שיר היום!!

M i k e s F a n

New member
שיר היום!! ../images/Emo8.gif

בוקר טוב לכולם... אני ממשיכה עם הפינה היומית מי שרוצה שישתתף ויוסיף, אני שמחה להודיע שאלעד'וש נשאר איתנו ואני מזכירה לכולם לשנן את כללי הפורום היטב. ושיר היום הוא שיר שמייק חידש באנגלית, שיר מקסים- She's my life אני אוסיף את מילות השיר: She's my life/ Mike Brant She's my life all my love She's what I really want Far away far from me Oh, I'm sad She's my life Oh my sole she was always far from me far away never knew miles away I told her please, Oh, stay with me Her eyes were blue I said to her Wait for me She didn't want to know I will wait my whole lifetime To see her face once again If one day she will come back* My heart will learn to smile again All my hopes all my dreams she was only 17 she's far away she's in my heart oh, I'm sad She's my life all my love She's what I really want Far away far from me miles away I will wait my whole lifetime To see her face once again If one day she will come back* My heart will learn to smile again תודה לאתר של שונית, הראו את ידיעותכם אודות השיר, בהצלחה ושבת שלום לכולם!

mikebrant78

New member
בוקר טוב סיגל ובוקר טוב חברים!../images/Emo23.gif

מה שלומכם הבוקר? השיר SHE'S MY LIFE אינו חידוש. זהו השיר הראשון שמייק ברנט כתב בעצמו בשנת 1971. כתב ואף הלחין. מכיוון שלמייק ברנט היו הרבה אהבות לא נוכל לדעת לעולם למי הוא נכתב, מה שכן ניתן ללמוד שהיו לה עיניים כחולות, היא היתה בת 17 ומאוד רחוקה ממנו. אני יכול לספר לכם ששיר זה היה אחד השירים שהכי אהבתי בסוף שנות העשרה שלי כשהייתי תלמיד בתיכון. מה גם שהוא אחד משיריו הבודדים שהבנתי את תוכנו באותם הימים. חשוב לי שנכבד כאן האחד את השני. אני כאן כי אני מעריץ אמיתי של הזמר ופורום זה חשוב לי עד מאד. אנו מעטים כאן כי לבני הדור אשר חווה את מייק ברנט אין מחשבים בבית או שהם נרתעים מהמחשב. לכן אנו כנציגי הדור הצעיר צריכים לשתף פעולה אלה עם אלה ולהוכיח שהפורום הזה מצדיק את הקמתו ואת ההשקעה בו. אני חושב שמי שמעריץ אמיתי ולא מעריץ בן חלוף יפקוד תמיד את הפורום וישתתף בו ומי שלא כנראה שלא. יתר על כן, חשוב מאד שתטלו חלק במפגשים שנערוך, במיוחד הצעירים שביניכם שיש להם שלא באשמתם הכי פחות ידע אודות מייק ברנט. במפגשים אלה ניתן יהיה להיפגש עם המעריצים המבוגרים יותר אשר לא נוטלים חלק בפורום, עם צביקה ברנט ועם עוד מעריצים מכל העולם, להתעדכן ולשאול שאלות, חוץ מזה שנוכל להכיר איש את רעהו. הפורום הוא של כולנו, אנא שימרו עליו. מה שקרה אתמול אסור שיקרה. סופשבוע טוב לכולם! שלכם, אלעד.

M i k e s F a n

New member
תראה מה זה..

לא ידעתי שזה לא חידוש!! אתם רואים למה זה טוב שכל אחד שופך מידע? חחחח

ורדושע

New member
בוקר טוב!זה ידוע שהוא כתב אותו!

בהתחלה בפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבת שזה על שרה אבל אז הוא אמר 17[ ומממממ משום מה כבר לא התחבר לי הקטע חח.. אולי הוא סתם אמר 17 אולי זה בעצם היה אליה כי הוא כתב שהיא גרה רחוב ממנו והכל.. מעניין אולי הוא התכוון ל 71 והתבלבל!!?

mikebrant78

New member
../images/Emo45.gifהיי ורד!

מה שלומך? שרה איצקוביץ' (תיבדל לחיים ארוכים), שנולדה ב-10/02/34, היתה בשנת כתיבת השיר (1971), בת 37. עודנה צעירה ורעננה יחסית. נכון שבסרט היא נראית סבתא, אבל בטוח שאז היא לא הייתה בת 71. רק לפני 5 חודשים מלאו לה 71 שנים. היא היתה אהבתו הראשונה של מייק ברנט, אך מה שבטוח שעליה לא נכתב השיר הנ"ל. שרה איצקוביץ' תהיי בריאה. אלעד.

ורדושע

New member
אממ

חח זה קצת ברור לי שהיא הייתה יותר הרבה צעירה כשוא כתב את השיר כן זה היה בצחוק לא חייב לעשות מכל דבר קטן רציני.

shunit4

New member
אכן, מייק כתב בעצמו

והישראליות של מייק מתבטאת אפילו בשגיאה באנגלית בשיר, זו שסימנתי בכוכבית. השגיאה מאוד אופיינית באנגלית של ישראלים, והיא נובעת מזה שכך אנחנו מתבתאים בעברית תקנית. בכל אופן, היה צריך לומר If one day she comes back (תנאי שמתייחס לעתיד) אבל זה לא יושב טוב על הלחן... סופ"ש מצויין לכולם!

Duvdevan Girl

New member
תודההה ../images/Emo99.gif

על המילים !!! שיר יפה... מתה עליו, מרגש ..נכתב למישהי שמייק ממש ממש אהב כנראה.

למעלה