שיר המחאה שלי.......
אני מוחאת על זה שהמכללה למינהל רוצים שאני אשלם להם 1000 שקל בשביל ללמוד באיזה מכינה מגעילה במתמטיקה שהרי ברור שאני לא אעבור אותה !!!!!! מה רוצים ממני כל החיים ?!? אני לא יודעת מתמטיקה !!!!!!!!!!!!!!! אז כדי לנסות ולהימנע מהסיוט הזה אני אקח כמה שיעורים פרטיים (ממש כאילו אני שוב בחטיבת הביניים......) ואגש למבחן פטור לפני המכינה...... אוי גוטס וינה !!!!!! ועל כך אני מוחאת בשיר המחאה של.......
אני מוחאת על זה שהמכללה למינהל רוצים שאני אשלם להם 1000 שקל בשביל ללמוד באיזה מכינה מגעילה במתמטיקה שהרי ברור שאני לא אעבור אותה !!!!!! מה רוצים ממני כל החיים ?!? אני לא יודעת מתמטיקה !!!!!!!!!!!!!!! אז כדי לנסות ולהימנע מהסיוט הזה אני אקח כמה שיעורים פרטיים (ממש כאילו אני שוב בחטיבת הביניים......) ואגש למבחן פטור לפני המכינה...... אוי גוטס וינה !!!!!! ועל כך אני מוחאת בשיר המחאה של.......
Another Brick in the Wall Part 2 - Pink Floyd We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall.
באותה מידה גם יכולתי לשים את השיר שלהם Money אם אתם מבינים למה אני מתכוונת....