שיר הדבורה - הפעלה

שיר הדבורה - הפעלה

לגננות המחפשות שירי הפעלה בנושא הדבורה אני מציע שיר שאני מאוד אוהב להפעיל איתו את הילדים מתוך "תנועות חיות" אופן ההפעלה: מחציתם של הילדים ישבו בכיסאות או על הרצפה יצמידו כף לכף כגביע פרח, ומחציתם(הדבורים) יעופו מפרח לפרח וילקטו צוץ. בפיזמון הדברים יעופו ויסתובבו סביב הכוורת שתוגדר ע"י הגננת (כיסא, שולחן וכדו'. בהצלחה. הדבורה / אלי כדורי זום! זום! זום! זום! זום! זום! מפרח לפרח הדבורה תעוף. זום! זום! זום! זום! זום! זום! מתוך הגביע תלקט היא צוף. ועכשיו... היא ממהרת לחזור אל הכוורת שם הצוף החדש יהפוך לדבש. ועכשיו...

smadory

New member
שיר הדבורה

שלום אלי אני מורה למוסיקה ואין לי שיתוס בשיר הזה חשבתי על 7 פעמים זום מהירים ובסוף שם הצוף החדש יהפוך למתק דבש/מיד לדבש הרעיון חמוד

לסמדורי

לא כל כך הבנתי מה אין לך, בכול אופן יש לחן ועיבוד מאוד מוצלחים לשיר בקלטת. אלי

smadory

New member
שיר הדבורה

נכון טעות כיתוב רציתי לומר שאין ריתמוס לשיר לקטנטנים מאד חשוב ריתמוס -פעמה ברורה במחיאה למשל-את זה אין לי בשיר תודה סמדר

היי סמדורי

השיר במשקל 4/4. בשורות שיש לך רק 3 פעמים זום. הוסיפי עוד מחיאה. שאר השורות ה"ארוכות" מבחינת משפטים מוסיקליים הן מתחלקות לשניים: "מפרח לפרח הדבורה תעוף" = "מפרח לפרח" - "הדבורה תעוף" פשוט הקריאי את השיר תוך כדי מחיאת כף ותראי שזה מסתדר לך

למעלה