V vali האחת New member 5/10/04 #22 וואי יש הרבה.. אם מישו ראה פבריקה זויוזג 4 אז יש את אירינה דובצ'ובה ששרה את השיר או ניום. שיר מהמם!!!!!!!! יש את קויטיונוק של ניקיטה גם שיר יפה... יש הרבה..
וואי יש הרבה.. אם מישו ראה פבריקה זויוזג 4 אז יש את אירינה דובצ'ובה ששרה את השיר או ניום. שיר מהמם!!!!!!!! יש את קויטיונוק של ניקיטה גם שיר יפה... יש הרבה..
S Sweet Russian Girl New member 5/10/04 #28 יא ניקיטה!~!!! חולה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיר יפה זה!!!!!!!!!!!חורשת עליו אני
Y ymz New member 5/10/04 #24 its my life של בון ג'ווי בגרסא האקוסטית. הרבה יותר יפה מהגרסא הנפוצה. אם יש למישהו את הגרסא תשלחו לי בבקשה.
its my life של בון ג'ווי בגרסא האקוסטית. הרבה יותר יפה מהגרסא הנפוצה. אם יש למישהו את הגרסא תשלחו לי בבקשה.
D Dynamo1929 New member 5/10/04 #26 יש הרבה... כרגע הכי אהובים שעולים לי בראש אלו: "יסטרדיי" ו-"גירל" של הביטלס, "4 עונות" של ויולדי, ו"גאנסטאר'ס פאראדייס" של קוליו...
יש הרבה... כרגע הכי אהובים שעולים לי בראש אלו: "יסטרדיי" ו-"גירל" של הביטלס, "4 עונות" של ויולדי, ו"גאנסטאר'ס פאראדייס" של קוליו...
L l1zard New member 5/10/04 #29 לא יודעת.. יש הרבה.... אני חורשת עכשיו על Агата Кристи-Как на войне Евгения Власова-Плачь обо мне ДДТ-Любовь ДДТ-Ночь Людмила וזהו נראה לי... אני ממש מכורה לזה בינתיים :/
לא יודעת.. יש הרבה.... אני חורשת עכשיו על Агата Кристи-Как на войне Евгения Власова-Плачь обо мне ДДТ-Любовь ДДТ-Ночь Людмила וזהו נראה לי... אני ממש מכורה לזה בינתיים :/
S Sheep From Hell New member 6/10/04 #31 ממ אני ההכי אוהבת את dust in the wind and let the sun shine.... שירים שתמיד מרגשים אותי!!
Q qwerton New member 6/10/04 #37 חחח קיריל תראה מה קרה ../images/Emo22.gif את ההערה התמימה שלך על שיר אהוב חברי הפורום מיד פירשו למשהו מיני.. חח, פיתחת לעצמך מוניטין הא?
חחח קיריל תראה מה קרה ../images/Emo22.gif את ההערה התמימה שלך על שיר אהוב חברי הפורום מיד פירשו למשהו מיני.. חח, פיתחת לעצמך מוניטין הא?
Q qwerton New member 6/10/04 #40 and how would you know that../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ואני תמיד חשבתי שלמועדוני גייז הולכים גברים, אבל בסדר אני אחד עם ראש פתוח
and how would you know that../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ואני תמיד חשבתי שלמועדוני גייז הולכים גברים, אבל בסדר אני אחד עם ראש פתוח