שיר החלומות

  • פותח הנושא offe
  • פורסם בתאריך

maxima

New member
תודה אפי...עכשיו אני מבינה...../images/Emo13.gif

למה שיהקתי כל היום...
אני עושה מה שאני אוהבת
 

boaz31

New member
היי -maxima-גם אני מטייל אבל

באוטובוס..והפעם במרחבי הנגב המערבי בעוד 3 שבועות
 

erika6

New member
הלכו לאיבוד...../images/Emo108.gif

הלכו לאיבוד--- יוסי בנאי קבלתי במאייל מוקדש לאבדות שלנו הלכו לאיבוד מתוך חיפזון קצת שכל ישר וגם הגיון אבדה התמימות,גםהיא נעלמה ויחד איתה אבדה התבונה אבד הרצון, אבדה הצנועות במשך הזמן אבדה הרעות אלפי המילים וההבטחות גם הם נעלמו, לכל הרוחו הלכו לאבוד נופים ומראות המון כוונות טובות ויפות אבדו פרדסים במלוא פריחתם ברזל ובטון צמחו במקומם איבדו נימוס וגם הליכות איבדו נימוס וגם הליכות איבדו קצת כבוד גם הוא נעלם היו חברים- איפה הם כולם הלכו לאיבוד נופים מוכרים ספסל ושדרה וחום נעורים לאן נעלם הזמן שחלף? ואיפה הדבש וכל החלב? אז מי ששמע או מי שמצא נוף שאבד אש שכבתה חליל של רועים, עובד אדמה,שיעשה טובה ולנו יחזיר האבדה.
 

erika6

New member
מקסימה את יכולה להוכיח../images/Emo108.gif

ההפך, שיש לנו עדיין נופים יפים ואנשים יפים
 

maxima

New member
אריקה...אני חושבת שיש לנו הרבה

יופי בארץ ובאנשים הבעיה היא בתקשורת שמדווחת רק על הרע ואז חושבים בכל הטוב פס אבל לאן שתסתכלימתחת לפני השטח תמצאי המון טוב ויופי.
 

offe

New member
אכן הלכו לנו לאיבוד פיסות חיים

שלא תשובנה עוד. אולם לא בוכים על חלב שנשפך אלא עם הפנים קדימה זה מה שנשאר לנו ותלמדו ממקסימה איך עושים זאת. לילה טוב אם מישהו עדיין משוטט. אֵפִי
 
למעלה