שיר הדבה המשוחזר

elinorikbalik

New member
שיר הדבה המשוחזר

בגלל שאני ילדה משועממת ביותר החלטתי לשחזר חלק משיר הדבה במקור שיר הפריכה , אז הנה הוא : אין לי ראש לדיאטות קשות ואתה מן דיאטה קשה שכזאת צאו ידיד בד"ש לבונבונירה בתקווה שתבין את הדבה הפאי שופע קורע את הדיאטה ואני אוכלת לי בסתרים לאן שילך האוכל אני שם עם הפאי העוגה ושאר ממתקים בא לי ציפס ובא לי מתוק בא לי לאכול ולא בא לי על דיאטה בא לי לשתות ולא לי מילקשייק בא לי לצעוק אני דבה פנים שמשמינות בלי חשבון וגינסים לא עולים עלי כמו בעיתון בגדים נקרעים ממני כמו שמיכות ואני אוכלת פירות במקום ארוחות רוצה להיות כמו אחרים המון ציפס ספוג בשמנים ארז : בואי מותק המטוס מחכה ועוד כפתור אחד לא עולה את ההמשך אני יכתוב לכם אחר כך...

like daa

New member
וואי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אבל איך את זוכרת אותו
עבר המון זמן מאז...

LeAnNe

New member
שיר מעולה../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

הייתי שרה את זה לדבות בשכבה שלי, אבל עדיין יש לי קצת מצפון..

LoLo16

New member
איזה ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

חבל שלא שידרו את זה בסוף...

elinorikbalik

New member
אולי הם כן ישדרו אותו

ארז אמר לקהל בתוכנית האחרונה שאולי הם ישדרו את שיר הדבה בעוד כמה תוכניות

elinorikbalik

New member
הם בטוח ישדרו את שיר הדבה

הם בטוח משדרים את שיר הדבה בתוכנית הבאה . רק אל תכעסו עלי אם טעיתי בכמה שורות כי ראיתי את שיר הדבה לפני בערך חודש וניסיתי לזכור.

LoLo16

New member
לא נכעס ../images/Emo8.gif

איך את יודעת שזה ישודר
גם זה לא מאוחר מדי
... כלומר, השיר לא היה מכוון לחנוכה

LoLo16

New member
יצא כבר הפרומו?

אהה... נכון.. היום יום שלישי.. אני ממש מקווה שהם יקחו תצמם בידים התכנית הזאת. עם כל אהבתי לתכנית (ויש הרבה אהבה..), היא מתפוררת. כל פרק נגמר ב"נחמד... היה בסדר..." חוצמי פרקים פרקים מאוד מסויימים. לא חסרים אנשים לצחוק עליהם בטלוויזיה, שימצאו אחד וידבקו אליו! היום בשיעור מת´, למדנו על הכפתור SIN (משפט הסינוסים... בעעעע...) במחשבון, ורוב הילדים עשו: "סין, סין, תאילנד, תאילנד!" אנשים עוד זוכרים את זה! לעומת השיר של לימור (לימור לא תביא שלום...) שאף אחד מהם בקושי מכיר אותו... אם הם מכירים זה רק בגלל שאני מזמזמת אותו כל היום....
בקיצור ולעניין- רק בישראל צריכה לקחת את עצמה בידיים ולחזור למוטב, כי הם באמת יכולים, עובדה שהם כבר עשו את זה במשך 4 עונות. האם כל ה*יון שכל הזה יצא בכלל מובן
...

PopPy

New member
היה פרומו לרב"י אתמול../images/Emo85.gif

שאמר שבתוכנית הקרובה יחשף לראשונה "שיר הדבה", תגיע המשוררת הלאומית אפשרת מישורי ועוד איזה זמר...

Human Nature

New member
מצטער להרוס את השמחה, אבל...

זה שיר ממש דוחה! אני חולה על רב"י ולרוב צוחק מההומור שם- אבל זה כבר ממש נמוך. לצחוק על שמנים? זה לא עבר בשנות החמישים של המאה הקודמת, יחד עם השובינזם? זה פשוט נוראי ולא מצחיק.

טרררר

New member
הייתי בצילומים- זה ממש לא השיר!!

עם כל הכבוד לאלינור - היא המציאה פה משהו חדש לגמרי נסיון יפה - אבל אלה ממש לא היו המילים של השיר.

Human Nature

New member
לי הוא פשוט נראה נוראי.

ואין לי שום בעיות משקל (ככל הידוע לי).

למעלה