שיר המחאה שלי.......

adiville

New member
שיר המחאה שלי.......

אני מוחאת על זה שהמכללה למינהל רוצים שאני אשלם להם 1000 שקל בשביל ללמוד באיזה מכינה מגעילה במתמטיקה שהרי ברור שאני לא אעבור אותה !!!!!! מה רוצים ממני כל החיים ?!? אני לא יודעת מתמטיקה !!!!!!!!!!!!!!! אז כדי לנסות ולהימנע מהסיוט הזה אני אקח כמה שיעורים פרטיים (ממש כאילו אני שוב בחטיבת הביניים......) ואגש למבחן פטור לפני המכינה...... אוי גוטס וינה !!!!!! ועל כך אני מוחאת בשיר המחאה של.......

Another Brick in the Wall Part 2 - Pink Floyd We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall.​
באותה מידה גם יכולתי לשים את השיר שלהם Money אם אתם מבינים למה אני מתכוונת....

קודם כל שיר מצויין!!!

וגם אני חשבתי שמתמטיקה זה לא בשבילי אבל אחרי הבנתי שמתמטיקה זה לא להבין או להסתדר זה פשוט לתרגל. ואז המקצוע הזה נהפך להיות משחק ילדים. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!

adiville

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל באמת אחרי שנים של שיעורים פרטיים, כישלונות בביה"ס (אני בשוק שעברתי את הבגרות בכלל....), וציון מגוחך לחלוטין בפסיכומטרי אני כבר ממש ממש בשביזות...... אתה יודע, סוף כל סוף הולכים ללמוד מקצוע שבאמת אוהבים ואז זה שוב חוזר כמו סטירה בפנים...... חפיף, אולי אני אכיר שם מישהו לפני הלימודים

אני רוצה לחלוק עליך

נכון זה שיר ענק אבל יש שירים הרבה יותר טובים ממנו... הרבה שירים יותר טובים ממנו.

adiville

New member
אייס : רות, קיבלתי. גם לך ../images/Emo8.gif

dead of night : צודק ובגדול !!! ללהקה עצמה יש שירים הרבה יותר טובים מהשיר הזה ובכלל, יש שירים של להקות ואמנים אחרים שהם הרבה הרבה יותר....... סתם לשם ההשוואה : סביר להניח ששמעתי את shine on crazy diamond הרבה יותר פעמים מאשר brick in the wall ולמרות זאת מהשני נמאס לי הרבה יותר מאשר מהראשון. יש בכלל מישהו שחושב ששיר כמו "שיין און" יכול אי פעם לשעמם ?!?

אני בספק אם יש שלהם שיר...

שיכול אי פעם לשעמם. בול כמו דפש, אין שיר שיכול לשעמם אותי!!!

adiville

New member
יפה אמרת דד אוף נייט ../images/Emo72.gif

אייס : כנראה הבנתי אותך לא נכון בקטע של ה"תרתי משמע"..... או שכן ? זה באמת לא משנה......

Ovi Basha

New member
../images/Emo50.gif במבחן עדי

בתור מי שגם למד במיכללה למינהל ו"ירק הרבה דם" לאורך השנים אני בהחלט מבין את המחאה שלך. יש להם את הקטעים האלה שהם ממש יכולים להוציא את הבן אדם מהשביזות ולהכניס אותו בבת אחת למעין "משטר" של לימודים נון סטופ, אבל..... אל תילחצי מזה ואל תתבאסי. אני משוכנע שתצליחי במבחן ושתעברי אותו בהצלחה. סומכים עלייך , הה ?
ובין למידה ללמידה תתאוורי מדי פעם עם מוזיקה טובה תאמיני לי שזה עוזר ככה גם תצברי כוחות חדשים בשביל ההמשך. רק תשתדלי לא להיסחף
בהצלחה

adiville

New member
חחחח...מי לא מכיר את הקטעים האלה...

שיושבים ללמוד עם מוסיקה ברקע ופתאום אתה מוצא את עצמך בוהה בקיר ומתרכז בשיר במקום בלימודים...... ואם זה להקה או אמן שמאוד אוהבים זאת בכלל בעיה..... אתם מתארים לעצמכם אותי מנסה ללמוד עם הופעה חיה של אלפאוויל ברקע ? ניסיתי פעם וזה היה ממש מצחיק....
גם עם דפש מוד, פינק פלויד ובומטאון ראטס יש לי את הבעיה הזאת. טוב נו, איך אפשר בכלל להתרכז במשהו כשהעכברושים המטורפים מתחרפנים להם שם.....

Ovi Basha

New member
בדיוק בגלל זה רשמתי

שלא מומלץ ללמוד עם מוזיקה ברקע כי אז באמת כמו שכתבת בוהים ונסחפים ושרים לעצמנו אם זו להקה אהובה שלך לומדים נטו עם שום דבר ברקע אבל כשאת עושה את ההפסקות שלך במהלך היום ( וברור שתעשי, לא ? ) אז תתאווררי לך עם איזה מוזיקה טובה , לדוגמא בזמן הארוחה או מנוחה אבל גם אז צריך לדעת לשים את הגבולות כי לפעמים זה מפתה אותנו להאריך את ההפסקות יותר יותר
אז לא לעמוד בפיתיון , ואת תצליחי כמו גדולה

adiville

New member
פחחחחחח......לשים גבולות......

מזכיר לי את התקופה שהיינו לומדים כל החבר'ה ביחד לבגרויות ואז היתה תמיד את אותה אחת שהיתה צועקת : "7 דקות סיגריה !" וכמובן שזה היה הופך יותר ל-70 דקות.......
תודה עובי ותודה לכולם. אני אשתדל.....

לי זב דווקא עובד בדיוק ההפך...

אני לא מאמין שעם פינק פלויד לא הולך לך ללמוד??? הם מצויינים ללימודים הם עוזרים לי להתרכז בטירוף. קחי המלצה... camel להקה מדהימה שהתחילה את דרכה ב-72 ויש להם שירים מצויינים שאני בטוח שתאהבי (הרבה גיטרות וחלילים) ואפשר להתרכז איתם טוב!

למעלה