שיר הליצן

אתנה33

New member
ואם כבר אז............../images/Emo6.gif

ניסע לנו לטיול ברכבת הברית לחפש את אוצר הירדן, ממנו נתרום מעשר לשני הקבצנים ולא נקפח גם את צער בעלי חיים. נביט מחלון הרכבת ונראה שועל ועורב אבל את ההיפופוטם לא מצאנו נמשיך בנסיעה ונראה את הנוף בים ומשם נמשיך אל המדבר. לילד הקטן נספר את אגדת הפעמון ונקבע שוב פגישה בשבוע הבא בפונדק הקטן. ושיהיה לכולם טיול מהנה אתנה

אתנה33

New member
מגי בני שר ../images/Emo8.gif ובסיפור יש כמה וכמה

שמות של שירים שבוצעו על ידו

magy

New member
לא בני.....

השיר במקורו אמריקאי.....על רכבת שלום..... שיר עם..... לא בני....ברמן..... אבל אני בטוחה שאת השירים......מיכל שלי , מיכל........ והבחורים כבר עייפים, שרו האחים שלם......... צמד של שני שירים בערך.....

magy

New member
אפי, השם סעדיה עמיאל

אומר לך משהו? חיפשתי בבקבוק.....ומצאתי.........עד כלות....... אבל שום פרט נוסף על האיש.... הלינק הצביע על עמותה בשם ...חוסן.......תמיכה לחולי סרטן... ולא עמיאל הקים את העמותה.....אלא אדם אחר. אבל בחיפוש שמו, מצאתי את העמותה.......משונה...... אין אף איזכור של אותו אדם....לא כסופר ולא כרופא......

גל-עמית

New member
..אם איני טועה.....

סעדיה עמיאל היה מדען בקמ"ג, פרט להיותו רופא וכותב.... איש מבריק....

magy

New member
כתב לפני שנים רבות ספר

על מחלתו שלו והתמודדותו איתה..... קראו לספר "עד כלות".כשיש בעיות קטנות, כדאי לראות עם מה מתמודדים אנשים. אחרי שנים, קראתי על מותו. אבל לא זכרתי את שמו עד אתמול...

אתנה33

New member
מגי הרצת אותי לתקליטיה לבדוק

בודאות ואת רכבת הברית שר בני ברמן מופיע בדיסק שנקרא בני ברמן הקלטות מקוריות 1959-1962, שיר מספר 7 בדיסק. יצא בהוצאת הד ארצי דרך אגב דיסק מומלץ ביותר כמובן שיכולים להיות עוד ביצועים של אומנים נוספים, אולם בדיסקים של הדודאים שברשותי לא ראיתי ביצוע של השיר.

magy

New member
צר לי שהרצתי אותך בקור הזה

אני מסתמכת על זכרון בלבד..... את בדקת דיסקים..........את בטח צודקת..... למרות , שאני עדיין שומעת את השיר מתנגן באזניי........ולא היה לי מושג שבני ברמן שר את השיר הזה..... חשבתי שאני מכירה את כל שיריו...............של בני........ כנראה שלא........... כל הכבוד לך על ההשקעהההההההההההההההההההההה

עיניים

New member
בין הרים ובין סלעים

טסה הרכבת,,,,, גם הרכבת הזו כנראה לא ארצישראלית,,,, ובא לך לעלות אלי לשיחה? נתחמם שם ביחד
)

magy

New member
לילה אפי, עיניייייייייייים

לא מתחבר לשרת הכניסה לצאט..... למה.??????????. ניסיתי בכל הצורות....... מה יש להם נגדי???????????????

magy

New member
אמש עליתי בקלות

אבל גם הבן שלי לא הצליח היום להכנס לצאטים לא יכול להיות שיש בעיה רק באזור מסויים בארץ!!!!!!!

עיניים

New member
תזדייני

בסבלנות,,,, דברים טובים קורים לאט,,,, לוקח לו זמן לעלות,,,,
)

magy

New member
החלפתי אפילו שם....

כמה זמן לוקח לו????????????? זקן עולה יותר מהר ממנו

עיניים

New member
לא יודעת

לאיזה זקנים התכוונת, אבל יש צעירים שלוקח להם זמן ללמוד,,, כמו התפוז שלנו, לדוגמא,,, אבל אנחנו נלמד אותו, הא? נו??? היכן את מתעכבת???

למעלה