שיר המוקדש למאיה......:)

karen_karen

New member
שיר המוקדש למאיה......:)

שיר המוקדש למאיה ולאלן/ מקארן יושבת על מיטתי ובוהה... עיני מביטות להן אי שם בתיקרה... חושבת וחושבת איך קרה הדבר... איך הלכת ממני כבר .... יושבת על מיטתי ותוהה.... האם תחזור אלי בגלגול הבא ...? חושבת וחושבת איך אוכל כך להמשיך....? לקום ולהתעלם מהעובדה שאתה כבר לא כאן לצידי....? כל בוקר כל יום כל זריחה לקום בצל הדמעה... כל כך הרבה בוכה בגללך.... אני שמחה מבחוץ ..... עצובה מבפנים.... הלב בוכה ורואים את זה ב- פנים... מנסה לשמוח... מנסה לחיות.... אך לפצע קשה מאוד להתאחות.... יושבת לי במיטתי וחושבת.... חושבת עליך..... חושבת עלי.... מה היה קורה אם היה הפוך הדבר...? אם אני הייתי לפתע הולכת מחייך.... איך היית ממשיך כאן בלעדי....? אני יודעת על עצמי שאפילו שם.... אפילו שם.... ``בקצה העולם``..... הייתי צריכה אותך לידי – כן גם שם.... כל כך קשורים האחד לשניה... לבבות קשורים נשמות קשורות.... אי אפשר בלעדיך לחיות.... יושבת על מיטתי – המיטה שלנו... כן היא עוד איתי כי היא חלק מאיתנו... הריח שלך טבוע במזרן.... זה ממש כאילו אתה איתי כאן... החיים הפכו לללא כל טעם... אני חיה לי מיום ליום... הכול נורא סתמי פתאום... שום דבר לא חשוב מידי... כמו שאתה היית חשוב.... ממש עצוב.... עצוב... יושבת לי על המיטה... יושבת וחושבת.. עכשיו אני תמיד לבד . ... אין ברירה אחרת.... חייבת לארגן את החיים (חושבת.....)... כי המתים הם מתים והחיים צריכים להמשיך זו הדרך.... ואז חושבת לעצמי פתאום.... מה מעשיך היום....? האם אתה בגן המלאכים....? קוטף פירות מן העצים....? ואולי אתה כבר בגילגול הבא....? שבת לעולמינו חזרה.....? ואם כן מעניין בתור מה....? אולי גבר אולי אישה.... אני בטוחה שאם אפגוש אותך מייד אדע שזה אתה... יש לך נשמה מופלאה... מיד אזהה אותה... מנסה לדבר איתך אך אין קול ואין עונה.... יכולה רק לדמיין דיאלוג כאילו זה באמת קורה... שיחה שקטה שתיקה רועמת... אבל אני בעצם סתם מדמיינת.... אז צריך להמשיך הלאה ... אפילו לבד.... כי אני יודעת שאני יכולה זה אפשר!!!.... אני חזקה ואעשה זאת בעצמי.... ודע לך שאתה תמיד בליבי.... אלחם את כל המלחמות... אצליח בהכול .... כפי שתמיד אמרת לי שאני חזקה... אתה צודק... ואני אוכיח לך .... אז קח לך משקפת או טלסקופ.... והבט מבעד לעננים.... ותראה אותי מאיה ממשיכה את החיים... אתה איתי בנשמתי בלב בפנים... ואוהב אותך תמיד באמת ובתמים.... מאיה מתוקתי השיר מוקדש לך בהמון אהבה ממני קארן.

karen_karen

New member
נא להקריא או להביא למאיה בבקשה

את השיר... מאיה מתוקה אני יודעת שאת תפיקי ממנו את הדברים הטובים... ותלמדי שלבכות זו לא בושה להיפך!!! טוב לפרוק ולהוציא את הכאב החוצה... כך אנו מתגברים לאט לאט על הכאבים... אוהבת אותך מאוד קארן

תודה קארן, נעביר

שימי לב שהוספתי היום את הכתובת של אביה, ככה זה יגיע הכי מהר.. כי בינתיים ביום יומיים הקרובים אין למייק גישה לפקס, הוא אחראי על זה.. אז אחלה אם תוכלי להעביר את זה גם לאי מייל, בלי קשר, מבטיחים להעביר. יום מקסים שיהיה לך חמודה ותחזיקי מעמד. אוהבת המון ניב

karen_karen

New member
ניב שאלה חשובה!!!

יש מספר פקס שתוכלי לתת לי?? כי לי יש פקס כל הזמן ואני אוכל להעביר לה... קארן

קארן הי

לי אין, למייק יש את המספר, זה שוב, מספר הפקס של אביה.. יש כאן את האי מייל כך שזה כמעט אותו הדבר, בכל מקרה זה צריך להגיע אליה דרך הידים של אביה.. אבל תתקשרי למייק ותקחי ממנו את המספר.. בי חמודה.

למעלה