שיר המחשבות

dj_big_s

New member
שיר המחשבות

יושב בחדרי מחכה בהיסוס לקראת המכתב,של צו הגיוס מסתכל ובוהה במסך המאוס רואה תכנויות הצואר תפוס לבדי חושב על איך ולמה וחושב שמה יהייה שמה בבסיס רחוק מהבית ומהמשפחה מקווה להתגבר על עניין החברה מרגיש קצת פוחד וקצת לא מתבודד כמו אדם מתעסק בשלו מרגיש רעד בכל גופי זה הקור או זה סתם דימיוני? ובלב מלא חששות מחכה לגיוס שאולי אלוהים עליי יחוס אני יודע שיהייה לי קשה אבל זה מה שאני רוצה רוצה להיות סוף סוך עצמאי להפסיק להיות ילד של אמא שלי למרות שאני אוהב את משפחתי יותר מהכל אבל אני חייב לוותר על הביתיות את עצמי לגמול.

הקדשה :)

משהו מהתקופה שלי... אותו נושא ריגשי של שינוי, התבגרות וכל הפחדים הכרוכים בו מקווה כי זה יעביר בך רגשות מסויימים אליהם אני מכוונת חשיפה מיומנה של ילדה בת 18 - חחח רגע לפני העזיבה שאתה צריך לחוש לבד, אתה מבין בליבך שאלה הקרובים לך יהיו איתך, אמנם לא פיזית - אך בכוח וברוח. ותמיד תרגיש שאי שם יש מעין יד ענקית, מן צל מכסה, השומר מכל רע, האוהב, הדואג והמחכה - מחכה שתקופה זו תיגמר ויבואו ימים בטוחים יותר. אתה רוצה לחוש נפחד אך יודע שהם שם ! מחכים לך, מלווים אותך, הן באהבה והן בדאגה ואתה מדמיין לעצמך סוס לבן אציל דוהר, והנך הולך רגוע ושלו ולא עוצר בדרכך, בדרך חדשה לעבר עצמאות, עם כיסופי געגועים לאותו רגע שלפני הצעד - שלעולם לא נוכל להחזירו אחורה. איש צעיר ויקר... חשפתי פה דף מיומן... הנני זוכרת רגעים קשים שלפני... אני רק יכולה לאמר לך שזה חולף מהר זה עלול להיות קל ועלול להיות קשה... גם תלוי בתפיסתך את המצב. אך אם קורה וקשה - הזיכרונות משם לא יחזיקו הרבה מעמד - אני יכולה להעיד על כך :) ואם יהיה קל - הזיכרונות ימלאו ימיך וזה בדיוק מה שאני מאחלת לך - שיהיה קל ! בהצלחה ענבל

למעלה