבנה שדה אור או משהו, אוקיי? ותן לי לקרוא את כתב העט שלי בשקט. *הד* (גודאר מצטרפת ועושה קולות של חסה)
אההמ זה שיר די דפוק, משתתפים בו שולמן, חנוכה, שוקרון, לווינשטיין, גודאר ובאבר, מח#ה לנירוטניק