שיר הלל לזמרת בארים

ODED99AA

New member
שיר הלל לזמרת בארים

לפי מילות שיר של נמרוד לב ואורלי פלר-זה כל הקסם ------------------------------------------------- מסתכלים עליי כל הזמן מה הם רוצים בטח תשוקו....אומרים לי שאני פרנואיד והיא לא גנבת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את השוקו ניגמר שתוי כמו שאת מזמרת אני בדחן ואת זמרת ברים שיכורה (משוקו ) אני חוטף עגבנית בקצב מכולם... ואת שותה עוד שקית בקצב שוקו יאםםםםם עודד העיף מחשיבה*********

ariegur

New member
עודד,

אני לא מבין כלום ! השאלה עכשיו היא אם אני סתום או שאתה סתום ? לי יש תעודה מחכמי הדור שמעידה שאני לא סתום ! אריה

softy

New member
אני בשביל לשדרג שיר כזה

צריך להקפיץ לפחות 18 טקילות מחוזקות. סופטי קרמבה.

ariegur

New member
סופטי,

אם אתה מסוגל להקפיץ 18 טקילות, אז אני מסוגל להקפיץ את שרון ! אריה - שלא מאמין לכל דבר

softy

New member
להקפיץ את שרון...

זה כמו לדפוק בקבוק שלם של שיבס בלאק לבל על בטן ריקה. צריך קיבה חזקה מאוד בשביל זה. סופטי ליקר בננות.

ariegur

New member
נשמע מדליק !

ואתה בודאי מדבר מתוך ניסיון ? אריה

יערית

New member
הלו??????????

עזוב את שרון בצד, למה להקפיץ לה את הדופק? שתהיה לה נסיעה טובה לאילת, תעשי חיים גם בשבילי(עד הסוף) יערית- ששכחה כבר מה זה ללכת עד הסוף.

שרון-ב-

New member
ממש קל להקפיץ אותי

מה קרה לך אריה חשבתי שאתה הולך על דברים קשים שרון, שמחכה שתקפיץ אותה לאילת ושכולם יקפצו

arye_gur

New member
יום חמישי הקרוב,

יציאה ב 16:00 חזרה בשבת - 22:00. ארמקפיץ

יערית

New member
מסכן שלי

זה מה שקורה ששותים יתר על המידה, כששותים(שוקו)לא כותבים, בשביל זה יש חברים! אריה אני חיבת לראות את המסמך המאשר את שפיותך. יערית-ששוקו עושה לה אסוסיאציות לבוקר שיגרתי.

ariegur

New member
יערית - את שתויה לחלוטין !

יש בידי מסמך שמוכיח שאיני סתום . אין ( א י ן !!!!) בידי מסמך שמוכיח שאני שפוי (לגבי ההיפך יש בידי מסמכים רבים !). נא לקרוא ביתר עיון את שאני כותב ! אריה השפוי (בעיניו)

יערית

New member
רציתי לברר את השפיות

בלי שום קשר לסתימות...................... &&&&&&&&&&&&&&&&&@@@@@@@@@@@@@@ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ H-) זה.. מרוב בשתייה... יערית-ביקשה לו לבדוק מסמכים לא רלוונטים

ariegur

New member
לפי החתחמה שלך - את ממש שתויה

קראי בתשומת לב ותקני ! אחרי חתימה כזו, אני מבין למה עלייך לאמר להרבה גברים שהם מספר 1 במועדון שלך. הפסדת את כל הקרדיט שנתתי לך ועכשיו תצטרכי להתאמץ כדי לזכות בו שוב ! אריה - מעריץ מספר 1 של יערית

יערית

New member
נו אז תפסת אותי על חם....

לפעמים יש לי שגיעות, אני בת אדם(בספק)...אז ישר אתה שופט אותי? :-( חייבת להסביר לך שוב: אין לי צורך במאמצים לקרדיט..... אין לי צורך בהסברים... אין לי צורך בלזכות.... יש רק צורך אחד אריה בחיים!(אל תשאל) יערית-נהנת מהקרדיט שנתנו לה לפני שבועיים,קרדיט לחיות!

למעלה