moya lubov של B2 ובכלל השירים שלהם טובים.
V Vrock New member 5/10/04 #3 השיר הכי יפה ורומנטי בעולם לדעתי (לא נכלל בשורה אחת עם שירים מגניבים כמו NOOKIE TRIBUTE השיר של סיסטם עם השם הארוך שאני לא זוכר ועוד) הוא גלבנויה שטו יסט טי או מיניה. שיר מדהים חייבים לשמוע אותו. מרגש וסוחט דמעות.
השיר הכי יפה ורומנטי בעולם לדעתי (לא נכלל בשורה אחת עם שירים מגניבים כמו NOOKIE TRIBUTE השיר של סיסטם עם השם הארוך שאני לא זוכר ועוד) הוא גלבנויה שטו יסט טי או מיניה. שיר מדהים חייבים לשמוע אותו. מרגש וסוחט דמעות.
B bariska New member 5/10/04 #4 שאלה קשה.. יש מלא ממ השיר שעכשיו אני שומע באופן די קבוע זה בעצם 2 שירים שאנסון Александр Дюмин-Сказочная беседка Александр Дюмин-Джанкойский этап
שאלה קשה.. יש מלא ממ השיר שעכשיו אני שומע באופן די קבוע זה בעצם 2 שירים שאנסון Александр Дюмин-Сказочная беседка Александр Дюмин-Джанкойский этап
F FiShA New member 5/10/04 #9 פורום הפך לפורום רוסים במוזישן סתם יש כול כך הרבה שירים!!!! חהחה אני לא יכולה להגיד שיר הכי יפה כי אין כזה אחד יש המונים ברוך השם
פורום הפך לפורום רוסים במוזישן סתם יש כול כך הרבה שירים!!!! חהחה אני לא יכולה להגיד שיר הכי יפה כי אין כזה אחד יש המונים ברוך השם
B bariska New member 5/10/04 #11 yash at האם להיות בך מאוהב של אביב גפן וגידי גוב ועוד כמה שלא עולים לי עכשיו לראש..הא גם יש שיר של בריין אדאמס חאוון או משו כזה משו חמוד חלב"ז
yash at האם להיות בך מאוהב של אביב גפן וגידי גוב ועוד כמה שלא עולים לי עכשיו לראש..הא גם יש שיר של בריין אדאמס חאוון או משו כזה משו חמוד חלב"ז
F FiShA New member 5/10/04 #12 מה שבראש רק עכשששיו lady in red-Chris DebBurgh edguy-scarlet rose זה מה שמרגש אותי ברגע הזה=]
V v o d k a New member 5/10/04 #13 לא יודעת בקשר לעולם... אבל מבחינתי זה "סופרגירל" של REAMONN אבל יש עוד כמה שאני פשוט לא נזכרת בהם עכשיו
לא יודעת בקשר לעולם... אבל מבחינתי זה "סופרגירל" של REAMONN אבל יש עוד כמה שאני פשוט לא נזכרת בהם עכשיו
S Sweet Russian Girl New member 5/10/04 #16 שיר יפה!! את יודעת איך תרגמו את השם של השיר לעיברית???? "נערת הסופר" חחחחחח
S Sweet Russian Girl New member 5/10/04 #18 קרררררררררררררררררררררררררררררררררר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו רוצה לחם אותי????????