שיר הלל לפורום.

שיר הלל לפורום.

ושבו בנים (על הבנות) לפורומם. פורום. פורום, פורום, פורום. איה, פורום, אריה. אריה, פורום, סופטי. סופטי, סופטי, פורום, אריה. א י ל ה. פסיפלורה, פסיפלורה, פורום. שרון, אלוהים אדירים, ש ר ו ן! פורום. א י ל ה. פורום. פורום, לילי, פורום. לילי, פורום, לילי. פורום. פזמון: מיכאלה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה פורום! תא"י (פורום, תא"י)

אילה.

New member
שיר הלל לתאי

הוא גדול הוא גדול הוא גדול הוא גדול הוא גדול הוא גדו-הול הוא גדול הוא גדול הוא גדול הוא גדול הוא גדול הוא גדו-הול א י ל ה מה שיותר גדול יותר עמוק

שיר הלל לאילה.

היא קומפקטית, היא קומפקטית, היא קומפקטית היא קומפקטית, היא קומפקטית, היא קומפקטית היא קומפקטית, היא קומפקטית, היא קומפקטית היא קו-מפקטית. תא"י (הספונסר של אילה קומנצ´י למשחקים האולימפיים 2004)

אילה.

New member
הלל

ויה הללויה לעולם הללויה ישירו כולם והלב תני ני נה נה תני נה ני תינה נה נה נה תינה נה נה נה נה נה הללויה א י ל ה תי-נה-ניי-ניי

אירוויזיון 79, שיר מס´ 10

מקום ראשון, 125 נק´, ישראל. (אבל זאת כבר אופרה לפורום אחר לגמרי) ...don´t go there תא"י - דוז - פואה.

לי-אור.

New member
מי ימלמל

גבורות תלתן -אל אותן מי ימנה מי יהלל גבורות תל-תן-אל אותן יספור <בשני קולות>-שמע...בימים ה-הם בזמן ה-זה תא"י כולו מרוח על חזה-ה-ה-ה-ה אילה נושקת בכיכר וליאור יודעת ש(ו)ם דבר. לי-אור פועה בגיל (דוס פואה)

ariegur

New member
פורום של פסיכים - היה הווה ויהיה

אני מבקש בכל לשון של בקשה, שגם תחת איומים קשים אל תודו שאתם מכירים אותי. בכל מקרה, אכחיש כל קשר איתכם. אם תפרו את בקשתי זו, תשמעו מעו"ד שלי !!! אריה

לי-אור.

New member
לא מודה תחת

ובכלל מה המודה החורף הזה? מיני או מיקי? מידי או מרגלי? וכמה לשונות של בקשה יש בכלל? ויש גם מטבע? לי-אור ממתינה לשמוע (מ)עוד של אריה

ומתחת כן מודה?..

כי אין כמו להלל לשבח לפאר ולרומם ולהודות לשחקנית שהגענו עד הלום

רק איומים?

מה עם קצת קשירות, בגדי עור, מפגשים המוניים בימי חמישי בערב? תא"י (רב תלתן אירי ירוק. מ.א : 69)

תוציא רגע את הלשון!

מספיק, כמה פעמים אפשר אפילו עם לשון של בקשה לא מודה, מחכה לפעם הבאה ואז, תכחיש כמה שאתה רוצה. מיכאללה תגיד, איך העורך דין שלך?

שמעתי לגזלן דווקא יש קט(ל)ן

גזלן, לא מפחיד אותי שיהפוך ויהפוך וינער וינער אני רק אהנה כלום לא יוציא ממני אבל קט(ל)ן? מרביץ מכה והולך? זה דווקא לא מתאים לי מיכאללה אוהבת להתרגל

דווקא נגיד שאנחנו מכירים אותך ../images/Emo110.gif

גם אם לא נימצא תחת חקירה צולבת או עינויי גוף (מניעת אורגזמה, למשל...)

ariegur

New member
את יכולה להגיד שאת מכירה אותי

מי יאמין לך ? אריה (לא רציני)

יערית

New member
קצת כבוד

מימלא אתה נכנס על קצה האצבעות אבל ככה שכחת לשרברב את שמי במילות השיר היפיפה שלך? יערית-פגועה עד עימקי נשמתה(שהלכה לאיבוד)

מיועד ליערית בלבד!!!

יערית, יעריתי, יעריתוש, יעריתינק´ה, יעריתינק´ל´ה, יוש-יוש, יוקלייליי, שמופי... הרי את יודעת שאותך אני אוהב הכי מכולם... חשבת שאעז להכליל אותך בנשימה אחת עם כל השאר? נו באמת... צו צו צו.. תאו"ם.

יערית

New member
כמה מתוקיייייייייייייייייי

חשבתי ששכחת אותי....
איזה שיר נפלא,יובלות שלא כתבו לי שיר כ"כ מרגש... אהבתי מאוד את ה-יוש יוש יוקליילי..שמופי... איך זכרת את העכברים שגידלנו? יערית-הנשמה חזרה ובגדול!

אפשר יעוץ פואטי?

מה יותר טוב עם תא"י? להיות בפזמון או במוטו החוזר? מיכאללה מתלבטת או היפוך מילה

למעלה