שיר הדבה

elinorikbalik

New member
שיר הדבה

אם אתם רוצים הוכחה לכך שאני באמת הולכת לכל התוכניות ואני בקשר עם אורנה אז 1) בתוכנית הבאה יהיה שיר הדבה 2) תשאלו את מי שהיה בתוכנית אם הוא ראה אותי נפגשת עם אורנה

PopPy

New member
אלינור...../images/Emo85.gif

אין צורך שתוכיחי שום דבר לאף אחד. אם את נפגשת עם אורנה- סבבה לך, זה נהדר, ויש מי שמאמין לך ויש מי שלא. יש מספר פורומיסטים שקצת מפריע להם שאת מזכירה כמעט בכל הודעה והודעה שאת מכירה את אורנה אישית ונפגשת איתה, אולי מקנאה ואולי כי זה פשוט.. קצת נמאס. אין טעם שבכל הזדמנות אפשרית תזכירי ו"תביאי הוכחות" לענין, טוף?
בכל מקרה, מה שאני בטוחה שכולם ישמחו לשמוע זה איך הייתה התוכנית האחרונה שצולמה, מתי היו הצילומים ואם את יודעת אם היא תשודר ביום שני הקרוב או תשודר במקום התוכנית של יום חמישי הבא.

LoLo16

New member
לא היו צילומים ביום חמישי

הצילומים התבטלו בסביבות השעה 4. אלינור- מה זה שיר הדבה?

elinorikbalik

New member
שיר הדבה הוא...

טוב נכון לא היו צילומים אבל אורנה הכניסה אותי הם צילמו שם רק כמה קטעים. היו שם רק העובדים ולא היה עוד קהל חוץ ממני . בשיר הדבה זה שיר שהוא במקור השיר של צביקה פיק . ושם אורנה רוקדת עם בנות העמבה ואז היא צריכה לעלות על שולחן מלא באוכל ולרקוד עליו ואז ארז צריך לבוא ולהוריד אותה . היה שם פיספוס שכל כך צחקתי אורנה עלתה על השולחן ואז ארז היה צריך לרוץ ולהוריד אותה ואז ארז נפל שם אורנה כמעט נפלה מהשולן מרוב צחוק . ובאותו קטע גם אורנה לא הצליחה לעלות על השולחן אבל בסוף היא הצליחה . בפינה של רהב ארז התקשר לבתי אבות וגם לפינה רוזמבלום רוב בתי האבות ופנינה רוזמבלום ניתקו להם רק איזה סוכן נסיעות ובית אבות אחד ענו להם זה היה כל כך מצחיק כי כולם ניתקו להם . רק את הקעים האילו הם צילמו אתמול ואורנה הכניסה אותי לתוך החדרי הלבשה והחדרי הלבשה ממש ממש יפים. אם תראו פעם את ארז אז תשאלו אותו על הכרית הוא ידע לענות לכם .

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי שיראו גם את הפיספוס!!!!! (כמו שעשו עם ההפי קאו...
)

KOBINET

New member
אלינור

את יכולה לבקש מלימור חתימה עם הקדשה לפורום אני חושב שזה יהיה נחמד..

elinorikbalik

New member
טוב

בסדר . זה היה כל כך מצחיק כי אורנה כמעט נפלה מהשולחן מרוב צחוק

elinorikbalik

New member
הוא

הוא נתקע במשהו בריצפה וזה היה מצחיק כי הוא רץ לאורנה ואז הוא נפל כל הצלמים נפלו מצחוק

למעלה